Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно, только осторожно))А то мало ли)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можно, только осторожно))А то мало ли)))
Вітаю! В дурдомі все стабільно))))) лише дзвінки стеляться багато, смс не шле ніхто на пропозиції. Тримаюся бодрячком. Збудувала собі перспективу вирішення питань. Не мфо)) щось їм не вистачає поки місця))) поки + маленький є. Що ж скажу, що в любому випадку треба тримати себе, не вішати носа!)) читаю форум))

-судпреміумактив.
Не втішно...зрозуміла-суд
так раніше було. як зараз - хз
У меня тоже самое))) Ничего неутешительного в этом не вижу)))Не втішно...зрозуміла
Скажете, як у Вас з ними. Потім буде. Поки вочевидь однакова ситуація. Пишуть однакове, дії теж з їх сторониУ меня тоже самое))) Ничего неутешительного в этом не вижу)))
Конечно, расскажу))) А Вы не переживайте лишний раз, живём дальше)))Скажете, як у Вас з ними. Потім буде. Поки вочевидь однакова ситуація. Пишуть однакове, дії теж з їх сторони
Бот заспамив усі теми.частина відповідей можна знайти тут
частина відповідей можна знайти тут
Ну так ,і не заморочуйся ,живи і насолоджуйся миттю )))![]()
Привіт усім)) сьогодні отримала смс про наступний продаж від єгроші. В технофінанс. Завтра почитаю тут що вони являють собою. Не хочу псувати дуже гарний день)))) я хочу таких днів як сьогодні постійно![]()
Прийде час узнаєш ))))Це вже третій продаж. Цікаво, для мене це корисно?))
Популярність це здоровоЦе вже третій продаж. Цікаво, для мене це корисно?))читала, що так))
Не корисно. Корисно гарний настрійЦе вже третій продаж. Цікаво, для мене це корисно?))читала, що так))