Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Можно, только осторожно))А то мало ли)))
cat.gif

Вітаю! В дурдомі все стабільно))))) лише дзвінки стеляться багато, смс не шле ніхто на пропозиції. Тримаюся бодрячком. Збудувала собі перспективу вирішення питань. Не мфо)) щось їм не вистачає поки місця))) поки + маленький є. Що ж скажу, що в любому випадку треба тримати себе, не вішати носа!)) читаю форум))

Вітаю! В дурдомі все стабільно))))) лише дзвінки стеляться багато, смс не шле ніхто на пропозиції. Тримаюся бодрячком. Збудувала собі перспективу вирішення питань. Не мфо)) щось їм не вистачає поки місця))) поки + маленький є. Що ж скажу, що в любому випадку треба тримати себе, не вішати носа!)) читаю форум))
:попкорн:

• Подобається
Реакції: @OXI
Screenshot_2024-05-31-19-25-11-167_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-05-31-19-25-47-277_com.android.mms.jpg

Вітаю! Зробила скрін зі свого щоденника, бо не зберегла смс дану на всяк випадок. Єгроші продали одним, далі преміум актив. З суми в 79 тис (тіло17) сьогодні преміум актив пропонує лише 28650грн. Пишуть про продаж. Скажіть з досвіду, кому далі йде як правило? Ланцюжок: єгроші-кредитпромінвест-преміумактив.

IMG_20240607_174421.webp

Привіт усім)) сьогодні отримала смс про наступний продаж від єгроші. В технофінанс. Завтра почитаю тут що вони являють собою. Не хочу псувати дуже гарний день)))) я хочу таких днів як сьогодні постійно😉👍
До речі, ніяких більше даних, ні на пошту листа, нічого. Офіційно скидали про продаж лише манівео. Більше ніхто.

IMG_20240607_174421.jpg

Привіт усім)) сьогодні отримала смс про наступний продаж від єгроші. В технофінанс. Завтра почитаю тут що вони являють собою. Не хочу псувати дуже гарний день)))) я хочу таких днів як сьогодні постійно😉👍
Ну так ,і не заморочуйся ,живи і насолоджуйся миттю )))

Назад
Угорі