Вашаготивочка-Лайм мани. Продали русс долг

• Автор теми Автор теми Любава
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Любава

Форумчанин
Дописи
46
Реакції
12
Бали
8
Любава не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброе утро....подскажите кто сталкивался....вашаготивочка...продала займ ооо «рус долг»

Любава, это не надолго) мне они прислали одно смс, чтоб готовила им золото, технику и прочие ценности... И всё)
А через неделю писал уже юрист готивки и дальше тоже только они...

Любава, это не надолго) мне они прислали одно смс, чтоб готовила им золото, технику и прочие ценности... И всё)
Спасибо, так ещё и прислали уpoды на старый адресс...хотя не живу уже там лет пять.А в самом письме указали актуальный адрес...так ещё и указали ,что неправдивую информацию дала.
А жильцы новые...панику начали садить.И номер мой откопали...и давай названивать.

Спасибо, так ещё и прислали уpoды на старый адресс...хотя не живу уже там лет пять.А в самом письме указали актуальный адрес...так ещё и указали ,что неправдивую информацию дала.
А жильцы новые...панику начали садить.И номер мой откопали...и давай названивать.
Так вони постійно пишуть що надана неправдива інформація. Це ж наче підпадає під ст. 190 про шахрайство.

Они сами дают не верную информацию) а насчёт русс долга,то скорее всего передали на прозвон. А не продали.смс о смене реквизитов не присылали?

И что предлагали? Или как всегда угрози

Мне руссдолг ничего на почту не присылал, только готивка, а они любители писать всем подряд и стращать досудовыми вымогами и заявлениями в полицию) Не обращайте внимания, а сопереживающим объясните, что мошенники берега попутали ?
А чего паниковать? Хотят Вас предупредить шоб сухари сушили? Спасибо им конечно, но зря старались)
И что предлагали? Или как всегда угрози
В единственном сообщений трудноузнаваемые угрозы, а что они ещё могут?! На звонки я не отвечаю. За 3 месяца так и не взбодрили, обманьщики)))

Вкладення

• Screenshot_20190718-105458.webp
    Screenshot_20190718-105458.webp
    75.9 Кб · Перегляди: 91
Останнє редагування:
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ (НАЦКОМФІНПОСЛУГ) 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3, тел. 234-02-24, факс 235-77-51, Код ЄДРПОУ 38062828 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 27.06.2019 м.Київ № 1242 Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙМ МАНІ» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянувши акт про відмову ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙМ МАНІ» у проведенні перевірки Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, від 24.06.2019 № 993/16-2/6, місцезнаходження ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» (код за ЄДРПОУ - 41261901) відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань та Державному реєстрі фінансових установ: 57214, Миколаївська обл., Вітовський район, село Мішково-Погорілове, вулиця Миру, будинок 29, кімната 1, ВСТАНОВИЛА: Інспекційною групою Нацкомфінпослуг встановлено факт ненадання документів, інформації щодо предмета перевірки на письмову вимогу посадових осіб Нацкомфінпослуг. Відповідно до пункту 8 частини другої статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» зазначене свідчить про відмову ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» у проведенні перевірки Нацкомфінпослуг. Враховуючи вищевикладене та керуючись абзацом п’ятим частини четвертої та частиною восьмою статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», підпунктом 40 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, ПОСТАНОВИЛА: 1. Анулювати ліцензії ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме, на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 11.07.2017 № 3133 та на надання послуг з факторингу, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг 09.08.2018 № 1411. 2. Це розпорядження набирає чинності через тридцять календарних днів з дня його прийняття, а саме з 28.07.2019. 3. Департаменту регулювання та нагляду за фінансовими компаніями забезпечити: повідомлення ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» про прийняте рішення та порядок подальшого провадження господарської діяльності ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» з надання послуг з факторингу та на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про анулювання ліцензій не пізніше наступного дня за днем набрання цього розпорядження чинності. 4. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії протягом трьох робочих днів після прийняття рішення оприлюднити прийняте рішення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет. 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Ястреба Д.А. Голова Комісії І. Пашко
Это Ваша готивочка

Мне руссдолг ничего на почту не присылал, только готивка, а они любители писать всем подряд и стращать досудовыми вымогами и заявлениями в полицию) Не обращайте внимания, а сопереживающим объясните, что мошенники берега попутали ?
А чего паниковать? Хотят Вас предупредить шоб сухари сушили? Спасибо им конечно, но зря старались)

В единственном сообщений трудноузнаваемые угрозы, а что они ещё могут?! На звонки я не отвечаю. За 3 месяца так и не взбодрили, обманьщики)))
А как на счёт СБУ проверить , что за руссдолг и куда идут деньги , не за "поребрик" ли ???

А как на счёт СБУ проверить , что за руссдолг и куда идут деньги , не за "поребрик" ли ???
Хз, я так глубоко не копаю) От большинства шараг деньги идут за поребрик. Уверена, что СБУ в курсе, особо борзых каллов они иногда пакуют...

Хз, я так глубоко не копаю) От большинства шараг деньги идут за поребрик. Уверена, что СБУ в курсе, особо борзых каллов они иногда пакуют...
Просто я ещё "свежачёк" , не в курсах, обо всём , просто в данной ситуации могли бы название сменить ...

Просто я ещё "свежачёк" , не в курсах, обо всём , просто в данной ситуации могли бы название сменить ...
Это ещё фuгня) Вы про Последний путь, Чёрный тюльпан, Кавказ, Центурион и т.д. слышали? В восприятии этих ущербных это устрашающие названия.... :facepalm:

Это ещё фuгня) Вы про Последний путь, Чёрный тюльпан, Кавказ, Центурион и т.д. слышали? В восприятии этих ущербных это устрашающие названия.... :facepalm:
Я про чёрный тюльпан , знаю не понаслышке , в отличии от этих мрaзeй и уп*рей !!! Вообще не горюю , даже интересно бывает "помурчать" за лагерь со студентом . Плохо их готовят...Нет словарного запаса ! Как сказал один великий режиссёр : не верю ...!

То писал дрочила Серега Кушник или как этого клоуна правильно. ЧП франшиза укрдолга. А потом готивка закидывают досудовыми и звонками по 10 звонков утром, в обед и вечером :lol:

Опа.))) Прикол. Мне такое же приходило, только от УКРДОЛГ :lol: От дрочилы готивочные. Походу нету никакого ни русс ни укрдолга, а их подпольное кодло

То писал дрочила Серега Кушник или как этого клоуна правильно. ЧП франшиза укрдолга. А потом готивка закидывают досудовыми и звонками по 10 звонков утром, в обед и вечером :lol:
Я не сильно интересуюсь их мутками) мне все равно кому не платить)))) и не отвечать

Назад
Угорі