Дівчинка
Форумчанин
- Дописи
- 789
- Реакції
- 1218
- Бали
- 1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ок, дякуюВ більшості відправляють на ел.адресу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, дякуюВ більшості відправляють на ел.адресу.
Можна напишу сюди?
Я звідки знаю))Можна напишу сюди?
Я маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть. 4 місяці я справно сплачувала цю суму. Цього місяця не зможу. Варто дзвонити до банку якось домовлятися?Я звідки знаю))
Маю на увазі що саме ви хочете написати)
Так, які частини, яких МФО, і, так зрозумів, Ви новий кредит узяли?Я маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть.
Коли пишете пости, дивіться в якому розділі тема.Можна напишу сюди?
Так, тоді до грудня, закрила три кредити мфо. По іншим пішла в прострочену, більше не брала. Тепер маю МФО, і ПУМБ.Так, які частини, яких МФО, і, так зрозумів, Ви новий кредит узяли?
Як було у мене. Коли я пішла в протермінування,то мала думку платити банківські кредити. Один кредит залишилось виплатити 4 платежі. На форумі дали пораду,якщо не платити,то не платити нічого,але 4 платежі радили виплатити . Що я і зробила. Дивлячись скількі платежів у Вас залишилось,вирішуйте чи платити чи ніЯ маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть. 4 місяці я справно сплачувала цю суму. Цього місяця не зможу. Варто дзвонити до банку якось домовлятися?
Потім почала читати інтернет, знайшла форум. І осіла в своїх думках на позитив вийшовши. Але от одне, що не відкрила Вам. ПУМБ. Тому про перекредитування хочу просто всіх попередити, не требаТак, тоді до грудня, закрила три кредити мфо. По іншим пішла в прострочену, більше не брала. Тепер маю МФО, і ПУМБ.
Тобто, ПУМБ у Вас вже був, але в протермінування і в ньому пішли?Так, тоді до грудня, закрила три кредити мфо. По іншим пішла в прострочену, більше не брала. Тепер маю МФО, і ПУМБ.
То Ви зараз взяли в ПУМБ?Потім почала читати інтернет, знайшла форум. І осіла в своїх думках на позитив вийшовши. Але от одне, що не відкрила Вам. ПУМБ. Тому про перекредитування хочу просто всіх попередити, не треба
Ще є. Тільки почала. 4 внеслаЯк було у мене. Коли я пішла в протермінування,то мала думку платити банківські кредити. Один кредит залишилось виплатити 4 платежі. На форумі дали пораду,якщо не платити,то не платити нічого,але 4 платежі радили виплатити . Що я і зробила. Дивлячись скількі платежів у Вас залишилось,вирішуйте чи платити чи ні
То Ви зараз взяли в ПУМБ?раніше, бо 4 платежі зробила
Ще не пішла в протермінування. Цього місяця виходить зайду 5 березня.Тобто, ПУМБ у Вас вже був, але в протермінування і в ньому пішли?
Тобто 4 місяці тому. Років на два три?Ще є. Тільки почала. 4 внесла
Так, на три. І я тоді думала, що то вихід. Думала це платитиму, і решту закрию. І сіла....Тобто 4 місяці тому. Років на два три?
Так, на три.
4 міс витягувала. Лютий ні. Березень зможу.![]()
А скількі брали? Витягнете такі платежі?
А далі? Зауважте,що перші років півтора,оплата тількі відсотків. А на погашення тіла майже нічого.4 міс витягувала. Лютий ні. Березень зможу.
В пумбі є канікулиЩе є. Тільки почала. 4 внесла
Ще не пішла в протермінування. Цього місяця виходить зайду 5 березня.
Так і я,і багато хто думалиТак, на три. І я тоді думала, що то вихід. Думала це платитиму, і решту закрию. І сіла....