Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мозг взорвался....вы сами читали,что написали?Полоскаєм те номера в вайбере котлован пишут от зекредит?пожалуйста
А что непонятно,тел сам написалМозг взорвался....вы сами читали,что написали?
Первое слово вообще убило))) ласкать номера...это как?А что непонятно,тел сам написал
Вот это талантище....не догадалась бы...Перевод.
Подскажите номера в вайбере, которые пишут от зекредит?пожалуйста
Т9 с потомствомВот это талантище....не догадалась бы...
Но все равно...что за язык, осталось загадкой))
Вот это уровень!Перевод.
Подскажите номера в вайбере, которые пишут от зекредит?пожалуйста
Кинути в блок і не паритись по пустяках.Мені сьогодні написали в вайбері если ти не панімаєш по человечески ми будем говорить х твоєми радніми чого чекати бо номера не давала а контактні лица навгад чого чекати від них справді находять рідних чи не
Будуть задовбувати всіх, кого знайдуть. Навіть тих, з ким Ваші сусіди в дитсадочку на горшках поряд сиділи. Скріни кидайте на ВАФК і пишіть скаргу. Вони того бояться. Ще можу підкинути пару варіантів, але в ЛСМені сьогодні написали в вайбері если ти не панімаєш по человечески ми будем говорить х твоєми радніми чого чекати бо номера не давала а контактні лица навгад чого чекати від них справді находять рідних чи не
Так вони не є учасниками ВАФК...Будуть задовбувати всіх, кого знайдуть. Навіть тих, з ким Ваші сусіди в дитсадочку на горшках поряд сиділи. Скріни кидайте на ВАФК і пишіть скаргу. Вони того бояться. Ще можу підкинути пару варіантів, але в ЛС
Не знаю, перевірте інформацію, бо по Май Воллєт мені ВАФК відписали, що вони не є учасниками і щоб я писала у НБУ. Із Зекредит допомогли трохиТак вони не є учасниками ВАФК...
Эти уpoды сегодня сделали рассылку людям из моего справочника, пока 5 человек откликнулось, я просто в шоке! Где эти твapu берут номера?!!! С 2800 насчитали 12000 и отправили в Вайбер мое фото с паспортом !Мені сьогодні написали в вайбері если ти не панімаєш по человечески ми будем говорить х твоєми радніми чого чекати бо номера не давала а контактні лица навгад чого чекати від них справді находять рідних чи не