Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Угу

e5801d176a69ca40b32220fc7d5cb358.jpg
Да, есть такие любители дорисовать нули🤣
Но, заметила что и в суд накручивают, хотя исков 500тыс+ по одному долгу мфо особо не видела

Можу на моб. Проте не вдається. Там діяпідпис дає кр-код. На комп ставити не хочу єсуд, щоб свої не були в курсі.
Можна з телефону, я реєструвалась, натискаєте на кьюар та відкривається застосунок дія для підтвердження

В нас сьогодні було жовте небо і жовтизна вдень. Приїхала на роботу, кажуть колеги жовтий дощ. Ядерна зима 😂я з цим повідомленням вранці нарешті ввечері посміялася, кажу яка зима))? Геть пропустила все))) але справді жовті калюжки були))

В нас сьогодні було жовте небо і жовтизна вдень. Приїхала на роботу, кажуть колеги жовтий дощ. Ядерна зима 😂я з цим повідомленням вранці нарешті ввечері посміялася, кажу яка зима))? Геть пропустила все))) але справді жовті калюжки були))
Ну вот, если бы меньше сообщения ненужные читали, то жёлтый дождь не пропустили бы

Жовті калюжки? Точно?

Цікаве явище. Живу не багато, але такого не пам'ятаю.😉 Дивно...і цікаво))))
Ну так пыль из сахары принесло, вот и осела она, когда дождь прошел. У нас тоже на машинах были потёки от песка, но луж жёлтых не было.

Доброго вечора, я новенька. 22 МФО, залізла в боргову яму, а тепер незнаю як вибратися з неї. Намагалася сплачувати всім по трохи, але нарахування захмарних відсотків це не зупинило. Тому перестала платити взагалі. Почалися дзвінки від колекторів до людей з якими колись давно працювала і не маю до них номерів телефонів, до далеких родичів з якими спілкуємося по великих святах, а то і ще рідше. Що з ними робити?Потрібні поради, що робити далі, юрист з форуму порекомендував читати тут.

Ну так пыль из сахары принесло, вот и осела она, когда дождь прошел. У нас тоже на машинах были потёки от песка, но луж жёлтых не было.
В тг ,виклали сонце сьогоднішне ніби місяць ,і небо жовте

Доброго вечора, я новенька. 22 МФО, залізла в боргову яму, а тепер незнаю як вибратися з неї. Намагалася сплачувати всім по трохи, але нарахування захмарних відсотків це не зупинило. Тому перестала платити взагалі. Почалися дзвінки від колекторів до людей з якими колись давно працювала і не маю до них номерів телефонів, до далеких родичів з якими спілкуємося по великих святах, а то і ще рідше. Що з ними робити?Потрібні поради, що робити далі, юрист з форуму порекомендував читати тут.
Читайте ,багато читайте ,є профільні теми по всим шарагам ,а як що не секрет який юрист порадив

Читайте ,багато читайте ,є профільні теми по всим шарагам ,а як що не секрет який юрист порадив
Випадково зачепив спойлер (((

Випадково зачепив спойлер (((
Юристо порекомендовала, на профиль если нажать, там рефер видно

Назад
Угорі