Ioannabless
Форумчанин
- Дописи
- 1379
- Реакції
- 1163
- Бали
- 2060
Ioannabless не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У начальника наверное те же проблемы)) имеет кредит, а то и валютный. Обдумывает ситуацию, наверное. Как выкрутить в свою пользуБула сповнена оптимізмом, та недовго. Сьогодні єгроші дзвонили на роботу керівнику, і колезі. Одним словом, керівник розумна. А от колега панікує, в шоці, відсотки ростуть у мене. Їй розказали все про мій кредит і борг. Запитували чи маю я проблеми? Чи жива? (Дослівно). Просили її мене охарактеризувати як людину!!! Я вже не витримала!!! Суму озвучили. Казали, що мені можна допомогти позичивши кошти. Я поки пояснила їй всю ситуацію, що вона не поручитель, ні в якому разі(бо не розуміє де вони взяли її номер). Що її це не стосується, що це мої проблеми, і далі якщо дзвонитимуть то просто не спілкуватися, бо вже працюють колектори. Каже "заплати, відсотки, ти що?" Короче....я аж плакала в туалеті якщо чесно. Люди реально бояться, щоб їх не чіпали. Її заспокоїло, що я сказала що маю юридичний супровід. І зараз платити нічого не буду, позичати не буду, і влазити в борги теж... Так що така от ситуація. Видно працюють по тел книжці... Бо ніде місце роботи зараз не вказано. Вказане попереднє.
До речі, керівник мене не викликала. Ми бачилися, але вона нічого не сказала. Тепер думаю...йти самій по цьому питанню, чи ні.
Оффтоп

Вангую-ждите выгодных предложений..по карьере
Останнє редагування: