Відмовлено відкриття провадження

• Автор теми Автор теми Julia23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 2K
Ніяк не зрозумію тих юристів,які не стикалися з такими справами раніше,але чомусь беруться за них.
Звісно, у кожного юриста буває перша справа. Але ж тоді варто вивчити минулу практику, а можливо і заручитись підтримкою і консультаціями більш досвідчених коллег. А не ризикувати положенням клієнта.
Державний адвокат береться за справу, бо зобов'язаний...
Де можна це подивитись?
Повний текст Ухвали за Вашим позовом? Ви мали б це знати) http://reyestr.court.gov.ua/Review/90586904
А щодо правильної процедури оскарження виконавчого провадження та/або напису, то Вам у відповідні теми форуму, або ж до юристів.

Звісно, у кожного юриста буває перша справа. Але ж тоді варто вивчити минулу практику, а можливо і заручитись підтримкою і консультаціями більш досвідчених коллег. А не ризикувати положенням клієнта.
Державний адвокат береться за справу, бо зобов'язаний...

Повний текст Ухвали за Вашим позовом? Ви мали б це знати) http://reyestr.court.gov.ua/Review/90586904
А щодо правильної процедури оскарження виконавчого провадження та/або напису, то Вам у відповідні теми форуму, або ж до юристів.
Вибачаюся,не дочитала,що адвокат-державний.
Але всерівно,жаль втраченого часу.Та й якщо безоплатні державні адвокати так відносяться до цього,то я думаю вже тоді краще самому за допомогою консультацій на форумі пробувати відстоювати свої права.Тоді вже хоч,якщо і будуть помилки,то ти їх знатимеш.

На що мені тепер потрібно опиратись щоб відкрили провадження?

Так.
Ой йой йой. А вони ще хочуть запустити. Юриста в смартфоні. Колосальна допомога з боку держави. Стид і срам.

Ой йой йой. А вони ще хочуть запустити. Юриста в смартфоні. Колосальна допомога з боку держави. Стид і срам.
Тільки купа часу втратила(
В гражд.суд же подали.... надо было просто сносить ИН..." не підлягає виконанню."
Я ж не розумію в цьому, довірилась адвокату.

Tarass ну дак а як це? От на форумі звертаєшся до юристів отримуєш змістовну зрозумілу відповідь. А до держави.... Ви мені допоможете? Так. Давайте документи. Нате. Слідуючий. Як там справи? Вибачте нічого не получілось. Зроблено безкоштовно і на отєб1сь.
Тільки купа часу втратила(
Дак таке ж. Ну як ти не розбираєшся в ціх питаннях, дак нащо берешся. Або порадь іншого або відмовся.

Tarass ну дак а як це? От на форумі звертаєшся до юристів отримуєш змістовну зрозумілу відповідь. А до держави.... Ви мені допоможете? Так. Давайте документи. Нате. Слідуючий. Як там справи? Вибачте нічого не получілось. Зроблено безкоштовно і на отєб1сь.
там у них зп капает))) а тут люди сами зарабатывают)) вот и разница в результате)))
меня больше другое огорчило. ок, я понимаю, что нельзя все знать))) ну так скажи человеку, что ты не компетентен и можешь только усугубить ситуацию. нет блин, надо взяться за дело

Дак таке ж. Ну як ти не розбираєшся в ціх питаннях, дак нащо берешся. Або порадь іншого або відмовся.
Зателефонувала йому, а йому все одно, від у відпустці?

там у них зп капает))) а тут люди сами зарабатывают)) вот и разница в результате)))
меня больше другое огорчило. ок, я понимаю, что нельзя все знать))) ну так скажи человеку, что ты не компетентен и можешь только усугубить ситуацию. нет блин, надо взяться за дело
Согласно с тобой. Есть вот сволочь такая которая все испортит

Шкода Вас..не витрачайте час і дійте, поради вже дали до мене, тому просто хочу Вам побажати терпіння і сил! Все буде добре!

Ну у них же обязаловка походу, не зря девушка бегала справки собирала и они долго носом крутили

Ну у них же обязаловка походу, не зря девушка бегала справки собирала и они долго носом крутили
ну можно же было обьяснить, что мы то иск напишем, но нихрена в этом не шарим)))
и тогда человек бы уже думал, а надо ли ей такие приключения

Tarass, ну дак і я за то. Не понімаєш не берись. І так кругом, взяти стройку. В одній людині: зварювальник кровельщик бетонщик стропальщик і на додачу мебельщик. І у всіх справах спеціаліст. А на ділі очами кліпає, і недобре шо куди крутити.
Зателефонувала йому, а йому все одно, від у відпустці?
Повинна бути людина яка його замінює.

ну можно же было обьяснить, что мы то иск напишем, но нихрена в этом не шарим)))
и тогда человек бы уже думал, а надо ли ей такие приключения
Есть такая мысль, что очкуют, что дальше побегут жаловаться на их бездействие, по этому поxep как но выполняют свою работу, за которую получают ставку от государства

Tarass, ну дак і я за то. Не понімаєш не берись. І так кругом, взяти стройку. В одній людині: зварювальник кровельщик бетонщик стропальщик і на додачу мебельщик. І у всіх справах спеціаліст. А на ділі очами кліпає, і недобре шо куди крутити.

Повинна бути людина яка його замінює.
Я зрозуміла, що з цего роя небуде нічого доброго.
Я звернулась до Миколи Груздова я думаю він допоможе.
Шкода Вас..не витрачайте час і дійте, поради вже дали до мене, тому просто хочу Вам побажати терпіння і сил! Все буде добре!
Дякую гарно.

Чем вообще можно было мотивировать претензию к Пепе с таким мочегонным средством и подходом.....

Назад
Угорі