Важка ситуація...

• Автор теми Автор теми Джессі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Джессі

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
57
Бали
343
Джессі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як бути далі навіть не знаю,таке на душі робиться що ворогу не побажаєш

Та не переживайте ви сильно. Це ж усього лише гроші. А люди, яким ви заборгували, дуже погані, безсовісні. З такими відсотками як у них звичайній людині з простроченим боргом розплатитися нереально.

Та не переживайте ви сильно. Це ж усього лише гроші. А люди, яким ви заборгували, дуже погані, безсовісні. З такими відсотками як у них звичайній людині з простроченим боргом розплатитися нереально.
Якби ж тільки гроші,життя розпалось як карточний домік,навалилось все і одразу долги зрада чоловіка якому довіряла була сліпа і всі ці роки не бачила з ким жила,душу розриває біль і розпач
Post automatically merged:

Якби ж тільки гроші,життя розпалось як карточний домік,навалилось все і одразу долги зрада чоловіка якому довіряла була сліпа і всі ці роки не бачила з ким жила,душу розриває біль і розпач
:facepalm:??

:facepalm:??

Я вам співчуваю. Що ж, вам хіба що треба ставати стійкіше. Коли в мене все йде шкереберть, я починаю злитися, і ця злість дає мені наснагу до боротьби усім на зло. Це як бійка: коли вас б'ють по голові можна сісти і плакати, а можна давати здачі поки ноги несуть. Життя давно мене навчило - ніколи не здаватися. І чим гірше обставини, тим лютіше має бути ваш вогонь. У мене була хвороба, яка часто призводить до смерті. І боже, коли я дізнався, я таких п*лів цьому світові почав роздавати, що сам здивувався. Вигризав те, що мені було потрібно разом із горлянками. А потім хвороба відступила, і от я тут, базікаю. Інколи мені здається, що сама смерть злякалася моєї праведної люті. Бажаю і вам того. Розлютіться і скеруйте цю енергію на досягнення важливих цілей.

Я вам співчуваю. Що ж, вам хіба що треба ставати стійкіше. Коли в мене все йде шкереберть, я починаю злитися, і ця злість дає мені наснагу до боротьби усім на зло. Це як бійка: коли вас б'ють по голові можна сісти і плакати, а можна давати здачі поки ноги несуть. Життя давно мене навчило - ніколи не здаватися. І чим гірше обставини, тим лютіше має бути ваш вогонь. У мене була хвороба, яка часто призводить до смерті. І боже, коли я дізнався, я таких п*лів цьому світові почав роздавати, що сам здивувався. Вигризав те, що мені було потрібно разом із горлянками. А потім хвороба відступила, і от я тут, базікаю. Інколи мені здається, що сама смерть злякалася моєї праведної люті. Бажаю і вам того. Розлютіться і скеруйте цю енергію на досягнення важливих цілей.
Дякую вам за добре слово,і напевне не смерть злякалась а Бог вирішив що потрібно людину з добрим серцем лишити бо на землі дуже багато гнилі,ваші слова мають сенс але я злюсь сама на себе що стільки років була сліпа

Джессі, вище голову!!! Зрада чоловіка- це не привід рюмсати! Таких ,як він, на рубль купка. Через таких не варто себе гризти, відпустіть з миром. Зробіть нову зачіску, манікюр, чи купіть якусь обновку, відволічіться! Почніть життя з нової сторінки , покажіть усім навколо ( і собі в тому числі), чого ви насправді варті)))

Джессі, Щоб, щось нове а жття прийшло, старе повино з нього піти. Так що старий попліснутий, невірний чоловік нехай іде, натомість прийде хтось хороший.

Дякую вам за добре слово,і напевне не смерть злякалась а Бог вирішив що потрібно людину з добрим серцем лишити бо на землі дуже багато гнилі,ваші слова мають сенс але я злюсь сама на себе що стільки років була сліпа

Дякую і вам за добрі слова!

Що ж до зради, так, це дуже неприємно. І зі мною таке траплялосья. Що сталося, те сталося.
Я це пережив, і знайшов нове кохання, яке мені не зраджує :) І вам того самого бажаю.

Все це минеться, і через якийсь час ви забудете про всі ці жахіття. Тому спробуйте розслабитись і подивитись на все це зі сторони, як на якесь кіно.

Знайдіть якісь ідеї, які гріють вам душу, і думайте про них частіше. Ну, там, може як ви станете президентом і виженете всіх колекторів з роботи. Або як ви в майбутньому будете відпочивати на морі й дивитися на захід сонця. Або як летітемете в літаку до нового життя у Канаді. Або як паркуватимете свій новий лексус на Хрещатику влітку. Шукайте трюки в голові, які дозволять вам стати щасливіше бодай на мить, які покращують настрій. Для мене такі трюки - дуже важливий психологічний механізм в житті.

За допомогою різних трюків можна тамувати страх, біль, сповнюватися терпіння. Так вчать і деяких солдатів. Якщо вас, наприклад, поранено, а йти до своїх вам потрібно багато кілометрів - намагайтесь не думати про відстань, бо впадаете в розпач і не дійдете. Виберіть для себе якісь орієнтири - наприклад, дерева - і просто поставте собі за мету дійти до наступного дерева. А потім - до наступного. І більше ні про що не думайте. Коли вже не зможете йти - повзіть до наступного дерева. І так дістанетесь до своїх, і будете жити ще багато років, сповнених різними подіями, хорошими і поганими, сумними, веселими, смішними.

Если уж так тяжело, то думайте о том, что вы Робин Гуд, забираете у богатых, отдаете бедным (тобишь себе, детям, близким). И все будет Гуд!

А муж, значит и не муж вовсе, а так. Будет другой и может лучше.

Если уж так тяжело, то думайте о том, что вы Робин Гуд, забираете у богатых, отдаете бедным (тобишь себе, детям, близким). И все будет Гуд!

А муж, значит и не муж вовсе, а так. Будет другой и может лучше.
Может и так но больно и обидно капец

Как деньги рибёнку на операцию он найти не мог ,залезла в долги по самые уши,а как любовныцу так быстро

Как деньги рибёнку на операцию он найти не мог ,залезла в долги по самые уши,а как любовныцу так быстро
Коли я розлучилася з чоловіком,донечка захворіла,він п'янь,навіть до неї не приходив. А свекруха дала 300грн під 10% в тиждень.... Баба рідна(((((
Ось так в мене в житті з'явився перший кредит((((((

Джессі, Я хочу Вам пожелать силы и терпенья. Это очень больно быть в Вашей ситуации , я даже боюсь представить если бы меня предал муж. У Вас есть прекрасный ребенок , всё будет хорошо, не раскисайте сильно, я уверенна Вы всё это сможете пережить) А долги, да хрен на них )

Коли я розлучилася з чоловіком,донечка захворіла,він п'янь,навіть до неї не приходив. А свекруха дала 300грн під 10% в тиждень.... Баба рідна(((((
Ось так в мене в житті з'явився перший кредит((((((
Все буде добре,треба бути сильною ради дитини,а про чоловіка забудьте,він ще дуже пошкодує.Я теж в долгах і грошей нема,але вірю в те,що буде все добре і сонечко буде радувати мене і діток!!!

Все буде добре,треба бути сильною ради дитини,а про чоловіка забудьте,він ще дуже пошкодує.Я теж в долгах і грошей нема,але вірю в те,що буде все добре і сонечко буде радувати мене і діток!!!
О,це було в 2006р))) зараз донечка,готується стати мамою)))) а про колишнього навіть і не згадую... Нехай живе...якщо це можна назвати життям, постійно п'є...
Але все одно, Дякую)))

О,це було в 2006р))) зараз донечка,готується стати мамою)))) а про колишнього навіть і не згадую... Нехай живе...якщо це можна назвати життям, постійно п'є...
Але все одно, Дякую)))
Все минає,життя триває!!!

Джессі, Я хочу Вам пожелать силы и терпенья. Это очень больно быть в Вашей ситуации , я даже боюсь представить если бы меня предал муж. У Вас есть прекрасный ребенок , всё будет хорошо, не раскисайте сильно, я уверенна Вы всё это сможете пережить) А долги, да хр*н на них )
Последняя фраза самая верная)
врагу нет, а етим работникам мфо можно
Это точно.

Останнє редагування:
Назад
Угорі