Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Поцікавилася кредитною історією. Вчора. З 18грудня маю протермінування. 1МФО з 4 січня. Отож. Всі по кредитній історії показують червоненьким, що пішов борг. Манівео- проданий знак ?, таліон-куплений ?. Таке позначення. Всі решта ще мене в себе тримають. Саме більше нарахували егроші 64к з 17к з 4 січня. Так для загального розвитку поглянула, подивилася, подумала, ну що ж з часом все буде ок. Я сьогодні отримала вчетверте смс кредит7 на тіло, я відповіла "оплачу з розбиттям на платежі", не погодились, написали " тіло однією сумою до 27.02 інакше не передбачає пропозиція". Нічого не відповіла на це. Бо платежами я змогла б погашувати, не хочуть (хочу потихеньку закривати ці питання)..... Ні,то ні😉

Я звідки знаю))
Маю на увазі що саме ви хочете написати)
Я маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть. 4 місяці я справно сплачувала цю суму. Цього місяця не зможу. Варто дзвонити до банку якось домовлятися?

Я маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть.
Так, які частини, яких МФО, і, так зрозумів, Ви новий кредит узяли?

Можна напишу сюди?
Коли пишете пости, дивіться в якому розділі тема.
Ви запитуєте про Пумб в розділі АФК))
Перемістив у ваш щоденник.
Тут можете про все писати.
А у відповідних розділах/темах краще запитувати по профілю теми.
Так не буде плутанини.

Я маю ще питання, через закриття частини МФО. Я ту частину закрила, ціною кредиту в ПУМБ 5 березня маю внести 2800. Ввійду в протермінування, лютий був важкий мені. От думаю...я взагалі вирулю? Тепер форум знає всі мої проблеми((залізла геть. 4 місяці я справно сплачувала цю суму. Цього місяця не зможу. Варто дзвонити до банку якось домовлятися?
Як було у мене. Коли я пішла в протермінування,то мала думку платити банківські кредити. Один кредит залишилось виплатити 4 платежі. На форумі дали пораду,якщо не платити,то не платити нічого,але 4 платежі радили виплатити . Що я і зробила. Дивлячись скількі платежів у Вас залишилось,вирішуйте чи платити чи ні

Так, тоді до грудня, закрила три кредити мфо. По іншим пішла в прострочену, більше не брала. Тепер маю МФО, і ПУМБ.
Потім почала читати інтернет, знайшла форум. І осіла в своїх думках на позитив вийшовши. Але от одне, що не відкрила Вам. ПУМБ. Тому про перекредитування хочу просто всіх попередити, не треба

Потім почала читати інтернет, знайшла форум. І осіла в своїх думках на позитив вийшовши. Але от одне, що не відкрила Вам. ПУМБ. Тому про перекредитування хочу просто всіх попередити, не треба
То Ви зараз взяли в ПУМБ?

Як було у мене. Коли я пішла в протермінування,то мала думку платити банківські кредити. Один кредит залишилось виплатити 4 платежі. На форумі дали пораду,якщо не платити,то не платити нічого,але 4 платежі радили виплатити . Що я і зробила. Дивлячись скількі платежів у Вас залишилось,вирішуйте чи платити чи ні
Ще є. Тільки почала. 4 внесла
То Ви зараз взяли в ПУМБ?раніше, бо 4 платежі зробила
Тобто, ПУМБ у Вас вже був, але в протермінування і в ньому пішли?
Ще не пішла в протермінування. Цього місяця виходить зайду 5 березня.

Screenshot_20240301-222901.webp

А скількі брали? Витягнете такі платежі?

Назад
Угорі