Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тут маю на увазі пропозицію в Телеграмі. А так в плані допомозі армії довіряю виключно Притулі і Чмуту))))Ania_0606, пошлите их подальше. Спекулируют на армии... Если человек хочет и может помочь армии, он может через официальный источник отправить донат, а не через эти шарашкины конторы.
Коли вони вам запропонували тіло ?Я їх так закривав за тіло. Написав їм в Телеграм,домовилися про оплату тіла частинами. Після внесення останнього платежу кредит було закрито. В особистому кабінеті скачав довідку про закриття
Запропонували через рік прострочки. Пропонували неодноразово.але не було коштів,щоб їх закрити. Як тільки з'явилися,то домовилися з ними на тіло частинами.Коли вони вам запропонували тіло ?
Бо я тільки вийшла на просрочку
Думала сплатити їм в пятницю ,але пролонгаціями вже відала тіла 4 напевно
За цілий рік
На скільки частин?Запропонували через рік прострочки. Пропонували неодноразово.але не було коштів,щоб їх закрити. Як тільки з'явилися,то домовилися з ними на тіло частинами.
Зговорилися на три платежі. Тіло було 4 тис. Два платежі по 1333 і один 1334На скільки частин?
Пропонують пів тіла...Коли вони вам запропонували тіло ?
Бо я тільки вийшла на просрочку
Думала сплатити їм в пятницю ,але пролонгаціями вже відала тіла 4 напевно
За цілий рік