Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ладно)Зачаровані смс сьогодні. На свята не можна порушувати закон))
Тиснуть на почуття як можуть))
Які свята мались на увазі? Просто цікаво
Які свята мались на увазі? Просто цікаво
Щось вони собі знаютьЯкі свята мались на увазі? Просто цікаво
А ,казалось - менше шастай по отих кобунетах ,вони бачать активність і почнуть спамити ))Вчора купилася на кредит+. Прийшла смс"увага, акція. Сплата ВІД ТІЛА 75%! Поспішай, пропозиція в кабінеті. Ходила півдня, читала, думала...від 13400-75% це ж добре. Зайшла....а там всю суму заборгованості -75% до сплати 10100. Думаю, ага, ясно. Вийшла. Далі на телеграм посипалися смс "ви заходили в кабінет, виникли труднощі? Зверніть до чату". От повелася. І ж читала перечитувала, шкода що не заскрінила смс те, з пасії видалила. Ось така акція
Тож порядна весь час не заходила. Чесно. А тут таке, думаю а може!! Не може))) Тай спалилася))) тепер знову тихо сидітиму. А може то не я заходила?А ,казалось - менше шастай по отих кобунетах ,вони бачать активність і почнуть спамити ))
Ну спам сипатись буде тобіТож порядна весь час не заходила. Чесно. А тут таке, думаю а може!! Не може))) Тай спалилася))) тепер знову тихо сидітиму. А може то не я заходила?мало що
Ну зашли, ну вышли, не парьтесь))Тож порядна весь час не заходила. Чесно. А тут таке, думаю а може!! Не може))) Тай спалилася))) тепер знову тихо сидітиму. А може то не я заходила?мало що
Так же,в суд за таке не подадутьНу зашли, ну вышли, не парьтесь))
Вот именно))Так же,в суд за таке не подадуть![]()
Про водафон писали, что блочит вход. Попробуйте с ВПН заходитьІ до речі, водафон. Весь день на форум проблема зайти. Дома інтернет є, то без проблем. Свята такі хороші сімейні, так хочеться жити без цих проблем мфо-шних, та поки немає змоги. Але все буде добре)) тож вітаю усіх з наступаючим святом! Будьте здорові! Головне спокійного свята, а ще переможного!!
Активізувалися ці дні. Не всі, але є. То було завал одразу, потім тихо, потім знову гаряче від повідомлень, дзвінків. Зараз знову більш-менш. Я ж не беру трубку від 18 грудня, тоді два дзвінки прийняла, думала-непереживу. Це така коротенька статистика-підсумок на сьогодні 5 місяць.Ну зашли, ну вышли, не парьтесь))
Ну такое будет, то тихо, то опять нет. Если и подняли трубку, услышали кто и положили, не нужно слушать, что они говорят, да и разговаривать с ними тоже не нужно.Активізувалися ці дні. Не всі, але є. То було завал одразу, потім тихо, потім знову гаряче від повідомлень, дзвінків. Зараз знову більш-менш. Я ж не беру трубку від 18 грудня, тоді два дзвінки прийняла, думала-непереживу. Це така коротенька статистика-підсумок на сьогодні 5 місяць.
Тоже не общаюсь и тоже скорее всего продадут)![]()
Ну що ж ..є в мене Євген "однопартієць по мірі"по МФО і прострочці, продали мене сьогодні початківці єгроші далі...маю нових хазяїв. Не хіло( як педагогиня) скажу нарахували за 5 місяців. Якщо раптом продать і подадуть на всі 100 тис, судитись буду точно. Бо стільки відсотку не дам, щоб геть роздеру, чи сама, чи з судом. Чому Євген бо теж продали його туди. Короче, мені все одно, тоді вирішуватиму. Хай рахують. Чому так, ну що продали далі?бо я не спілкуюсь. Від попередніх було лише два листа на електронку на всю суму з потрохами. Я не спілкуюсь взагалі!!! Тому далі буде. А що буде скажу. Чесно, думала, почну сплачувати....життя так домальовує питання, що я офігіваю...тому тому так. Не знаю....моє зараз на першому питанні, все решта в третю чергу. Чим закінчиться, вже точно байдуже. Просто згадую, як я боялася на початку, чесно, язик присихав до піднебіння, дихати не могла, не їла і не спала. Була з Вами, не знаю, але допомогли опанувати себе, змінилася, і як ... Але мені стало все одно. Що буде те буде. Зараз байдуже.