В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо в сусідній темі Василь лиш скромно розмірковував про економію, то тут у людини уже готовий бізнес-план. ) :письмо:
Провальний...
Автор теми,ну якщо так вже хочеться ,візьміть гривень 500 у МФО. І не платіть. Побачите і відсотки і всі прелести тих МФО. Кажуть у дівчат голос гарний...

Провальний...
Автор теми,ну якщо так вже хочеться ,візьміть гривень 500 у МФО. І не платіть. Побачите і відсотки і всі прелести тих МФО. Кажуть у дівчат голос гарний...
Голос гарний, слова - не дуже...)))

В принципе, всего только три страницы. Ещё 20 страниц и пользователь задумается, а может и правда лучше послушать то, что говорят люди?!

Голос гарний, слова - не дуже...)))
За мій час протермінувань,який рівний часу перебування на форумі,три чи чотири рази випадково відповідала на дзвінки. Попадались чоловіки. Про голос можу сказать те саме,що і Ви про жіночі....

В принципе, всего только три страницы. Ещё 20 страниц и пользователь задумается, а может и правда лучше послушать то, что говорят люди?!
По моим наблюдениям, и двух страниц хватало))) Но в данном случае - реинкарнация Мавроди, кажется)))

По моим наблюдениям, и двух страниц хватало))) Но в данном случае - реинкарнация Мавроди, кажется)))
Деяким доходить зразу,з першого допису. Зате ми вияснили,що чоловікам телефонують дівчатка,а жінкам хлопці. 😂😂😂

За мій час протермінувань,який рівний часу перебування на форумі,три чи чотири рази випадково відповідала на дзвінки. Попадались чоловіки. Про голос можу сказать те саме,що і Ви про жіночі....
Там же теж не дурні сидять) Якщо вам хтось буде скрипіти і сипіти в слухавку, то явно діалог не розпочнеться)))
Деяким доходить зразу,з першого допису. Зате ми вияснили,що чоловікам телефонують дівчатка,а жінкам хлопці. 😂😂😂
Кажу ж, що на вербальному рівні там все схвалено)))

Якщо в сусідній темі Василь лиш скромно розмірковував про економію, то тут у людини уже готовий бізнес-план. ) :письмо:
Це я вже постфактум розмірковував, такий бізнес -план провальний. З 20-30 МФО хтось може через суд добряче в мінус загнати.

Не дурні? Вони говорять по тексту . А самі два слова зв'язати не можуть.
А це вже як людину розговорити вдасться))) Були і дуже комунікабельні, що навіть на декілька хвилин забували, нащо мені телефонували)))

Ну я тільки на роботів випадково попадала, в ті 0.5 разів, коли чомусь відповідала на дзвінок. То там це правило не діє. ) Жіночі голоси були. 🤔

И смысл такое крутить, оба лимита наверняка обнулятся, даже если закроешь долги в счёт МФО. Банки очень тонко реагируют, если клиент в эти шарашкины конторы лезет. По итогу и без кредиток останешся, и с целым пакетом проблем от этих микрокрысиных организаций.

Є шанс стати міліонером
1702996692660.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі