Відкрите ВП: що буде, якщо юрист не буде присутнім на засіданні?

• Автор теми Автор теми Ксю 3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Здравствуйте.Если мне заблокируют ЗП карту то получается ждать разблокировки от полу года до года?
Да, конечно... ЗП надо получать наличными в кассе, а не через банк и делайте это уже сейчас...
Нет, разные. Манивео передали талиону, те финфорсу кажется, а от них уже иин.
Ясно... Тут надо выяснить у ТС, что у него на самом деле...
Тут от исполнителя зависит. И что будет написано в решении об обеспечении. Мне ни по одному ип счета не блокировали... Тфу-тфу.
Вот и я говорю. много разных факторов и обстоятельств... и они отличаются в корне бывает...

У нас ВП від Манівео,за рекомендацією знайшли юриста,вона каже ,що зробить всі документи,але на засіданнях присутня не буде.Навіть не знаю як бути .....Можливо хтось вирішував дистанційно свої проблеми чи був у вас позитивний результат,я переживаю ,що заплатим гроші ,а толку так і не буде.
А почему...? Что говорит...? Боится в заседание ходить...

Каже що в неї зараз якась серйозна справа і не буде на це часу.
Да ладно... Час не выделит... В это самое время другое заседание у неё, тогда пусть переносит на этом основании...
Почему...?

Да ладно... Час не выделит... В это самое время другое заседание у неё, тогда пусть переносит на этом основании...

Почему...?
Та я взагалі ніколи не зіштовхувалась з такими проблемами і питаннями ,що і як робить я взагалі не в темі.

Як це на клієнта часу нема? Всі справи серйозні.
Кажу так як мені сказали .І вона з іншої області тому їхати по дві години в одну сторону їй мабуть не дуже.....тому й так плюс пообіцяла знижку за справу,бо її не буде на засіданнях ,а я й думаю ,якщо присутність адвоката важлива на засіданні,то толку з тієї знижки.Вона вела справи нашого знайомого,виграла,але він з її області,тобто засідання були на місці і на них вона була .

У нас ВП від Манівео,за рекомендацією знайшли юриста,вона каже ,що зробить всі документи,але на засіданнях присутня не буде.Навіть не знаю як бути .....Можливо хтось вирішував дистанційно свої проблеми чи був у вас позитивний результат,я переживаю ,що заплатим гроші ,а толку так і не буде.
присутність на судовому засіданні не обов'язкова, такі справи можуть вирішуватись дистанційно.

Кажу так як мені сказали .І вона з іншої області тому їхати по дві години в одну сторону їй мабуть не дуже.....тому й так плюс пообіцяла знижку за справу,бо її не буде на засіданнях ,а я й думаю ,якщо присутність адвоката важлива на засіданні,то толку з тієї знижки.Вона вела справи нашого знайомого,виграла,але він з її області,тобто засідання були на місці і на них вона була .
Берите местного юриста, они на этих делах собаку съели. Кто-то даже страуса :rolleyes:
Пока я вижу только панику в ваших сообщениях.

Та я взагалі ніколи не зіштовхувалась з такими проблемами і питаннями ,що і як робить я взагалі не в темі.
Да это понятно... Для этого надо было обращаться к юристам, которые в теме...))
Для этого есть видеоконференция...

присутність на судовому засіданні не обов'язкова, такі справи можуть вирішуватись дистанційно.
Абсолютно верно... Да любые могут дистанционно...
Берите местного юриста, они на этих делах собаку съели. Кто-то даже страуса :rolleyes:
Пока я вижу только панику в ваших сообщениях.
Да страуса я когда то пробовал и кенгуру...)))

тільки інколи цікавтесь станом розгляду своєї справи.
Тому що були випадки, коли юристи/адвокати готували документи людям, люди їх відправляли, "забували" про цю справу і чекали рішення. Суд неодноразово надсилав повістки, які були проігноровані, і в результаті - залишав позовну заяву без розгляду.

тільки інколи цікавтесь станом розгляду своєї справи.
Тому що були випадки, коли юристи/адвокати готували документи людям, люди їх відправляли, "забували" про цю справу і чекали рішення. Суд неодноразово надсилав повістки, які були проігноровані, і в результаті - залишав позовну заяву без розгляду.
Так причём тут юристы, если человек сам всё делает... Я например своим даже не доверяю иск подавать... Всё сам делаю, чтобы всё как надо проконтролировать...

Назад
Угорі