Влізти в халепу за 2.5 роки. Місія -DONE

• Автор теми Автор теми Юлія Полозова
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K

Юлія Полозова

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
84
Бали
2590
Юлія Полозова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хотіла перш за все подякувати форуму. Я тут молода, дурна і зелена;) Натрапила в той момент коли шукала як перекрити одну халепу іншою, але ніхто не дає. Боргів тілом вище 200 тисяч, чисто мікропозики. Брала на лікування батька. Починаю входити в режим просрочок. З 15 листопада вже повністю всюди вийду в просрочки. Соцмережі заховала. Карти перевипуск зробилю на наступній неділі.
Тепер таке питання - як діяти? В який момент звернутись в підтримку до юриста? Погасити зможу ці дурні мікропозики і планувала навіть з % віддавати, але начитавшись форуму вирішила боротись саме за те щоб було тіло.
Зараз діючі мікропозики - Зекредіт, є гроші, кредит плюс, селфі кредит, нові кредити, авіра, манівео, маніфою, і так далі.
Купа шараг. Яким за два роки віддала по факту в районі 500 тисяч гривень.
Зп дозволяє вирішувати всі проблеми. Але. Я її перестала бачити, стало сіпатись око, і я тихо ненавиджу блокнот з поміткою мікрожопа.
Дякую ще раз за підтримку і адміну за те що створили ресурс для загублених душ:)

Юлія Полозова, перш за все подбайте про себе і близьких. Зараз шараги дуже часто пропонують тіло і,навіть, менше. Війна і хочуть отримати хоч щось. Картки краще закрити зовсім і відкрити нові. Наберіться терпіння,на початку просрочок будуть штормити дзвінками. Щодо юриста він вам зараз не потрібен. Тільки коли напис зроблять або в суд подадуть.

В який момент звернутись в підтримку до юриста?
Если подадут в суд или задним числом влепят исполнительную надпись.
Они сейчас в поиске, каким образом взыскивать с "должников" деньги. Вполне вероятно, что перейдут к практике судебных приказов, но пока не факт.

Рекомендую не тратить деньги на "помогаторов" и "закрываторов". Об оплате тела кредита Вы можете сами договориться без всяких посредников. И на этом этапе помощь юриста Вам не нужна, больше потребуется психологическая поддержка, так как несмотря на войну, звонилки продолжают жестить. Некоторые даже угрожают приездом вооруженных коллекторов.

Они сейчас в поиске, каким образом взыскивать с "должников" деньги. Вполне вероятно, что перейдут к практике судебных приказов, но пока не факт.

Рекомендую не тратить деньги на "помогаторов" и "закрываторов". Об оплате тела кредита Вы можете сами договориться без всяких посредников. И на этом этапе помощь юриста Вам не нужна, больше потребуется психологическая поддержка, так как несмотря на войну, звонилки продолжают жестить. Некоторые даже угрожают приездом вооруженных коллекторов.
Дякую вам, і мирного неба вам) Я з наступного місяця планую маючи суму на руках спочатку бикувати на них і вимагати тіло. Якщо ні - то буду вичікувати і збирати гроші. В плані психолога - він скорше треба буде рідні і сусідям, якшо вони активують режим задовбать всіх. Сусіди в мене так собі. Готуюсь до війни.

Дякую ще раз за підтримку і адміну за те що створили ресурс для загублених душ:)
:oops::oops::rolleyes:
Не влепят.
Только входит "в глубокую воду"))

Дід, я пожартувала якшо шо) З приводу загублених душ) Бо по іншому важко назвати, особливо якщо 2.5 роки пролонгувати, гратись з ними і кожного дня гуд монінг починався - а де взяти грошей щоб хтось не наярював по телефону?

Дід, я пожартувала якшо шо)
Це добре. Здоровий гумор кращий за паніку і розпач.
особливо якщо 2.5 роки пролонгувати, гратись з ними і кожного дня гуд монінг починався - а де взяти грошей щоб хтось не наярював по телефону?
Всі ми робим глупості ))

Хотіла перш за все подякувати форуму. Я тут молода, дурна і зелена;) Натрапила в той момент коли шукала як перекрити одну халепу іншою, але ніхто не дає. Боргів тілом вище 200 тисяч, чисто мікропозики. Брала на лікування батька. Починаю входити в режим просрочок. З 15 листопада вже повністю всюди вийду в просрочки. Соцмережі заховала. Карти перевипуск зробилю на наступній неділі.
Тепер таке питання - як діяти? В який момент звернутись в підтримку до юриста? Погасити зможу ці дурні мікропозики і планувала навіть з % віддавати, але начитавшись форуму вирішила боротись саме за те щоб було тіло.
Зараз діючі мікропозики - Зекредіт, є гроші, кредит плюс, селфі кредит, нові кредити, авіра, манівео, маніфою, і так далі.
Зп дозволяє вирішувати всі проблеми. Але. Я її перестала бачити, стало сіпатись око, і я тихо ненавиджу блокнот з поміткою мікрожопа.
Из этого списка были у меня кредит плюс и манивео, кредит плюс за тело, манивео за пол тела, оба где-то через пол года просрочки, так что все в ваших руках.

Как это задним числом? Сейчас же запретили инн?
Как это задним числом? Сейчас же запретили инн?
А, только увидела, что это насчет вп, а не инн

А, это в том плане, если у человека было инн до 24 числа, то вп ему могут влепить сейчас без проблем?
Вроде как да. С исполнительным производством тоже не все так просто. Вроде есть какие-то ограничения. Но по этому вопросу точно не могу пока ничего сказать

Самое обидное - это осознавание того, что можно было все закрыть, если иметь те же ресурсы, что были, но действовать правильно, а не лонгировать и т.д.

Но можно вылезти из любой неприятной ситуации, в которую попал. Как говорится, как влез, так и вылезешь :кофе:

Самое обидное - это осознавание того, что можно было все закрыть, если иметь те же ресурсы, что были, но действовать правильно, а не лонгировать и т.д.

Но можно вылезти из любой неприятной ситуации, в которую попал. Как говорится, как влез, так и вылезешь :кофе:
Я зараз якраз і знаходжусь в тій стадії прийняття факту скільки я подарувала грошей, відмовляючи собі у всьому. Коли це розумію, бере злість. Спочатку мені здавалось шо то правильно - я ж взяла борг, треба повернути. Але чомусь моя совість мовчала на тому моменті що скажені відсотки і пошуки вигідних мікропозик це зло. Але тепер ні копійки більше. Я на лікування батька взяла 60 тисяч, виросло до 200 і додамо ще соточку відсотків. Тепер просто буду при кожній зп звонити їм, і домовлятись. Ні, значить почекаю. Єдиний страх що будуть звонити сусідям і можуть нарити старі контакти якісь. От з цим не знаю як буду боротись. Але всі проблеми вирішаться поступово. Дякую за підтримку)

Доброго вечора) Таке питання - як швидко МФО бігають в суд? Неділя просрочок, рівно неділя сну і того моменту як перестала шукати чим пролонгувати - пішли погрози якимись видуманими статтями і бла бла.

Доброго вечора) Таке питання - як швидко МФО бігають в суд? Неділя просрочок, рівно неділя сну і того моменту як перестала шукати чим пролонгувати - пішли погрози якимись видуманими статтями і бла бла.
Спочатку спробують залякувати вас і оточення, потім можливо продадуть.
Суд це вже останнє чим вони можуть скористатись і то далеко не всі.
В мене особисто за 3.5 років жодного позову до суду.

Спочатку спробують залякувати вас і оточення, потім можливо продадуть.
Суд це вже останнє чим вони можуть скористатись і то далеко не всі.
В мене особисто за 3.5 років жодного позову до суду.
О, це заспокоює. Значить буду їх кошмарити а не вони мене) Дякую)

Назад
Угорі