Юлія Полозова
Форумчанин
- Дописи
- 62
- Реакції
- 84
- Бали
- 2590
Юлія Полозова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хотіла перш за все подякувати форуму. Я тут молода, дурна і зелена
Натрапила в той момент коли шукала як перекрити одну халепу іншою, але ніхто не дає. Боргів тілом вище 200 тисяч, чисто мікропозики. Брала на лікування батька. Починаю входити в режим просрочок. З 15 листопада вже повністю всюди вийду в просрочки. Соцмережі заховала. Карти перевипуск зробилю на наступній неділі.
Тепер таке питання - як діяти? В який момент звернутись в підтримку до юриста? Погасити зможу ці дурні мікропозики і планувала навіть з % віддавати, але начитавшись форуму вирішила боротись саме за те щоб було тіло.
Зараз діючі мікропозики - Зекредіт, є гроші, кредит плюс, селфі кредит, нові кредити, авіра, манівео, маніфою, і так далі.
Купа шараг. Яким за два роки віддала по факту в районі 500 тисяч гривень.
Зп дозволяє вирішувати всі проблеми. Але. Я її перестала бачити, стало сіпатись око, і я тихо ненавиджу блокнот з поміткою мікрожопа.
Дякую ще раз за підтримку і адміну за те що створили ресурс для загублених душ
Тепер таке питання - як діяти? В який момент звернутись в підтримку до юриста? Погасити зможу ці дурні мікропозики і планувала навіть з % віддавати, але начитавшись форуму вирішила боротись саме за те щоб було тіло.
Зараз діючі мікропозики - Зекредіт, є гроші, кредит плюс, селфі кредит, нові кредити, авіра, манівео, маніфою, і так далі.
Купа шараг. Яким за два роки віддала по факту в районі 500 тисяч гривень.
Зп дозволяє вирішувати всі проблеми. Але. Я її перестала бачити, стало сіпатись око, і я тихо ненавиджу блокнот з поміткою мікрожопа.
Дякую ще раз за підтримку і адміну за те що створили ресурс для загублених душ