⚖️ Вкотре ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" програє суд. Цього разу на 25 000 грн.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 373
я не побачила в реєстрі і це нормально, що уточнила. Бо дійсно все не те. Дивна агресія
як вам було зазначено, в реєстрі його ще не має)))
я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину)))

Юлія Кравинська адвокат, до речі, у мене для вас є чудова пропозиція)))
я відправлю Admin, це рішення))) якщо він підтвердить, що така справа існує, таке рішення інсує, ви урочисто обіцяєте більше не писати в моїх темах)))
що б не отримувати "дивну агресію".

підійде?))

я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину))

все можливо)))

може, хтось, просто майстер пошуків)))
і кредитор не той, і сума не та)))
дивні способи просто зазначити, що немає ще в реєстрі

я чорт його знаеє, навіщо ви продовжили цю всю писанину)))

Юлія Кравинська адвокат, до речі, у мене для вас є чудова пропозиція)))
я відправлю Admin, це рішення))) якщо він підтвердить, що така справа існує, таке рішення інсує, ви урочисто обіцяєте більше не писати в моїх темах)))
що б не отримувати "дивну агресію".

підійде?))
якщо це якась таємниця рішення , то воно не потрібне мені, вже не рада, що запитала

дивні способи просто зазначити, що немає ще в реєстрі
1774272665564.webp

цілком доступні)) якщо задача читати))) а не інша

‎Отже, влітку 2025 до мене звернувся клієнт з позовом, в якому ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" просить стягнути з відповідача на їх користь заборгованість за кредитним договором з ТОВ "Мілоан" від грудня 2020 року у сумі 25151,50 грн., з яких: 9000 грн. – прострочена заборгованість за сумою кредиту, 14451,50 грн. –прострочена заборгованість за сумою відсотків, 1000 грн. - прострочена заборгованість за комісією та судові витрати, які складаються зі сплаченого позивачем судового збору в розмірі 2422,40 грн. та витрат на правову допомогу в розмірі 8000 грн.
1774087558406.webp

‎Я підготував відзив на позовну заяву, в якому звернув увагу суду на недоведеність факту укладання між ТОВ "Мілоан" та відповідачем кредитного договору, а також недоведеність видачі відповідачу кредитних коштів за умовами кредитного договору, а відтак на відсутність підстав для задоволення позову.
‎Як результат, очікуване рішенням, яким суд відмовив ТОВ "ФК "КРЕДИТ-КАПІТАЛ" повністю)))
капитал25.webp

‎Вітаю клієнта з перемогою та дякую за довіру))))
Класно,а в мене чомусь усі суди програні одним простим методом: витребуванням доказів з банку, напевно КК не дуже заморочується зі своїми позовами.

Класно,а в мене чомусь усі суди програні одним простим методом: витребуванням доказів з банку, напевно КК не дуже заморочується зі своїми позовами.
у цій справі, витребування не було. можливо, через те, що позов подавався більше 7 місяців тому.

щодо заморочується...зараз, вони почали такі клопотання подавати відразу із позовами.

Назад
Угорі