Вайбер и зекредит

• Автор теми Автор теми СофочкаЯ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 5K

СофочкаЯ

Форумчанин
Дописи
80
Реакції
28
Бали
308
СофочкаЯ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Полоскаєм те номера в вайбере котлован пишут от зекредит?пожалуйста

Полоскать номера в котловане - давняя традиция. К сожалению, рецепт сего блюда утерян. Следовательно, данная тема не имеет художественной ценности. Всем спасибо, все свободны

Перевод.
Подскажите номера в вайбере, которые пишут от зекредит?пожалуйста

Останнє редагування:
Мені сьогодні написали в вайбері если ти не панімаєш по человечески ми будем говорить х твоєми радніми чого чекати бо номера не давала а контактні лица навгад чого чекати від них справді находять рідних чи не

Мені сьогодні написали в вайбері если ти не панімаєш по человечески ми будем говорить х твоєми радніми чого чекати бо номера не давала а контактні лица навгад чого чекати від них справді находять рідних чи не
Кинути в блок і не паритись по пустяках.

Оленочка, от знания позвонят или нет легче? Если нечем, то нечем.

Оленочка, усвідомте і запам'ятайте:
IMG_20200910_154240_273.webp

Будуть задовбувати всіх, кого знайдуть. Навіть тих, з ким Ваші сусіди в дитсадочку на горшках поряд сиділи. Скріни кидайте на ВАФК і пишіть скаргу. Вони того бояться. Ще можу підкинути пару варіантів, але в ЛС

Будуть задовбувати всіх, кого знайдуть. Навіть тих, з ким Ваші сусіди в дитсадочку на горшках поряд сиділи. Скріни кидайте на ВАФК і пишіть скаргу. Вони того бояться. Ще можу підкинути пару варіантів, але в ЛС
Так вони не є учасниками ВАФК...

Так вони не є учасниками ВАФК...
Не знаю, перевірте інформацію, бо по Май Воллєт мені ВАФК відписали, що вони не є учасниками і щоб я писала у НБУ. Із Зекредит допомогли трохи

Эти уpoды сегодня сделали рассылку людям из моего справочника, пока 5 человек откликнулось, я просто в шоке! Где эти твapu берут номера?!!! С 2800 насчитали 12000 и отправили в Вайбер мое фото с паспортом !

Назад
Угорі