Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А от в мене MyCredit поки діє так, хоча в нас по часу більш-менш однакові протермінування)Мій кредит. Точно. Ще й не добачаю))))
Консультуй!Та що ж таке![]()
![]()
Сама уважність і чемністьКонсультуй!
Але будь уважний.
го року вони пропонували закрити повністю борг і отримати знижку 75%на наступний до 30тис.А от в мене MyCredit поки діє так, хоча в нас по часу більш-менш однакові протермінування)
І за пролонгацію писали "робіть терміново, бо зле, що ви не платите"))) потім запрошували в кабінет на договір реструкт.дивитися. я не дивилася.Мені до ново
го року вони пропонували закрити повністю борг і отримати знижку 75%на наступний до 30тис.
Дивитись будемо, коли на ноги фінансово станемо) А поки сенсу взагалі нема)))Мені до ново
го року вони пропонували закрити повністю борг і отримати знижку 75%на наступний до 30тис.
І за пролонгацію писали "робіть терміново, бо зле, що ви не платите"))) потім запрошували в кабінет на договір реструкт.дивитися. я не дивилася.
Дивитись будемо, коли на ноги фінансово станемо) А поки сенсу
Привіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.Дивитись будемо, коли на ноги фінансово станемо) А поки сенсу взагалі нема)))
Навчуся поводитися з одними і далі буду пробувати сама справлятися з домовляннями. РаджусьПривіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.
В мене говорять щось подібне))) Теж пролонговував свого часу...) За тіло, здається, ще зарано мріяти)))) І вони Вам повинні це пропонувати, а не Ви їм)))Привіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.
Навчуся поводитися з одними і далі буду пробувати сама справлятися з домовляннями. Раджусь
Які можуть бути домовляння через 5 днів прострочки. Повний мороз, не спілкуйтеся взагалі. Самі запропонують тіло. 3-6 місяцівПривіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.
Навчуся поводитися з одними і далі буду пробувати сама справлятися з домовляннями. Раджусь
Мене хочуть всі вони сьогодні! Всю хочутьВ мене говорять щось подібне))) Теж пролонговував свого часу...) За тіло, здається, ще зарано мріяти)))) І вони Вам повинні це пропонувати, а не Ви їм)))
На два дні засвоїли поради?Мене хочуть всі вони сьогодні! Всю хочутьМені подобається режим сніжинки, тут форумчани писали про стан, я попробувала, дуже до душі. Все, пораду засвоїла, будем бачити далі)))
Вчуся справлятися правильно згідно досвіду форумчан))На два дні засвоїли поради?
[POSTS=3000]Токар пропав, нема кому підтримати[/POSTS]На два дні засвоїли поради?
[POSTS=3000]Тільки очі продер ,читаю [/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]Довго спиш,вона ще коли написала..*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]Ну ,таке ,я в ночі працював [/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]Ладно,дівчинка ніде не дінеться,краще виспатись...[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ти ше десь влаштувався нічним?*** Прихований текст: не можна цитувати. ***