Щоденник Велика кількість МФО та вонючки BitCapital , йду на банкрутство

• Автор теми Автор теми MikaNika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 15K
Всім привіт . Через велику кількість боргів , вирішила йти на неплатоспроможність фіз особи , розкажіть більше детальніше, як пройшли. Чи можна йти на цю процедуру з вонючками з біт ?
Майже вже 60 днів прострочення
Але боюсь цих ... , так як збираю кошти на арбітражного, та й ситуація в житті дуже складна
Біткапітал це ракова пухлина. Вони не регулються законом. Писала до Нац банку щодо них.. відповідь не здивувала: в них немає ліцензії тому на них немає заходів впливу. А ще один важливий момент.. вони дають позику, а не кредит. Тому всі закони в яких фігурує слово кредит на них не розповсюджуються. Вони це також відповідають. Але і факту, що вони Вам дали ці кошти немає.. бо зарахування на криптогаманець. Я знайшла кошти і закрила їх, бо в моїй ситуації оці дзвінки оточенню дуже б мені нашкодили((( але загалом, я так розумію, якщо їх ігнорити то через певний час вони закривають за тіло. А якщо будуть дуже доставити то просто писати заяву в поліцію на них. Вони притихають.
МФО більше 130 к
Біт 250$
Бит 250?? Ви брали в них позику повторно?)

А ще один важливий момент.. вони дають позику, а не кредит. Тому всі закони в яких фігурує слово кредит на них не розповсюджуються.
такой бред
цк регулирует и кредит и позыку

а то что на них в принципе не распространяется закон - это само собой разумеется

Біткапітал це ракова пухлина. Вони не регулються законом. Писала до Нац банку щодо них.. відповідь не здивувала: в них немає ліцензії тому на них немає заходів впливу. А ще один важливий момент.. вони дають позику, а не кредит. Тому всі закони в яких фігурує слово кредит на них не розповсюджуються. Вони це також відповідають. Але і факту, що вони Вам дали ці кошти немає.. бо зарахування на криптогаманець. Я знайшла кошти і закрила їх, бо в моїй ситуації оці дзвінки оточенню дуже б мені нашкодили((( але загалом, я так розумію, якщо їх ігнорити то через певний час вони закривають за тіло. А якщо будуть дуже доставити то просто писати заяву в поліцію на них. Вони притихають.

Похоже месяц у битов не очень выдался, правда?)

такой бред

а то что на них в принципе не распространяется закон - это само собой разумеется
Я написала те, що відповів нац банк. Їх неіснує. Із серії, що кошти позичив якийсь Іван. Чи хто там у них

такой бред

Я написала те, що відповів нац банк. Їх неіснує. Із серії, що кошти позичив якийсь Іван. Чи
всё что надо знать о цели вашего допыса
Я поділилася особистим досвідом. Я б не закривала. Але особисто мені було чого боятися. Суть мого допису, що їх треба ігнорити і все. Точніше чекала б списання відсотків і потім закрила.

Я написала те, що відповів нац банк. Їх неіснує. Із серії, що кошти позичив якийсь Іван. Чи хто там у них
можете поделиться ответом нбу без перс данных если хотите : ) но это всё известно и так

Все так активно письмам пишут, хоть бы один скинул, что им ответили))
В мене є лист. Просто там мої персональні данні)) але.. я писала, щодо списання відсотків військовим і т.д. А не конкретно поточнювала, що то за організація.. зараз закину відповідь.

Тіл
Какая у вас общая сумма (тело)? Банки есть или тол

Какие у вас МФО?)
Фін ікс, кредіткаса,кредітплюс, манівео , просто кредит , старфін , аванс , фін бар, слон , клт , селфі , єгроші , топ1 , маніфою
З усіх не задовбує тільки старфін і клт десь гуляють 😅 єгроші продали мене , навіть не позадовбували 😂 а чекала

Я поділилася особистим досвідом. Я б не закривала. Але особисто мені було чого боятися. Суть мого допису, що їх треба ігнорити і все. Точніше чекала б списання відсотків і потім закрила.
так вы определитесь
они вне закона, но вы закрыли
но лучше б игнорировать, а ещё лучше ждать списания процентов и потом закрыть
закрыть закрыть закрыть
то что незаконно

В мене є лист. Просто там мої персональні данні)) але.. я писала, щодо списання відсотків військовим і т.д. А не конкретно поточнювала, що то за організація.. зараз закину відповідь.
Затрите персональные данные, это не проблема))

Робите скрін,замальовуєте функцією маркер свої дані і добавляєте в допис

Тіл

Фін ікс, кредіткаса,кредітплюс, манівео , просто кредит , старфін , аванс , фін бар, слон , клт , селфі , єгроші , топ1 , маніфою
З усіх не задовбує тільки старфін і клт десь гуляють 😅 єгроші продали мене , навіть не позадовбували 😂 а чекала
А тела какие?)

Так , 2 раз брала , але перший брала теж 250 , але віддала за 2 дні
Близько 130 , точно вже не пам'ятаю

Назад
Угорі