Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене є спочатку дзвонили,зараз смсДоброго дня!!
Наче і уважно читала, але не знайшла інформації по Vero Cach, хто стикався і що очікути. Вже другий день прострочки.
А як до контактних, сильно дістають?В мене є спочатку дзвонили,зараз смс
Не знаюА як до контактних, сильно дістають?
Я вже просто не знаю що і від кого очікувати, якщо про деяких писали що вони тихі, а вони добралися до батьків, то я в повній розгубленості.Не знаю
тихих вообще не бывает, все они со временем начинают атакуЯ вже просто не знаю що і від кого очікувати, якщо про деяких писали що вони тихі, а вони добралися до батьків, то я в повній розгубленості.
Мені теж таке присилали,а зараз в кабінеті написано дефолт! Що це може означатиМені сьогодні прислали,що я підозрююсь в шахрайстві і планують подати в поліцію
В мене нічого такого не пише.прострочка 17 днів.Мені теж таке присилали,а зараз в кабінеті написано дефолт! Що це може означати
А в мене наоборот! Сьогодні з самого ранку дзвінки! Вже знов панікаВ мене нічого такого не пише.прострочка 17 днів.
Orusia89, Щось не дуже.За завтра переживаю.Якось на виходні звонків немає.Хочиться сховатися від всіх.
I як ?дали?Надо попробівать взять у них, с посрочками дают ? кто вкурсе?