Відповідь нацфіна за єврогроші

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Milana

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
74
Бали
68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писала в нац фін місяць тому що єврогроші порушили договір ну і т.д ,сьогодні у відповіді написали що ТВО не надсилає їм документи та договір щоб врегулювати ситуацію,тому буде повторний запит.а ті придуркі пишуть смс що я шахрайкс і т.д....
Ще писала на манівео алекс,відповіді не було ,але...манівео списало 50% нарахованих і стоїть на місці...алекс теж на місці...то ще не звонила їм бо неє ще чим платити..
А ще стільки листів треба написати на остальні мфо....

по еврогрошам то же самое пришло что и вам - не предоставляют доки, затребовали еще раз.

по еврогрошам то же самое пришло что и вам - не предоставляют доки, затребовали еще раз.
А что они им предоставят, если у них нет документального подтверждения получения Вами кредита?))

А по кредиту что то изменилось в л к или также считают проценты, я тоже на них написала жду ответа.

А по кредиту что то изменилось в л к или также считают проценты, я тоже на них написала жду ответа.
У меня с 2000 насчитали 10833. затем позвонили, предложили 4000 убрать и чтобы я оплатила 6833. Я отказалась. Сумма 6833 в лк так и висит. робот звонит регулярно и смс идут о шахрайстве

В мене теж сума росте,якось я їм дзвонила то вони не працюють,то оператори зайняті,в ітозі дозвонилась,розповіла що я вчасно частину оплатила є чек,але чомусь Ваша кантора зарахувала аж через 2 тижні на що мені дали відповідь"Вам передзвонять"в ітозі тільки смс про шахрайство і дзвінки роботи...тепер хай як хочуть ... я попитку договоритися робила...побачу що нацфін ще скаже повторно...

Писала в нац фін місяць тому що єврогроші порушили договір ну і т.д ,сьогодні у відповіді написали що ТВО не надсилає їм документи та договір щоб врегулювати ситуацію,тому буде повторний запит.а ті придуркі пишуть смс що я шахрайкс і т.д....
Ще писала на манівео алекс,відповіді не було ,але...манівео списало 50% нарахованих і стоїть на місці...алекс теж на місці...то ще не звонила їм бо неє ще чим платити..
А ще стільки листів треба написати на остальні мфо....
А можно немного подробнее, какую причину указывали? И как долго шёл ответ, хочу завтра написать

Мне бы образец в лс, а то боюсь напортачить

• Подобається
Реакції: Leon
Как оно все происходит?
Все проценты которые они насчитают,это уже незаконно,или как?И нацфин их спишет,и оставит только тело и 50%?

Как оно все происходит?
Все проценты которые они насчитают,это уже незаконно,или как?И нацфин их спишет,и оставит только тело и 50%?
По каждому договору отдельно разбираются. Но в любом случае это выйдет максимально законно и выгодно для вас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі