Влепили исполнительную надпись

• Автор теми Автор теми Тинтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Прийшов виконавчий напис на роботу, мені сказали напишеш заяву будемо знімати гроші,не напишеш то не будемо,це не указ для нас,бо це не підкріплено судовим рішенням...
О це у вас норм керівництво ,а в мене ідіоти!!

О це у вас норм керівництво ,а в мене ідіоти!!
Звісно так би було зручно ))
Насправді це є правопорушення за яке можно мати геморой. Бухгалтерія отримавши виконавчого листа не має права не відраховувати (зазвичай
це 20% від зп) кошти по власним переконанням або бажанню. Лист є прямою вказівкою.

в постановлении все написано)) до 10 числа, следующего за месяцем получения зп
Але в постанові ще вказано, що виконання відбувається після відрахування всіх податків, зборів, єсв, тобто якщо постанова отримана 1 квітня,то до 10 травня (максимум) 20% мають відрахувати?

Але в постанові ще вказано, що виконання відбувається після відрахування всіх податків, зборів, єсв, тобто якщо постанова отримана 1 квітня,то до 10 травня (максимум) 20% мають відрахувати?
конечно)) за вычетом налогов и сборов)))
все зависит от того когда в получаете зп.
если постановление пришло 1 апреля, а зп у вас была 30.03, то офк уже всчитвать не откуда. а вот если зп будет числа 5.04. то тут да, бухгалтерии придется высчитать

конечно)) за вычетом налогов и сборов)))
все зависит от того когда в получаете зп.
если постановление пришло 1 апреля, а зп у вас была 30.03, то офк уже всчитвать не откуда. а вот если зп будет числа 5.04. то тут да, бухгалтерии придется высчитать
Ясно)) є і аванс, і зарплата в кінці місяця

Не лякайте людей...один раз на місяць)))
Підприємства, установи, організації, фізичні особи, фізичні особи - підприємці здійснюють відрахування із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника і перераховують кошти на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, рахунок приватного виконавця у строк, встановлений для здійснення зазначених виплат боржнику, а в разі якщо такий строк не встановлено, - до десятого числа місяця, наступного за місяцем, за який здійснюється стягнення. Такі підприємства, установи, організації, фізичні особи, фізичні особи - підприємці щомісяця надсилають виконавцю звіт про здійснені відрахування та виплати за формою, встановленою Міністерством юстиції України.

нет, ну если с какого то перепугу, у вашей бухгалтерии аванс єто не зп, то конечно 1 раз)))

в постановлении все написано)) до 10 числа, следующего за месяцем получения зп
Это получается если зарплата 7 числа то они могут уже снять деньги?
И если они снимают с зарплаты и с аванса что тогда мне говорить у меня аванса и 1000 нет

Вам пощастило, а в мене вже і ухвала є про забезпечення, а бухгалтерії це не указ, чекають від ПН листа...
Было так же. Проканала переписка через электронную почту.

Назад
Угорі