Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Була сповнена оптимізмом, та недовго. Сьогодні єгроші дзвонили на роботу керівнику, і колезі. Одним словом, керівник розумна. А от колега панікує, в шоці, відсотки ростуть у мене. Їй розказали все про мій кредит і борг. Запитували чи маю я проблеми? Чи жива? (Дослівно). Просили її мене охарактеризувати як людину!!! Я вже не витримала!!! Суму озвучили. Казали, що мені можна допомогти позичивши кошти. Я поки пояснила їй всю ситуацію, що вона не поручитель, ні в якому разі(бо не розуміє де вони взяли її номер). Що її це не стосується, що це мої проблеми, і далі якщо дзвонитимуть то просто не спілкуватися, бо вже працюють колектори. Каже "заплати, відсотки, ти що?" Короче....я аж плакала в туалеті якщо чесно. Люди реально бояться, щоб їх не чіпали. Її заспокоїло, що я сказала що маю юридичний супровід. І зараз платити нічого не буду, позичати не буду, і влазити в борги теж... Так що така от ситуація. Видно працюють по тел книжці... Бо ніде місце роботи зараз не вказано. Вказане попереднє.
До речі, керівник мене не викликала. Ми бачилися, але вона нічого не сказала. Тепер думаю...йти самій по цьому питанню, чи ні.
У начальника наверное те же проблемы)) имеет кредит, а то и валютный. Обдумывает ситуацию, наверное. Как выкрутить в свою пользу
Оффтоп
:friends:
Вангую-ждите выгодных предложений..по карьере

Останнє редагування:
IMG_20240221_103747.webp

Screenshot_2024-02-21-10-33-44-595_com.android.mms.webp

Чому скинула фото? Дуже штурмують. Пишуть, дзвонять з 044. Антиспам є. Повторилися знову дзвінки оточенню. Це перше фото мені перекинули. Зовсім не спілкуюсь. У Вас теж так було?

IMG_20240221_103747.jpg

Screenshot_2024-02-21-10-33-44-595_com.android.mms.jpg

Чому скинула фото? Дуже штурмують. Пишуть, дзвонять з 044. Антиспам є. Повторилися знову дзвінки оточенню. Це перше фото мені перекинули. Зовсім не спілкуюсь. У Вас теж так було?
І не таке було. Як колаж цікавий склепають-не забудьте поділитись

Останнє редагування:
І не самі відбиті
Підскажіть які самі відбиті з ціх: селфі, кредит+, кредит7, єгроші, слон, аванс, кача, кредит каса, швидко гроші
Підскажіть з ними усіма можна домовитися за тіло. Креди7, кредит+, кредитКаса, єгроші, селфи, слон, швидкогроші, аванс, кача? Дякую

Останнє редагування:
IMG_20240221_103747.jpg

Screenshot_2024-02-21-10-33-44-595_com.android.mms.jpg

Ще не пропонують лояльні умови?
Це одна із найгірших компаній,вони коли були в мене,розказували ,що подзвонять до мами і в неї буде інсульт,коли дізнається ,що в мене борг

Підскажіть які самі відбиті з ціх: селфі, кредит+, кредит7, єгроші, слон, аванс, кача, кредит каса, швидко гроші

Підскажіть з ними усіма можна домовитися за тіло. Креди7, кредит+, кредитКаса, єгроші, селфи, слон, швидкогроші, аванс, кача? Дякую
Кредит плюс запропонують за 3 місяці ігнору розбити тіло на частини, аванс пропонував закрити за 1,5 тіла, потім передав примоколлект, ті ж в свою чергу через 2 місяця запропонували за тіло

Ще не пропонують лояльні умови?
Це одна із найгірших компаній,вони коли були в мене,розказували ,що подзвонять до мами і в неї буде інсульт,коли дізнається ,що в мене борг
Ні. Повна оплата з усіма накрученими відсотками+70% на наступний кредит.
Сьогодні не роблять, завтра художники можуть знайтись
Ой,хоч би гарно,та в чорній білизні! Ще коригувати буду🤣🤣🤣

Ой,хоч би гарно,та в чорній білизні! Ще коригувати буду🤣🤣🤣
Добре що ви на позитиві сприймаєте це.
Хоча повірте це не дуже приємно.
Особливо коли таке надсилають практично непричетним людям, але які все ж вас знають.

Добре що ви на позитиві сприймаєте це.
Хоча повірте це не дуже приємно.
Особливо коли таке надсилають практично непричетним людям, але які все ж вас знають.
Я розумію це. Думаю до цього не дійде...відгуки, що робили таке давно, в 2019....тобто це розсилка по всім кого знайдуть? 🤔🤔🤔 Скарги з доказами в поліцію, НБУ? Якщо що

відгуки, що робили таке давно, в 2019....
так і є
тобто це розсилка по всім кого знайдуть?
типу того
🤔🤔🤔 Скарги з доказами в поліцію, НБУ? Якщо що
Мені НБУ ніколи не був показником того, що може на щось вплинути.
Проте люди, яким через мене надсилали цю фігню, наскільки мені відомо звертались до копів.
Та шарага що це зробила більше не вспливала в мене... потім продали іншому сараю.

Я розумію це. Думаю до цього не дійде...відгуки, що робили таке давно, в 2019....тобто це розсилка по всім кого знайдуть? 🤔🤔🤔

так і є

типу того

Мені НБУ ніколи не був показником того, що може на щось вплинути.
Проте люди, яким через мене надсилали цю фігню, наскільки мені відомо звертались до копів.
Та шарага що це зробила більше не вспливала в мене... потім продали іншому сараю.
Стала серйозна з цього приводу. Думаю, не дійде до цього.

Screenshot_2024-02-22-10-53-45-802_com.android.mms.webp

Привіт. Кілька днів подібні повідомлення. Сьогодні ще якась тривога в душі....чомусь. Це вже планують серйозні дії як то кажуть "китайське попередження"?)))

Screenshot_2024-02-22-10-53-45-802_com.android.mms.jpg

Привіт. Кілька днів подібні повідомлення. Сьогодні ще якась тривога в душі....чомусь. Це вже планують серйозні дії як то кажуть "китайське попередження"?)))
Наймайте перекладача з китайської бо таких попереджень буде і буде

Скачала додаток ел суду. Хотіла зареєструватися, через інн, пише не вірний формат. Потім дивлюся в реєстрі судових справ що там по мені.... Там є графа на суд яке стягнення, дата....теж на пошук не відкриває. 🤨Треба навчитися мені користуватися, щоб моніторити себе. до речі через моб хотіла все це. Так є лише дія у мене, там перевіряю.
Screenshot_2024-02-22-16-50-56-790_com.android.mms.webp

Назад
Угорі