В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви краще напишіть, де саме НЕ треба брати в МФО. І якщо брати, то яку краще максимальну суму?Я розумію, що краще ніде не брати, але й цю тему мені треба зрозуміти. Я не стебуся, я розумію, що не треба але хочеться, та й я все рівно думаю, і довго шукаю для себе відповідь, бо я в цьому не був на шляху МФО. Тобто це погана ідея, якщо я погашу два кредита банка, взамін на МФО? Я якщо погашу кредит бо банкам, і потім цю суму закину на МФО? У МФО же можно взяти, під 0.1%. І якщо, я погашу кредити на банки, то там мабуть 60 днів можно не оплачувати кредит без відсотків. І так можно знову зняти з МФО і знову гасити кредит по банків. Може у мене погано з математикою, може я зовсім тут погано мислю, ну іще тут же буде рейтинг нормальний, кредитна історія буде рости, і можно знову знімати.

Якщо я міг в якомусь банку взяти кредит, але там не дають, бо неоф працюю, і не можу доказати свій дохід, інфу про ФОП. Тому к МФО лізу.
Чи є тут на форумі, така тема, кому колектори дзвонять, ну якісь історії, що саме кажуть тім абонентам.

для чого вам гроші від мфо?
можна без них обійтись

Ви краще напишіть, де саме НЕ треба брати в МФО. І якщо брати, то яку краще максимальну суму?Я розумію, що краще ніде не брати, але й цю тему мені треба зрозуміти. Я не стебуся, я розумію, що не треба але хочеться, та й я все рівно думаю, і довго шукаю для себе відповідь, бо я в цьому не був на шляху МФО. Тобто це погана ідея, якщо я погашу два кредита банка, взамін на МФО? Я якщо погашу кредит бо банкам, і потім цю суму закину на МФО? У МФО же можно взяти, під 0.1%. І якщо, я погашу кредити на банки, то там мабуть 60 днів можно не оплачувати кредит без відсотків. І так можно знову зняти з МФО і знову гасити кредит по банків. Може у мене погано з математикою, може я зовсім тут погано мислю, ну іще тут же буде рейтинг нормальний, кредитна історія буде рости, і можно знову знімати.
Так,Ви погано мислите і з математикою у Вас погано. Хоча знання математики не обов'язково,щоб за три дні зрозуміти що Вам пишуть...

для чого вам гроші від мфо?
можна без них обійтись
Ну у него 2 кредита в банках, он хочет в 10 МФО взять, чтобы закрыть эти банковские кредиты. Но гадкие МФО дают мало, всего по 2-3к, и у него расчеты теперь не сходятся.
Но всегда можно взять не в 10 МФО, а в 30. Как раз по 3к свою нужную сотку и наберет.

Ну у него 2 кредита в банках, он хочет в 10 МФО взять, чтобы закрыть эти банковские кредиты.
взять чтобы закрыть и закрыть взявши - не одно и то же , ни одного еще такого случая не знаю, как правило всё взятое просирается тоже

взять чтобы закрыть и закрыть взявши - не одно и то же , ни одного еще такого случая не знаю, как правило всё взятое просирается тоже
Демагог
ТС пофіг на наші словеса

Я якщо погашу кредит бо банкам, і потім цю суму закину на МФО? У МФО же можно взяти, під 0.1%. І якщо, я погашу кредити на банки, то там мабуть 60 днів можно не оплачувати кредит без відсотків. І так можно знову зняти з МФО і знову гасити кредит по банків.
типу взяти в мфо і погасити в банках, потім взяти в банків і погасити в мфо і так по кругу?🤯

[SARCASM]
Есть тут компания одна инновационная, в крипте говорят выдают...
[/SARCASM]

Якщо я міг в якомусь банку взяти кредит, але там не дають, бо неоф працюю, і не можу доказати свій дохід, інфу про ФОП. Тому к МФО лізу.
Чи є тут на форумі, така тема, кому колектори дзвонять, ну якісь історії, що саме кажуть тім абонентам.
Щось ми Вас нерозуміємо
Ви хочите загнати себе в боргову яму з якої потім дуже вашко буде вилісти
Дзвонять всім хто Вас знає і говорять всяке
Воно Вам непотрібне
Щоб Вам взяти тих 100000 тис. потрібно купу мфо і то нефакт що ви хоч половину суми зможете взяти в20-30 канторах
Якщо в Вас є дохід то з часом ви банкам виплатите ,а якщо влізите в МФО то історія може тягнутися довго +стрес ,купа дзвінків , суди і т.д.
Вам дали поради нелісьте Ви в пропасть

Вы все тут правы! Благодаря вашим насмешкам, я стал лучше соображать. Буду искать путь как взять кредит в банке, там проще.
У меня зарплата 7 тыс.
Поначалу я был наивным, но столько людей дало ответ, что не сразу стал вдумываться.

Вам вже пояснюють три дні. Так, це погана ідея! Ні в якому МФО не треба брати займи для погашення банків. Ніякого рейтингу у вас нормального не може бути, якщо ви берете в мфо. Як ще пояснювати , я не знаю. Ваші 25 МФО не будуть коштувати 2 боргів в банках. Я вам, навіть, трохи заздрю по хорошому, враховуючи ваші борги в банках) не лізьте в це болото. Це до добра не призведе.

Вы все тут правы! Благодаря вашим насмешкам, я стал лучше соображать. Буду искать путь как взять кредит в банке, там проще.
У меня зарплата 7 тыс.
Поначалу я был наивным, но столько людей дало ответ, что не сразу стал вдумываться.
А як Ви плануєте на 7к існувати з кредитами?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі