Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Тоді чекайте і не хвилюйтесь))))
Дякую, Євген, ми разом ввійшли в прострочку, тому цікаво як складуться справи. Що з виховательки взяти? Працюю. Чесно за місяць не відклала, житло, трішки хворіла. Тому суд для мене питання, бо то кошти, щоб отак раптово, то вже знову питання. Хочеться домовитись на досудовому рішенні але собі рідненькій зручно. Але дійсно, не можу зрозуміти, чому з того переляку що мала в перші дні настільки байдуже, аналізую....висновок: байдуже. Тому думаю ...це нормально, може варто хвилюватися все ж таки
Дякую, Євген, ми разом ввійшли в прострочену, тому цікаво як складуться справи. Що з виховательки взяти? Працюю. Чесно за місяць не відклала, житло, трішки хворіла. Тому суд для мене питання, бо то кошти, щоб отак раптово, то вже знову питання. Хочеться домовитись на досудовому рішенні але собі рідненькій зручно. Але дійсно, не можу зрозуміти, чому з того переляку що мала в перші настільки байдуже, аналізую....висновок: байдуже. Тому думаю ...це нормально, може варто хвилюватися все ж таки
Ну а форум, це дійсно підтримка, читаю, роблю висновки, перепитую. В кожного свій результат. От кредит7 щоб до червня мене чекав на тіло і розбив, мови немає. Селфі паразити не йдуть на контакт. Я навіть егроші перестала боятися. Якось так стало все одно, вирішу, просто є золоті слова"немає змоги оплатити, чекай", бо я точно більше нікуди лізти не буду, щоб закрити дзвінки, і переживати за оточення.
Ну і як варіант, закордон....заробляти кошти, але не впевнена, що зароблені їм віддам)) от я ...шкодна, хочу не бути винна, але з користю собі))

Останнє редагування:
825123113.gif

Назад
Угорі