Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K

Вкладення

• Screenshot_20240108-145909.webp
    Screenshot_20240108-145909.webp
    56.5 Кб · Перегляди: 168
Мені до ново
А от в мене MyCredit поки діє так, хоча в нас по часу більш-менш однакові протермінування)
го року вони пропонували закрити повністю борг і отримати знижку 75%на наступний до 30тис.
Мені до ново

го року вони пропонували закрити повністю борг і отримати знижку 75%на наступний до 30тис.
І за пролонгацію писали "робіть терміново, бо зле, що ви не платите"))) потім запрошували в кабінет на договір реструкт.дивитися. я не дивилася.

Мені до ново

І за пролонгацію писали "робіть терміново, бо зле, що ви не платите"))) потім запрошували в кабінет на договір реструкт.дивитися. я не дивилася.
Дивитись будемо, коли на ноги фінансово станемо) А поки сенсу взагалі нема)))

Дивитись будемо, коли на ноги фінансово станемо) А поки сенсу взагалі нема)))
Привіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.
Привіт. Як у Вас з кредит 7? В мене така пропозиція. Вже можна писати свою пропозицію на тіло чи чекати? Тіло 15. Я дурненьке в листопаді давно пролонгували на 5. Забрали відсоток. Єдині з усіх 8 МФО, де робила пролонгування, і це було до того як форум знайшла і почала тут спілкуватися. Якби домовитися на тіло і ідеально на дві частини....але.... збираю на все тіло зараз.
Навчуся поводитися з одними і далі буду пробувати сама справлятися з домовляннями. Раджусь

Вкладення

• Screenshot_2024-01-09-12-05-48-859_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-01-09-12-05-48-859_org.telegram.messenger.webp
    105.5 Кб · Перегляди: 156
Останнє редагування:

Навчуся поводитися з одними і далі буду пробувати сама справлятися з домовляннями. Раджусь
В мене говорять щось подібне))) Теж пролонговував свого часу...) За тіло, здається, ще зарано мріяти)))) І вони Вам повинні це пропонувати, а не Ви їм)))

Вкладення

• Screenshot_20240109-125654.webp
    Screenshot_20240109-125654.webp
    80.1 Кб · Перегляди: 149
Добрый день всем. У меня сегодня тоже юридический стимул написал. И Панченко с другой контры назначен по моему делу

Які можуть бути домовляння через 5 днів прострочки. Повний мороз, не спілкуйтеся взагалі. Самі запропонують тіло. 3-6 місяців

В мене говорять щось подібне))) Теж пролонговував свого часу...) За тіло, здається, ще зарано мріяти)))) І вони Вам повинні це пропонувати, а не Ви їм)))
Мене хочуть всі вони сьогодні! Всю хочуть😂😂😂 Мені подобається режим сніжинки, тут форумчани писали про стан, я попробувала, дуже до душі. Все, пораду засвоїла, будем бачити далі)))

Мене хочуть всі вони сьогодні! Всю хочуть😂😂😂 Мені подобається режим сніжинки, тут форумчани писали про стан, я попробувала, дуже до душі. Все, пораду засвоїла, будем бачити далі)))
На два дні засвоїли поради?

Назад
Угорі