Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
а що то вас через стільки часу перебування на форумі на таке потягнуло, якщо не секрет?))
Не вникала в це питання. Але я не скажу, що не розуміла процесу рефінансування, але хотілось знати чи люди закрили таким чином. Самі деталі цього явища: чи беруть чисту залишкову суму чи додають ще більшу. Але і розумію, що це просто ще в часі розтягнені оплати з плюсом в суму. Банк серйозно сприймаю, ніж ці мфо.

Не вникала в це питання. Але я не скажу, що не розуміла процесу рефінансування, але хотілось знати чи люди закрили таким чином. Самі деталі цього явища: чи беруть чисту залишкову суму чи додають ще більшу. Але і розумію, що це просто ще в часі розтягнені оплати з плюсом в суму. Банк серйозно сприймаю, ніж ці мфо.
Ніякий адекватний банк не дасть вам кошти з хрєновою КІ і протермінованими займами.
Банк - це бізнес, а не волонтерська організація.

Пумб сам пропонує. Я їх не шукаю.
І вас це не насторожило ні трохи?
Чи ви думаєте що банк це церковний хор мальчіков якому глибоко не наsрати на ваші проблеми?
Не заривайтесь ще глибше. В мене все.

Переглянути вкладення 163230
Сьогодні на пошті побачила, і в судовій владі. Як далі? Як побачити яка сума? Я завантажила з влади це на пошту. Може я не правильно шукаю?
Вчора ще не було нічого. Я дивилася. Чи можу я побачити справу, суму, як це зробити?
Можна попросити адміна видалити дане фото? Дякую

Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, які терміни кредитування в манівео, кредит+, селфі, алікскредит, є гроші? Може хто знає...Я не скачала договори, не знаю на скільки днів вони. Кабінети заблоковані. Договори 23 року. Мілоан є лише, там 105 днів.

Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, які терміни кредитування в манівео, кредит+, селфі, алікскредит, є гроші? Може хто знає...Я не скачала договори, не знаю на скільки днів вони. Кабінети заблоковані. Договори 23 року. Мілоан є лише, там 105 днів.
В кредит+ вроде 12 месяцев

Привіт. Можливо хтось має такий досвід, поділіться. Виконавець поділила три рішення кожне по три виконавче, там окремо сума рішення, суд збір, адвокат(де було). Зробила зведене виконавче на одну загальну суму. Питання: на роботу подається це лише зведене виконавче чи купа тих на які поділила? Я розуміла- три рішення- три виконавчих. А тепер почала хвилюватися, бо до фіга виконавчих...за роботу хвилююсь тепер

Назад
Угорі