Щоденник Вліз у борги тілом 179 000 гривень

• Автор теми Автор теми SakalOFF
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

SakalOFF

Читач
Дописи
3
Реакції
3
Бали
128
SakalOFF не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мої вітання учасникам форуму
Як і напевно більшість, я потрапив у боргову яму шляхом перекредитування. Вже кілька років не можу вибратись, моментами майже закриваю усі позики, але потім знову влізаю, навіть не помічаю як суми виростають у кілька разів. Усе це вганяє в депрессію, й віднімає бажання рухатись уперед. Починав з невеликих займів 1-2 тис. тепер же моє "портфоліо" досить вражаюче:
Moneyveo 26к
Credit7 14k
Egroshi 40k
ShvidkoGroshi 38k
Tengo 15k
Creditcasa 22.6
CreditPlus 24k

Працюю в IT, дохід коливається 48-70 тис. грн в місяць. В Egroshi поки що кожного місяця отримую знижку 99%, в них досить тупо зроблена система промокодів, а я ж програміст все ж таки, але вони в будь який момент можуть це пофіксити. Прострочень немає, але гадаю тепер без цього не обійдеться. Порадьте, будь ласка, з чого почати.

Читайте форум, выходите на просрочки и ждите лояльных предложений.

Як і напевно більшість, я потрапив у боргову яму шляхом перекредитування. Вже кілька років не можу вибратись, моментами майже закриваю усі позики, але потім знову влізаю, навіть не помічаю як суми виростають у кілька разів. Усе це вганяє в депрессію, й віднімає бажання рухатись уперед. Починав з невеликих займів 1-2 тис. тепер же моє "портфоліо" досить вражаюче:
Moneyveo 26к
Credit7 14k
Egroshi 40k
ShvidkoGroshi 38k
Tengo 15k
Creditcasa 22.6
CreditPlus 24k

Працюю в IT, дохід коливається 48-70 тис. грн в місяць. В Egroshi поки що кожного місяця отримую знижку 99%, в них досить тупо зроблена система промокодів, а я ж програміст все ж таки, але вони в будь який момент можуть це пофіксити. Прострочень немає, але гадаю тепер без цього не обійдеться. Порадьте, будь ласка, з чого почати.
З закриття почати.
Від більших тіл до менших.
Або ж навпаки, якщо переймаєтесь за дзвінки. Так знизите кількість дзвінків.

Про пролонгації забудьте. Це гроші в пустоту.

Moneyveo 26к
Credit7 14k
Egroshi 40k
ShvidkoGroshi 38k
Tengo 15k
Creditcasa 22.6
CreditPlus 24k

Привіт!
Чесно всі ці швидкогроші і бистрозайми це така шарашкіна контора.Тут вже без норм адвоката не порішаєш.Я сам вліз в таку халепу і повір викрутитись сам не зміг.Плюс в тебе норм дохід я тобі реально совєтую крутого адвоката.Сам до нього звернувся і він класно чотко і бистро все рішив дуже коротко. Держи силку і старайся більше не брать цих займів ********

Останнє редагування модератором:
Оффтоп

Блін, Дід ну чого одразу в бан?) я хотів в нього скільки дізнатися...

Привіт!
Чесно всі ці швидкогроші і бистрозайми це така шарашкіна контора.Тут вже без норм адвоката не порішаєш.Я сам вліз в таку халепу і повір викрутитись сам не зміг.Плюс в тебе норм дохід я тобі реально совєтую крутого адвоката.Сам до нього звернувся і він класно чотко і бистро все рішив дуже коротко. Держи силку і старайся більше не брать цих займів ********
Який, в ду☆у, адвокат. Не розводьте людей. Адвокат та "званілка" це різні люди )

Поради як і всім. Виходимо в прострочення, не віримо в ПСЕВДОадвокатів які рішають проблеми по кредитам та займам по типу «АнтиКАЛехтар Україна, Звільнемо, Сриваєм маскі» і т.д.

«АнтиКоллектор» - це форум на якому Ви зараз читаєте це повідомлення, більше нічого подібного не існує.

Адвокат або юрист, Вам потрібен тільки коли подадуть до суду. Якщо потрібен досвідчений фахівець, то на головній сторінці сайту є окрема сторінка. Там юристи, якими пишаються 80% форуму за їх плечами багаторічний досвід.

Консультація у них всіх безкоштовна. В кожного є контакти.

Дохід офіційний чи ні?
Так, офіційний, плачу податки, оформлений як ФОП, це може якось впливати?
Moneyveo 26к
Credit7 14k
Egroshi 40k
ShvidkoGroshi 38k
Tengo 15k
Creditcasa 22.6
CreditPlus 24k

Мене більш за все цікавить які фірми варто закривати в першу чергу, а з якими простіше домовитись

Останнє редагування:

Мене більш за все цікавить які фірми варто закривати в першу чергу, а з якими простіше домовитись
Кредиткаса любит ходить в суды.

Почти закрыл, но потом опять... Лудка чы шо?

Я б закрив кредіткасу. З ними важко домовитися. На їх сайті десь є кнопка щоб зупинити нарахування відсотків. Решта у вас ізі варіанти. За "тіло/тіло + пару К зверху" домовитесь з часом.

Апдейт рік потому

Одразу після публікації щоденника втрапив у жахливе дтп. Довелось виплатити 8000$. Віддавав поступово і кредити і борг по дтп, було дуже важко. Минулого місяця нарешті розрахувався за дтп, а також більшість кредитів. На початку все йшло досить добре, всі закривали за тіло, або з відносно невеликими відсотками. Проте восени навіщось знову зайняв у швидкогроші й після цього почали дерти великі відсотки.
НЕ РОБІТЬ ЯК Я
Наразі маю проблеми з Кредит Капітал, котрим продали два моїх кредити і з швидкогроші. По суті лишилось віддати Швидкогроші 20к, Кредит Капітал 15к і 10к. Кредит капітал вже хоче 90к й 60к за ці кредити. Виродки!
Але я не здаюсь, буду з ними воювати.

Назад
Угорі