Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коли зарплатаА от щоб на прохідній зранку зустріли...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Коли зарплатаА от щоб на прохідній зранку зустріли...
Правильно, сперва платячка, а потом богатство))Деякі складові мішають розбагатіти ))))
Робота не *** Стояла і стояти будеРоботи не буде ))))
Слова ,справжнього СенсеяРобота не *** Стояла і стояти буде

Дякую, Євген, ми разом ввійшли в прострочку, тому цікаво як складуться справи. Що з виховательки взяти? Працюю. Чесно за місяць не відклала, житло, трішки хворіла. Тому суд для мене питання, бо то кошти, щоб отак раптово, то вже знову питання. Хочеться домовитись на досудовому рішенні але собі рідненькій зручно. Але дійсно, не можу зрозуміти, чому з того переляку що мала в перші дні настільки байдуже, аналізую....висновок: байдуже. Тому думаю ...це нормально, може варто хвилюватися все ж такиТоді чекайте і не хвилюйтесь))))
Ну а форум, це дійсно підтримка, читаю, роблю висновки, перепитую. В кожного свій результат. От кредит7 щоб до червня мене чекав на тіло і розбив, мови немає. Селфі паразити не йдуть на контакт. Я навіть егроші перестала боятися. Якось так стало все одно, вирішу, просто є золоті слова"немає змоги оплатити, чекай", бо я точно більше нікуди лізти не буду, щоб закрити дзвінки, і переживати за оточення.Дякую, Євген, ми разом ввійшли в прострочену, тому цікаво як складуться справи. Що з виховательки взяти? Працюю. Чесно за місяць не відклала, житло, трішки хворіла. Тому суд для мене питання, бо то кошти, щоб отак раптово, то вже знову питання. Хочеться домовитись на досудовому рішенні але собі рідненькій зручно. Але дійсно, не можу зрозуміти, чому з того переляку що мала в перші настільки байдуже, аналізую....висновок: байдуже. Тому думаю ...це нормально, може варто хвилюватися все ж таки
Что именно?)Скажіть щось
Наприклад ,що?)))Скажіть щось
То перевірка чи ви тут всі не ботиНаприклад ,що?)))
Я сьогодні зомбі )))То перевірка чи ви тут всі не боти
У точнювать не буду ,але п'ята нічЛиш сьогодні![]()
Нова перевірка,наче в дії кліпать очима,або посміхатись...Скажіть щось
СпостерігаюКліпаєш?
Бідолога