Щоденник Від боргів до фінансової стабільності

• Автор теми Автор теми БоргOff
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 140

БоргOff

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
БоргOff не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шлях до свободи

Всім привіт!

Вирішив почати вести свій щоденник, щоб фіксувати свій шлях до повного закриття боргів. Сподіваюся, мій досвід буде корисним тим, хто зараз проходить через схожу ситуацію.

На сьогодні маю такі борги (тіло кредитів):

• Unex — 5 000 грн
  • FunnyMoney — 6 500 грн
  • RocketMoney — 5 500 грн
  • FinBert — 3 000 грн
  • FinClick — 5 260 грн
  • FinX — 5 000 грн
  • Кредит Каса — 8 000 грн
  • CreditPlus — 3 000 грн
  • Ломбард «Благо» (Apple Watch) — 8 000 грн
  • CrypSee — 117 $ (тіло)
  • LightCredo — 117 $ (тіло)

З LightCredo склалася окрема ситуація. Переказ був заблокований через AML-перевірку, тому кошти я фактично не отримав, хоча договір уже був підписаний. Служба підтримки не допомагає з вирішенням питання, а мій номер телефону взагалі внесли до чорного списку. Зараз збираю всі докази та займаюся захистом своїх прав у правовому полі.

Першими планую вирішити питання саме з криптопозиками — Crypsee та LightCredo. На мою думку, це найскладніші кредитори, тому хочу врегулювати ситуацію з ними ще до виникнення прострочення. Після цього поступово почну закривати всі інші борги.

Я військовослужбовець, маю Форму №5, але статусу учасника бойових дій (УБД) поки що не маю. Через це не всі МФО погоджуються припиняти нарахування відсотків або застосовувати передбачені законодавством пільги.

У цьому щоденнику буду ділитися своїми результатами, юридичними кроками, переговорами з кредиторами та поступовим закриттям кожного боргу.

Моя головна мета — повністю позбутися боргів, відновити фінансову стабільність і більше не повертатися до подібних ситуацій.

Буду вдячний за будь-які поради, підтримку та досвід тих, хто вже проходив або зараз проходить цей шлях.

Ничего ты с ними не решишь, у них одно поле, и оно совсем не правовое, или отдать чтоб отстали, или не отдавать, но сумма небольшая, я бы отдал и больше никогда бы с ними не связывался, кредит кассу тоже в первую очередь, быстро в суд идут, на 3-4месяц, юнекс за тело после продажи, продадут через месяц, кредитплюс надоедливые смс шлют и звонят родственникам, за тело тоже можно или чуть больше, остальных вроде не было, финберт закрывал до просрочки, подсказать не могу. ФинХ вроде кошмарят окружение по отзывам... а так... долгов не много, главное не брать новых для того чтобы их закрыть и не делать пролонгации, если не уверен что через месяц 120% закроешь всю сумму. Эти 2 совета тебе

Останнє редагування:
Ничего ты с ними не решишь, у них одно поле, и оно совсем не правовое, или отдать чтоб отстали, или не отдавать, но сумма небольшая, я бы отдал и больше никогда бы с ними не связывался, кредит кассу тоже в первую очередь, быстро в суд идут, на 3-4месяц, юнекс за тело после продажи, продадут через месяц, кредитплюс надоедливые смс шлют и звонят родственникам, за тело тоже можно или чуть больше, остальных вроде не было, финберт закрывал до просрочки, подсказать не могу. ФинХ вроде кошмарят окружение по отзывам... а так... долгов не много, главное не брать новых для того чтобы их закрыть и не делать пролонгации, если не уверен что через месяц 120% закроешь всю сумму. Эти 2 совета тебе
Спасибо большое за совет!

Назад
Угорі