Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як бути далі навіть не знаю,таке на душі робиться що ворогу не побажаєш
Якби ж тільки гроші,життя розпалось як карточний домік,навалилось все і одразу долги зрада чоловіка якому довіряла була сліпа і всі ці роки не бачила з ким жила,душу розриває біль і розпачТа не переживайте ви сильно. Це ж усього лише гроші. А люди, яким ви заборгували, дуже погані, безсовісні. З такими відсотками як у них звичайній людині з простроченим боргом розплатитися нереально.
Якби ж тільки гроші,життя розпалось як карточний домік,навалилось все і одразу долги зрада чоловіка якому довіряла була сліпа і всі ці роки не бачила з ким жила,душу розриває біль і розпач
??Якби ж тільки гроші,життя розпалось як карточний домік,навалилось все і одразу долги зрада чоловіка якому довіряла була сліпа і всі ці роки не бачила з ким жила,душу розриває біль і розпач
Post automatically merged:
??
Дякую вам за добре слово,і напевне не смерть злякалась а Бог вирішив що потрібно людину з добрим серцем лишити бо на землі дуже багато гнилі,ваші слова мають сенс але я злюсь сама на себе що стільки років була сліпаЯ вам співчуваю. Що ж, вам хіба що треба ставати стійкіше. Коли в мене все йде шкереберть, я починаю злитися, і ця злість дає мені наснагу до боротьби усім на зло. Це як бійка: коли вас б'ють по голові можна сісти і плакати, а можна давати здачі поки ноги несуть. Життя давно мене навчило - ніколи не здаватися. І чим гірше обставини, тим лютіше має бути ваш вогонь. У мене була хвороба, яка часто призводить до смерті. І боже, коли я дізнався, я таких п*лів цьому світові почав роздавати, що сам здивувався. Вигризав те, що мені було потрібно разом із горлянками. А потім хвороба відступила, і от я тут, базікаю. Інколи мені здається, що сама смерть злякалася моєї праведної люті. Бажаю і вам того. Розлютіться і скеруйте цю енергію на досягнення важливих цілей.
врагу нет, а етим работникам мфо можноЯк бути далі навіть не знаю,таке на душі робиться що ворогу не побажаєш
Дякую вам за добре слово,і напевне не смерть злякалась а Бог вирішив що потрібно людину з добрим серцем лишити бо на землі дуже багато гнилі,ваші слова мають сенс але я злюсь сама на себе що стільки років була сліпа
Если уж так тяжело, то думайте о том, что вы Робин Гуд, забираете у богатых, отдаете бедным (тобишь себе, детям, близким). И все будет Гуд!Як бути далі навіть не знаю,таке на душі робиться що ворогу не побажаєш
Может и так но больно и обидно капецЕсли уж так тяжело, то думайте о том, что вы Робин Гуд, забираете у богатых, отдаете бедным (тобишь себе, детям, близким). И все будет Гуд!
А муж, значит и не муж вовсе, а так. Будет другой и может лучше.
Как деньги рибёнку на операцию он найти не мог ,залезла в долги по самые уши,а как любовныцу так быстроМожет и так но больно и обидно капец
Коли я розлучилася з чоловіком,донечка захворіла,він п'янь,навіть до неї не приходив. А свекруха дала 300грн під 10% в тиждень.... Баба рідна(((((Может и так но больно и обидно капец
Post automatically merged:
Как деньги рибёнку на операцию он найти не мог ,залезла в долги по самые уши,а как любовныцу так быстро
Все буде добре,треба бути сильною ради дитини,а про чоловіка забудьте,він ще дуже пошкодує.Я теж в долгах і грошей нема,але вірю в те,що буде все добре і сонечко буде радувати мене і діток!!!Коли я розлучилася з чоловіком,донечка захворіла,він п'янь,навіть до неї не приходив. А свекруха дала 300грн під 10% в тиждень.... Баба рідна(((((
Ось так в мене в житті з'явився перший кредит((((((
О,це було в 2006р))) зараз донечка,готується стати мамою)))) а про колишнього навіть і не згадую... Нехай живе...якщо це можна назвати життям, постійно п'є...Все буде добре,треба бути сильною ради дитини,а про чоловіка забудьте,він ще дуже пошкодує.Я теж в долгах і грошей нема,але вірю в те,що буде все добре і сонечко буде радувати мене і діток!!!
Все минає,життя триває!!!О,це було в 2006р))) зараз донечка,готується стати мамою)))) а про колишнього навіть і не згадую... Нехай живе...якщо це можна назвати життям, постійно п'є...
Але все одно, Дякую)))
Як бути далі навіть не знаю,таке на душі робиться що ворогу не побажаєш
Последняя фраза самая верная)Джессі, Я хочу Вам пожелать силы и терпенья. Это очень больно быть в Вашей ситуации , я даже боюсь представить если бы меня предал муж. У Вас есть прекрасный ребенок , всё будет хорошо, не раскисайте сильно, я уверенна Вы всё это сможете пережить) А долги, да хр*н на них )
Это точно.врагу нет, а етим работникам мфо можно