Відсотки у є гроші

243567

Форумчанин
Дописи
151
Реакції
63
Бали
343
243567 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні вирішила перевірити свою кредитну історію, і просто жахнулась. Брала у них 4000 прострочена вже рік то вони мені за цей час нарахували вже 100000 тисяч. Це у всіх так чи тільки в мене

Сьогодні вирішила перевірити свою кредитну історію, і просто жахнулась. Брала у них 4000 прострочена вже рік то вони мені за цей час нарахували вже 100000 тисяч. Це у всіх так чи тільки в мене
Всі знають що у них калькулятор барахлить......В мене з 3 за 2 місяця майже 40 накрутили....

Это они вам так сомооценку поднимают)))
Не обращайте на внимание)))

1 день просрочки сверху 1500 грн?

И кто им отдаст такие деньги?
ну кто отдаст...л0х, который не знает, что делать. У нас очень много таких людей, которые не знают, метаются в поисках выхода, продают квартиры, по ИНН платят. Очень часто начала встречать таких людей. Малограмотных в правовом поле. Что говорить, я и сама была такой, пока не нашла форум. Среди моих знакомых уже двое обнаружилось, а и подумать не могла. Сейчас это сплошь и рядом.

243567,
Я брала 2,за 2 місяці нарахували 9,зараз продали мій борг КРЕДИТПРОМІНВЕСТ- відморожені на всю голову. Стоїть автодозвін кожну хв.з перервою на 20 хв,телефонують і вночі. Вже дзвонили на роботу директору,я працюю в лікарні,шлють всім кому можуть смс щоб допомогли мені грошима,які я брала на лікування коханця,жаргон зековський. Вимагають вже 14000. Інколи панікую,бо не всі знайомі і родичі можуть віднестись нормально, я по іхнім словам все життя живу не як треба, вірніше не як їм хочеться.

Не платите такие суммы.Пусть подают в суд. Мне они по смс насчитали 60 с лишним,а на суд подали на 13. Суд я выиграла Ни копейки им вообще

По их воображении вы преуспевающий бизнесмен, благодаря которому они смогут вылечить свой аутизм)

Незнаю вмене наприклад скоро рік по є грошам і так є 10 800 в убкі...

Просто они включают счётчик и забивают на него.
У меня так было с быстрозаймом - с 6000 натекло 99к. Ну и в какой-то момент пришло письмо счастья с предложением закрыть за тело.
и Море грошей, там с 2500 натекло 120к)) тоже предложили за тело.

У меня уже больше 100к. Так что не удивляйтесь, И не обращайте внимание, Вы не одна такая ;)

Всі знають що у них калькулятор барахлить......В мене з 3 за 2 місяця майже 40 накрутили....
Вас ще непродали
243567,
Я брала 2,за 2 місяці нарахували 9,зараз продали мій борг КРЕДИТПРОМІНВЕСТ- відморожені на всю голову. Стоїть автодозвін кожну хв.з перервою на 20 хв,телефонують і вночі. Вже дзвонили на роботу директору,я працюю в лікарні,шлють всім кому можуть смс щоб допомогли мені грошима,які я брала на лікування коханця,жаргон зековський. Вимагають вже 14000. Інколи панікую,бо не всі знайомі і родичі можуть віднестись нормально, я по іхнім словам все життя живу не як треба, вірніше не як їм хочеться.
Ох как я Вас понимаю, у меня вопще сегодня жесть, поставили на ноч на автодозвон всю вулицю, та людей яких я майже незнаю. Теперь хрен получат только через суд

Останнє редагування:
Вас ще непродали

Ох как я Вас понимаю, у меня вопще сегодня жесть, поставили на ноч на автодозвон всю вулицю, та людей яких я майже незнаю. Теперь хрен получат только через суд
Ого,щось мені вже стрьомнінько. Теж КРЕДИТПРОМІНВЕСТ? Яка у Вас прострочка?

Вас ще непродали

Мене продали кредитпромінвест.Так вони тут такий цирк влаштували чужим людям.....взагалі безмозгі

Babaika, і як ці люди відреагували? Щось Вам говорили? Бо я тільки недавно тут живу і не дуже добрі люди в нас і без проблем а тут ще дзвінки.....:russian_roulette:

Ого,щось мені вже стрьомнінько. Теж КРЕДИТПРОМІНВЕСТ? Яка у Вас прострочка?
Так це Кредитпромiнвест устроили, и двох месяцев нету у э грошi, а продали мене тим дебiлам несколько дней назад, реально в шоке била вся улица комне пребежала всю ночь им робот звонил, таких людей поставили на автодозвон што я досех пор в шоке.
Мене продали кредитпромінвест.Так вони тут такий цирк влаштували чужим людям.....взагалі безмозгі
Довго доставали

Так це Кредитпромiнвест устроили, и двох месяцев нету у э грошi, а продали мене тим дебiлам несколько дней назад, реально в шоке била вся улица комне пребежала всю ночь им робот звонил, таких людей поставили на автодозвон што я досех пор в шоке.

Довго доставали
Мене 1 го листопада продали.А 3го вони циркували.Але я не чекала манни небесноі.Пішли всі заяви писать.То тьфу тьфу притихли.Не чую.Може звонять але не розмовляють.Просторочка 2 місяці.Було тихо.Потім продали тим Чм*шникам.То ті обзвонили всі вулиці і сказали всім що я беру іх поручителями.Хто послав.А хто повірив то накатали заяви на мене і на цих кукуриків.То тихо...поки що.....

Назад
Угорі