Vero Cash. Хто стикався?

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 7K
Доброго дня!!
Наче і уважно читала, але не знайшла інформації по Vero Cach, хто стикався і що очікути. Вже другий день прострочки.
у мене verocash,так вони смс чоловіку написали що подають до суду
Post automatically merged:

Мені теж таке присилали,а зараз в кабінеті написано дефолт! Що це може означати
[/QUOTEДефо́лт — невыполнение договора займа, то есть неоплата своевременно процентов или основного долга по долговым обязательствам или по условиям договора о выпуске облигационного займа.
Мені теж таке присилали,а зараз в кабінеті написано дефолт! Що це може означати

Що по верокешу, хтось заходив в кабінет, бо я ні, боюся. Там сума десь 3т, але якщо заходиш вони це бачать і починають наярювати.
це правда..коли заходиш до кабінету вони це якось бачать,на собі знаю,лиш захожу побачити як там,то зразу звінки поступають

Добрый день)У кого такое было? Verocash подає до суду та на обмежує виїзду за кордон. 067-310-44-60

Что ожидать?
мені також надіслали смс такеж саме.але главне що номер мобільний а не гарячої лінії їх набрати...

Останнє редагування:
На рахунок дзвінків не скажу (увімкнено режим ❄ )
А смс частенько шлють, 2 місяця прострочки, присилають ось таке вже

Вкладення

• Screenshot_20191017-215356.webp
    Screenshot_20191017-215356.webp
    92.5 Кб · Перегляди: 100
На рахунок дзвінків не скажу (увімкнено режим ❄ )
А смс частенько шлють, 2 місяця прострочки, присилають ось таке вже
Мені теж таке присилають) до 31.10 сплатити, а вчора надіслали, що готується візит групи для примусового стягнення боргу

Мені сьогодні прислали,що я підозрююсь в шахрайстві і планують подати в поліцію
Вот вони цим і користуються, шукають у людей слабинку)
Раджу все розказувати зразу людям але якщо не хочете призначатися то дійте у форматі, шахраї, погрожують, дані злив банк якийсь і все.

Приблизительно, чуть меньше месяца просрочки.. звонили всем родственникам бывшего мужа, на работу, соседа нашли, которого и у меня телефона нет.. потом акция позвоните и договоритесь про списание до 31.10... после будет передано коллекторам... посмотрим, что дальше будет..

Не помню забив на них шараг купа хто де і коли не внікаю поки,немає на них часу і бажання
Я точно также забила и вникать не хочу.

Добрый день)У кого такое было? Verocash подає до суду та на обмежує виїзду за кордон. 067-310-44-60

Что ожидать?
Нечего ожидать,забейте и живите спокойно.

Мені прийшов на домашню адресу лист з попередженням про візит робочої групи. До когось навідувалися?
Только с готивочки,эти не ездят раслабтесь и живите

Мені телефонуютьчас від часу і ввічливо розмовлять. Маю закрити борг (мені зупинили нарахування %) до 5 жовтня, залишилось ще 3800 грн. Але останні зарахування їм були з нової перевипущеної картки, то тепер вони до неї добрались і намагаються звідти автоматично самовільно списати 950 грн. Коли їм кажу що у нас домовленість, то вони морозять, що це типу не вони знімають, бо ж ми домовились в індивідуальному порядку...
Брешуть вони як тi cобаки.

тихих вообще не бывает, все они со временем начинают атаку
Это точно они все буйные и больные на голову

Мені сьогодні прислали смс, що будуть дзвонити родичам та на роботу страшнувато мені
Не бойтесь их,скажите родичам и на работе что мошенники достают и все.

Останнє редагування:
Мне vero cash такое прислали. Просрочка скоро месяц. Тело 2000, пролонгаций на 3600. Вам такое тоже слали?

Вкладення

• IMG_20191023_092652.webp
    IMG_20191023_092652.webp
    49.7 Кб · Перегляди: 53
А мені сьогодні ост таке прийшло:
Вікторія, колекторська компанія розпочне роботу за декілька днів! Ваші дані будуть розміщені в соц.мережах та у листах на адресу реєстрації та роботи! Тел. 067-310-44-60
Прострочка місяців 2.

Мене в листопаді продають, так що мабуть теж таку страшилку будуть слати)

Прострочка місяць у веро....вчора розіслали смс дуже багатьом людям,а саме чоловіковій мамі та всім її сусідам,а до одної її сусідки яка там неживе просто приписка,подзвонили і сказали шо я її висунула поручителем і якшо я небуду платити то мусить вона,дзвонить до свекрухи та плаче....вот якось так...а ми даже незнайомі....

Назад
Угорі