⚖️ Вкотре ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" програє суд. Цього разу на 25 000 грн.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 541
я не побачила в реєстрі і це нормально, що уточнила. Бо дійсно все не те. Дивна агресія
як вам було зазначено, в реєстрі його ще не має)))
я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину)))

Юлія Кравинська адвокат, до речі, у мене для вас є чудова пропозиція)))
я відправлю Admin, це рішення))) якщо він підтвердить, що така справа існує, таке рішення інсує, ви урочисто обіцяєте більше не писати в моїх темах)))
що б не отримувати "дивну агресію".

підійде?))

я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину))

все можливо)))

може, хтось, просто майстер пошуків)))
і кредитор не той, і сума не та)))
дивні способи просто зазначити, що немає ще в реєстрі

я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину)))

Юлія Кравинська адвокат, до речі, у мене для вас є чудова пропозиція)))
я відправлю Admin, це рішення))) якщо він підтвердить, що така справа існує, таке рішення інсує, ви урочисто обіцяєте більше не писати в моїх темах)))
що б не отримувати "дивну агресію".

підійде?))
якщо це якась таємниця рішення , то воно не потрібне мені, вже не рада, що запитала

дивні способи просто зазначити, що немає ще в реєстрі
1774272665564.webp

цілком доступні)) якщо задача читати))) а не інша

‎Отже, влітку 2025 до мене звернувся клієнт з позовом, в якому ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" просить стягнути з відповідача на їх користь заборгованість за кредитним договором з ТОВ "Мілоан" від грудня 2020 року у сумі 25151,50 грн., з яких: 9000 грн. – прострочена заборгованість за сумою кредиту, 14451,50 грн. –прострочена заборгованість за сумою відсотків, 1000 грн. - прострочена заборгованість за комісією та судові витрати, які складаються зі сплаченого позивачем судового збору в розмірі 2422,40 грн. та витрат на правову допомогу в розмірі 8000 грн.
1774087558406.webp

‎Я підготував відзив на позовну заяву, в якому звернув увагу суду на недоведеність факту укладання між ТОВ "Мілоан" та відповідачем кредитного договору, а також недоведеність видачі відповідачу кредитних коштів за умовами кредитного договору, а відтак на відсутність підстав для задоволення позову.
‎Як результат, очікуване рішенням, яким суд відмовив ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" повністю)))
капитал25.webp

‎Вітаю клієнта з перемогою та дякую за довіру))))
Класно,а в мене чомусь усі суди програні одним простим методом: витребуванням доказів з банку, напевно КК не дуже заморочується зі своїми позовами.

Класно,а в мене чомусь усі суди програні одним простим методом: витребуванням доказів з банку, напевно КК не дуже заморочується зі своїми позовами.
у цій справі, витребування не було. можливо, через те, що позов подавався більше 7 місяців тому.

щодо заморочується...зараз, вони почали такі клопотання подавати відразу із позовами.

дуже красивий номер справи)))))))))))))) ок, може ще з*явиться

так отож, що навіть кредитор не той в реєстрі , ніж пишите
Якби не правило Тараса не надавати номера справ, я б Вам звісно дала посилання на рішення, але ось цього має бути достатньо, щоб впевнитись, що з'явилось і що все так, як він пише.

Вкладення

• кредит-капітал.webp
    кредит-капітал.webp
    52.6 Кб · Перегляди: 1
Якби не правило Тараса не надавати номера справ, я б Вам звісно дала посилання на рішення, але ось цього має бути достатньо, щоб впевнитись, що з'явилось і що все так, як він пише.
дякую. Я вже провела регулярний моніторинг змін ставлення суддів до тих чи інших позицій. Вже не актуально

дякую. Я вже провела регулярний моніторинг змін ставлення суддів до тих чи інших позицій. Вже не актуально
Розумію. Це я на майбутнє, щоб моніторинг не провокував дивне ставлення до колег.
Дякую за відповідь. Гарного вечора.

та витрат на правову допомогу в розмірі 8000 грн.
Пархомчук С.В. знає одну магічну суму - 10500 грн. Кредит-Капітал "апологетить" за згенеровані ШІ позовні-"реферати" та інше процесуальне сміття тільки 8000 грн...

Розумію. Це я на майбутнє, щоб моніторинг не провокував дивне ставлення до колег.
Дякую за відповідь. Гарного вечора.
Перша заповідь космонавта: зберігати в таємниці, що Земля плоска і не крутиться. Ну десь так, на мою думку, і з таємницею номерів судових справ))

Останнє редагування:
Перша заповідь космонавта: зберігати в таємниці, що Земля плоска і не крутиться. Ну десь так, на мою думку, і з таємницею номерів судових справ))
Видумкувате у Вас асоціативне мислення, то до кружевних трусів доходите, то до космонавтів)))

Але ж Ви чудово розумієте, що не може бути ніяких таємниць, коли є пошук по реєстру.
‎Тож, давайте бути взаємоввічливими. Дякую)

Пархомчук С.В. знає одну магічну суму - 10500 грн. Кредит-Капітал "апологетить" за згенеровані ШІ позовні-"реферати" та інше процесуальне сміття тільки 8000 грн...
десь, зараз не згадаю по кому, бачив, що він малював щось біля 5000 витрат))
трохи зменшив "апетити")))

та забий)))
2026 рік.....люди, досі, думають, що їм хтось щось винен))) і повинен за їх бажанням надавати якусь інформацію/послугу etc)))) а якщо не отримують бажаного - істерика на роки)))
інфантильність вона така)))

‎Тож, давайте бути взаємоввічливими. Дякую)
ой все)))

Назад
Угорі