В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
На эту сумму невозможно существовать. Нужно менять работу. Я просто ни о чем не думал, а только о лёгких деньгах.

На эту сумму невозможно существовать. Нужно менять работу. Я просто ни о чем не думал, а только о лёгких деньгах.
Забудьте на якийсь час взагалі про кредити. І про ті, які є і про нові. Шукайте нову роботу з більшою зп і з часом розберетесь з банками. Можуть запропонувати теж вигідно закрити. А як суд, то суд. Це краще, ніж купа мфо, з якими теж можливий суд і більше бруду, ніж від банків.

Благодаря вашим насмешкам, я стал лучше соображать. Буду искать путь как взять кредит в банке, там проще.
1rRk.gif

То ви з зарплатою в 7 т хотіли набрати мфо і потім віддавати через 4-6місяців???
І ще ви писали що Ви ФОП ,а чи конкретно ви займаєтесь ??

Я просто ни о чем не думал, а только о лёгких деньгах.
Вы говорите в прошедшем времени за мысли которые и сейчас находятся у вас в голове.
Во всех ваших постах одно общее : где взять...
Не заработать, не попробовать подсуетится с этим, а именно где и у кого ВЗЯТЬ.
Мне искренне жаль, так как это вас заведёт в глубочайшую яму.
Но это ваша жизнь и вы вправе ей распоряжаться как считаете нужным.

Благодаря вашим насмешкам, я стал лучше соображать. Буду искать путь как взять кредит в банке, там проще.
Дядь, причем тут насмешки?
Тебе 100500 раз сказали, что брать кредит в МФО, чтобы погасить кредиты в банках - шляпа шляпная. Но ты все равно стараешься вляпаться в это д*рьмо.
Не парься, выше писали, есть инновационная компания, выдают неплохо так. Вот там прокачай аккаунт и потом выдадут большую сумму. Так же и в остальных МФО.

А если думаешь, что им не нужно будет платить, увы, тут я тебя расстрою.
Просто чтобы не получалось , что через полгода ты весь в соплях будешь просить помощи, но уже не с двумя банками, а с 30ю МФО.

Решать тебе, конечно.
Но форумчане против кредитов. И форум как бы тоже против кредитов.
Собственно, как и сейчас

Дякую всім за поради! Можете чи сказати. Яка саме може бути сума с відсотками, ну якщо всі МФО на 100 тис взято, там начебто 2%?, якщо рівно рік не платити? Я просто не маю уявлення, який саме може буде сума та відсоток за рік без оплати. Наприклад, я взяв МФО, тобто хочу оплатити,але не одразу, почну рівно через рік по черзі, ну щоб були норм умови. Нема такого, що не буду платити, просто з великою просрочкою.
В мене син брав в одному з мфо 3000грн в 2020р, на листопад 2023 нарахували десь 132000, так що можете рахувати відсотки

Всі хочуть бути мільйонерами.
ну колись ми всі були ними з купоно-карбованцями
правда в тому ж листопаді 2023 запропонували закрити 2 платежами по 1500грн кожен, що і ми ,тобто я зробила, тепер з сина треба їх стянути

Ви краще напишіть, де саме НЕ треба брати в МФО. І якщо брати, то яку краще максимальну суму?Я розумію, що краще ніде не брати, але й цю тему мені треба зрозуміти. Я не стебуся, я розумію, що не треба але хочеться, та й я все рівно думаю, і довго шукаю для себе відповідь, бо я в цьому не був на шляху МФО. Тобто це погана ідея, якщо я погашу два кредита банка, взамін на МФО? Я якщо погашу кредит бо банкам, і потім цю суму закину на МФО? У МФО же можно взяти, під 0.1%. І якщо, я погашу кредити на банки, то там мабуть 60 днів можно не оплачувати кредит без відсотків. І так можно знову зняти з МФО і знову гасити кредит по банків. Може у мене погано з математикою, може я зовсім тут погано мислю, ну іще тут же буде рейтинг нормальний, кредитна історія буде рости, і можно знову знімати.
В жодному мфо не брати гроші. По виконавчому також відсотків немає. Рейтинг впш впаде все однг ваш, тим паче з такими поанами на життя Змиріться вже з тим, що ви боржник. Самі винуваті. Та на лізьте в те лайно, бо буде не ое, що гірше. 100к боргу будуть для вас мрією на фоні цифр, які винні мфо.. Адмін, треба мабуть зактивати тему

Вы и сейчас о них думаете. Идите в просрочки, не ройте себе яму.

так круговорота банки-мфо-банки не получится, при просрочках в мфо очень редко банки выдают кредиты, чтобы покрыть кредиты в мфо
А можете напомнить в каких банках у вас кредит и суммы?
может не так страшен черт, как вы тут пишите?

так круговорота банки-мфо не получится, при просрочках в мфо очень редко банки выдают кредиты, чтобы покрыть кредиты в мфо
А можете напомнить в каких банках у вас кредит и суммы?
может не так страшен черт, как вы тут пишите?
Взагалі не дають.
Цей бізнес план з кредитами в банку і МФО з самого початку провальний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі