Відгуки клієнтів про "Центр правової допомоги"

Зверніться до правоохоронних органів.
Поліція їх кришує, ніхто не займається справою, є вже заяви в поліції

Юристи,аферисти!
Я звернувся за допомогою до Центру Надання Юридичної Допомоги.
Мене приймав такий собі Валенчук Артур Володимирович,цей мерзотники вів себе дуже дивно,не представився,був відверто наглий,як потім я вияснив,ця наволоч кришувала збут наркотиків і затримувався СБУ ...
Цей громадянин весь час мене залякував,погрожував тюрмою,робив все щоб виманити в мене кошти,тобто відверте вимагання було ...
В парі з ним працює адвокат,звати Оропай Олексій Віталійович ...
Вони документи не показують,ховаються від камер,ведуть себе агресивно,я думаю що там у багатьох їх і немає ...
Я заплатив кошти,цей Оропай умовив мене розписатися заані в договорі, і відверто обдурив мене,потім заблокував мене і притих ...
Як я потім вияснив,цей мерзотник Валенчук,бігав по різним адресам цих контор,і там виманював кошти у пенсіонерів і не грамотних людей.
Тобто цей Валенчук вважає себе безкарними,відверто займаючись "рекетом" по всьому Києву.
Дуже прошу допоможуть мені повернути свої кошти,а як ні ю,то хоч би покарати цих покидьків,щоб вони не дурили людей,треба зупинити цей рекет і це шахрайство ...
💯 Аферисти! Попала на гроші! Подала заяву в поліцію, звісно в них все куплено!
Обходьте цю контору 10 дорогою

Добрий день! Напишіть мені, будь ласка, на електронну пошту, маю схожу проблему. Дякую
В поліцію звертатися має, подала заяву, але ніхто далі навіть не зв'язався. В них договори шахрайські, поліція їх кришує

Останнє редагування:
Тетянахарків, ще й Харків... Я ж вірно зрозумів, що вони вже благополучно ошукують моїх земляків?

Вітаю! Шановне товариство!
Сьогодні вирішив сходити на безкоштовну консультацію. І, сформувалося одразу враження - "шарашкина контора".
Які моменти мене насторожили хочу описати і пояснити, чому вирішив від гріха подалі не зв'язуватися,

Отож, по порядку:
1. Відсутність чіткого прайсу. Під час первинної розмови стосовно теми консультації мені відповіли, що ціна формується в залежності від запиту. Але так чи інак, завжди існує середній прайс на послуги. Тому фірма, яка доброчесно працює на ринку багато років, точно зможе надати хоча б орієнтовні цифри вартості на свої послуги.
2. Під час розмови мені здалося, що юрист зовсім не орієнтується в моєму питанні. Я з цікавості вирішив обговорити особливість процесу отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності. Оскільки вже багато років працюю в цій сфері, в нормативці по питаннях освіти непогано знаюся. Що цікаво, співрозмовниця не розуміла відмінність між Типовою освітньою програмою, держаним стандартом у сфері освіти, а також, що є базою - рівнів Загальної Середньої освіти. Людина, котра мала хоча б якусь дотичність до ведення подібних справ, точно розуміла б що, як і до чого. Мене здивувало питання: "Чи затвердили вам освітню програму". У той час, як навіть пересічний шкільний вчитель знає, що освітня програма школи засвідчується педагогічною радою закладу освіти. Вийняток лише у випадку, коли заклад освіти розробляє повністю нову освітню програму, не орієнтуючись на типову. Тоді її необхідно засвідчувати в ДСЯО. Певен, що людина, котра хоч раз працювала з таким питанням, точно повинна була розуміти такі особливості.
3. Загальні судження стосовно проєктів документів по типу: потрібно більш детально описати зобов'язання щодо матеріально-технічної бази. Імовірно, це єдине корисне, що я почув під час консультації. Тому що дійсно, я не додав належних посилань на нормативні акти, а також не уточнив базу ресурсів, на основі яких, власне, і буде здійснюватися освітня діяльність закладу.
4. Попердня історія, яка викликала настороженість - свого часу мені пропонували в цьому ж самому Центрі Правової допомоги вакансію "Юрист", на відкрите резюме, де був чітко вказаний досвід роботи у сфері освіти та педагогічна кваліфікація, що була дуже далекою від юридичної. Максимум, що можна було б хоч якось натягнути (хоча не натягнулося б) це додаткова кваліфікація в додатку до диплому: Вчитель правознавства. Але така кваліфікація жодним чином не дає права займатися будь-якою юридичною практикою.
5. Маніпулятивний маркетинг. Після розлогої розмови й обговорення, фахівчиня вийшла на перемовини з фінансовим відділом і запропонувала взятися за справу за 16000 грн. Середньоринкова вартість послуг на ліцензування освітньої діяльності в рази вища. Не думаю, що комусь захотілося б працювати в збиток. Тобто, маємо перед собою класичну маніпуляцію з демпінгом ціни. Далі я отримав пропозицію тут і зараз укласти договір та внести частину суми. З цього моменту я остаточно переконався, що то "шарашкина контора". Після того як я запропонував відкласти уладання договору задля прийняття рішення та ознайомлення з його умовами (що загалом є обов'язковою практикою для кожного), я отримав маніпуляції щодо ціни. Ну типу: "це ж єдиний такий шанс", "Тоді доведеться платити в рази більшу суму".
ТОМУ ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ - ЯКЩО ВАМ ПРОПОНУЮТЬ ШВИДКО УКЛАСТИ ДОГОВІР, МАНІПУЛЮЮТЬ ЦІНОЮ - ЦЕ 100% ЩОСЬ НЕЧИСТЕ!

6. Співрозмовниця після відмови виглядала явно засмученою. Імовірно, у неї зірався відсоток від продажу. Далі мотивація до консультування дуже швидко зникла.

Висновок: Якщо ви плануєте звертатися до цієї контори навіть не думайте поспіхом укладати договір, читайте дрібний шрифт і обов'язково виділяйте маркером кожну умову. Розумію, що на емоціях -це може бути дуже складно. Але на своїх уроках правознавства я завжди вчу учнів дуже уважно читати кожний папірець, який вони підписують і завалювати уточнювальними запитаннями співрозмовника. Тому що краще вичерпати всі ризики, ніж напідписуватися на свою голову.

А ще краще, ніколи не йдіть до сумнівних контор, прямуйте в Google і перевіряйте відгуки, кейси, юридичну інформацію установи. Тому що краще довше шукати нормальну установу, ніж потім розпрощатися з величезними сумами грошей, які, ой як нелегко заробляються.

Я буду безмежно радий, якщо моє повідомлення вбереже хоча б одну людину від сумнівних дій цієї організації ❤

Назад
Угорі