Тетянахарків
Читач
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Тетянахарків не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поліція їх кришує, ніхто не займається справою, є вже заяви в поліціїЗверніться до правоохоронних органів.
Юристи,аферисти!
Я звернувся за допомогою до Центру Надання Юридичної Допомоги.
Мене приймав такий собі Валенчук Артур Володимирович,цей мерзотники вів себе дуже дивно,не представився,був відверто наглий,як потім я вияснив,ця наволоч кришувала збут наркотиків і затримувався СБУ ...
Цей громадянин весь час мене залякував,погрожував тюрмою,робив все щоб виманити в мене кошти,тобто відверте вимагання було ...
В парі з ним працює адвокат,звати Оропай Олексій Віталійович ...
Вони документи не показують,ховаються від камер,ведуть себе агресивно,я думаю що там у багатьох їх і немає ...
Я заплатив кошти,цей Оропай умовив мене розписатися заані в договорі, і відверто обдурив мене,потім заблокував мене і притих ...
Як я потім вияснив,цей мерзотник Валенчук,бігав по різним адресам цих контор,і там виманював кошти у пенсіонерів і не грамотних людей.
Тобто цей Валенчук вважає себе безкарними,відверто займаючись "рекетом" по всьому Києву.
Дуже прошу допоможуть мені повернути свої кошти,а як ні ю,то хоч би покарати цих покидьків,щоб вони не дурили людей,треба зупинити цей рекет і це шахрайство ...
Обходьте цю контору 10 дорогою
В поліцію звертатися має, подала заяву, але ніхто далі навіть не зв'язався. В них договори шахрайські, поліція їх кришуєДобрий день! Напишіть мені, будь ласка, на електронну пошту, маю схожу проблему. Дякую
Останнє редагування: