Варто вірити пропозиції чи ні?

• Автор теми Автор теми Ania_0606
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Ania_0606

Форумчанин
Дописи
85
Реакції
27
Бали
308
Ania_0606 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Побачила таке на особистому кабінеті. Чи за пропонують вони мені реструктуризацію чи просто заставлять оплатити всю су?
Screenshot_20230310_230033_Chrome.webp

Я їх так закривав за тіло. Написав їм в Телеграм,домовилися про оплату тіла частинами. Після внесення останнього платежу кредит було закрито. В особистому кабінеті скачав довідку про закриття

Ania_0606, пошлите их подальше. Спекулируют на армии... Если человек хочет и может помочь армии, он может через официальный источник отправить донат, а не через эти шарашкины конторы.

Ania_0606, пошлите их подальше. Спекулируют на армии... Если человек хочет и может помочь армии, он может через официальный источник отправить донат, а не через эти шарашкины конторы.
Я тут маю на увазі пропозицію в Телеграмі. А так в плані допомозі армії довіряю виключно Притулі і Чмуту))))

Я їх так закривав за тіло. Написав їм в Телеграм,домовилися про оплату тіла частинами. Після внесення останнього платежу кредит було закрито. В особистому кабінеті скачав довідку про закриття
Коли вони вам запропонували тіло ?
Бо я тільки вийшла на просрочку
Думала сплатити їм в пятницю ,але пролонгаціями вже відала тіла 4 напевно
За цілий рік

спекулянтов на армии слать нахрен :) Не ждите их предложений. Сами гвоорите - тело и всё

За цілий рік
Запропонували через рік прострочки. Пропонували неодноразово.але не було коштів,щоб їх закрити. Як тільки з'явилися,то домовилися з ними на тіло частинами.

За цілий рік
Пропонують пів тіла...

Назад
Угорі