Vero Cash. Хто стикався?

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 7K
Мені прийшов на домашню адресу лист з попередженням про візит робочої групи. До когось навідувалися?

Добрый день)У кого такое было? Verocash подає до суду та на обмежує виїзду за кордон. 067-310-44-60

Что ожидать?

В кого що по цій конторі? Мені зупинити нарахування і дали термін до жовтня закрити кількома платежами. Тіло 3000+50% і того 4500 вийшло. Планую закрити, але поки з грошима напряг) все як завжди)

У меня на второй неделье ппосрочки списали с нигде не засвеченной карты сумму кредита, хотели ещё..но денег не достаточно было...я думала их закрыть..тело небольшое там..теперь дулю им..пусть лесом идут!!

Ребят, есть какие новости по вере кэш?
Мені телефонуютьчас від часу і ввічливо розмовлять. Маю закрити борг (мені зупинили нарахування %) до 5 жовтня, залишилось ще 3800 грн. Але останні зарахування їм були з нової перевипущеної картки, то тепер вони до неї добрались і намагаються звідти автоматично самовільно списати 950 грн. Коли їм кажу що у нас домовленість, то вони морозять, що це типу не вони знімають, бо ж ми домовились в індивідуальному порядку...

Мені телефонуютьчас від часу і ввічливо розмовлять. Маю закрити борг (мені зупинили нарахування %) до 5 жовтня, залишилось ще 3800 грн. Але останні зарахування їм були з нової перевипущеної картки, то тепер вони до неї добрались і намагаються звідти автоматично самовільно списати 950 грн. Коли їм кажу що у нас домовленість, то вони морозять, що це типу не вони знімають, бо ж ми домовились в індивідуальному порядку...
а сколько брали изначально?
Post automatically merged:

Мені прийшов на домашню адресу лист з попередженням про візит робочої групи. До когось навідувалися?
и как? Пришли?

Доброго дня!!
Наче і уважно читала, але не знайшла інформації по Vero Cach, хто стикався і що очікути. Вже другий день прострочки.
Вера настолько была консервативна, что внешний вид некоторых моих спутников ей был неприятен.
Что ж....Она сама лишила себя нашего удивительного общества...
Деньги? Какие деньги? Вера, как тебе не стыдно, требовать у людей деньги?:diablo:

Я ни м кем не общаюсь но где то вщяяли номер моего соскеда и его дочерей и уже неделю звонят им и шлют смс.в суботу пришел сосед и плказивает смс и говорит что спрашивал у них адрес куда привезти деньги аж 1640грн а єта коза бросила трубку и обратной связи нет.

Пришло сообщение от Верокэш, акция до 11.10.19 списание штрафов. Пообщался со службой поддержки - подтвердили, мол оплатите тело + проценты и спишут просроченные проценты. Оплатил 2990 при теле 2000, через 20 минут списали остаток штраф 1280. Просрочка была больше месяца, особо не беспокоили, названивали, слали смс, на номер мамы сообщения пару раз присылали.

Про дзвінки їх бо повний мороз а карту смикають регулярно

Оооо це унікуми))) подзвонили чоловіку він був на роботі говорити ніколи послав на х...)) так вони бігом мамі а я замість неї взяла трубку такої ахінеї ще не чула))) ну сказали що дочка взяла кредит 2500 щоб закрити три інші кредити так і ті не закрила і їм імена, кажу а я до чого тут хто брав тому й дзвонить. Говорять дочка ваша не відповідає а зять нецензурно розмовляє ))) і пішло саме цікаве говорять а що ви знаєте про свого зятя (11 років шлюбу) кажу а що таке ? А в нього кажуть є судимості за крадіжку за вживання та розповсюдження і останнє за домагання )) чуть не впала ))) і за все його відпускати під заставу забула їх спитати якого ж xepa він в кредити вліз якщо мав стільки грошей на відкуп і як з такими відомостями за кордон постійно їздив) якось так більше не спілкуюсь

Назад
Угорі