Ната1993
Форумчанин
- Дописи
- 67
- Реакції
- 78
- Бали
- 33
Ната1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, гарного вам дня!!! Як ваші справи? )) Тримайтесь я з вами!!! Два роки сиджу дома, набридло сил не має...і ось нарешті знайшла роботу, що правда у вівторок тільки випробування)) але все ж таки добрий знак)) а так як я живу у селі роботу знайти не так то і просто. Тож поїхала у район скільки порогів обила.. жах. Але шанс є) от тільки одне спокою не дає, МФО....чи не до стануть??? Чого чекати??? Не знаю... Це державна установа, тож робота офіційно!!! В нас і не має нелегалки... Я то коли брала вказувала, що безробітний хоч на той час то так і було! Але ж ці тварі все про всіх знають... І як мені бути??? Я звичайно не збираюсь відступати не дивлячись ні на що...доречі в мене температура 38' от так от все на одне ... Сумніви закрадаються ... Так все набридло, хочеться поскоріше вибратись із цього всього. Зараз як згадаю як брала очерідний займ щоб пролонгувати попередній як руки трусились аж лячно стає і от думаю а наФіга??? Краще б ті гроші на ремонт будинку потратила))) і мебелі б накупляла а так 30000 к в трубу... А тепер навіть і не знаю скільки вина тай знати не хочу...в мене не має коштів. Хочу на роботу, хочу телефон, сережки, ремонт, машину.... А мФо ...та пішли вони.....