В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я з кожним згоден, що ви кажете. Ну, все ж таки мені треба 100 тис, але меньше 10 МФО, ну думаю, що зможу почати оплачувати десь через 4-6 міс, але у черзі, і з допомогою адвоката, щоб розбити суму.

з допомогою адвоката
Це як? Адвокати не платять і на частини не розбивають
Emlec ,Ви розумієте,що у кожному дописі є намір взять і не платить. Ви не потягнете платить ні через рік ні через 4-6 місяців.

Це як? Адвокати не платять і на частини не розбивають
Emlec ,Ви розумієте,що у кожному дописі є намір взять і не платить. Ви не потягнете платить ні через рік ні через 4-6 місяців.
Ну хочет человек геморрой на свою ж.. то пусть берет. Ему уже объясняли, а он в своё упёрся. Потом вернётся на форум с новой темой, выхожу в просрочки что делать, суд, заблокировали счёт и прочие.

У мене в місті є якісь заклади, тобто вивіски кредит, позичемо. Чи можно в них брати кредит? Чи це набагато гірше, чим в онлайні? Скажіть, якщо брати кредит а онлайні. Чи хтось з вас робив селфі для них, чи цього не треба робити? Ось це боюся, вдруг, вони будуть моє фото розкидувати по інету і тому подібне.
Не лезьте вы в эту яму. Вам все люди говорят об этом. Это не 7, это 100 кругов ада. И к тому же,если не планируете ближайшее время возвращать,то какая разница кому не платить?

Я з кожним згоден, що ви кажете. Ну, все ж таки мені треба 100 тис, але меньше 10 МФО, ну думаю, що зможу почати оплачувати десь через 4-6 міс, але у черзі, і з допомогою адвоката, щоб розбити суму.
Вибачте, а звідки Ви візьмете пару мільйонів на оплату тіла і процентів МФО? Якщо у Вас тепер немає і 100 тисяч на оплату кредитів в банках.
Чи у Вас є багата тітка в Бразилії?

У мене є кредит у двох банках, вже є заборгованість, то оплачую, бо з роботою важко. Вже поганий рейтинг. У мене нема кредиту у МФО. Я десь більше п'яти сайтів зареєстровувався у МФО, пройшов анкету, і в кожному було очікування від 3 до 30 хв. Я вибирав різний кредит від 1000 та до 30 тис. під 0.01 чи 0..01 щось подібне. Якісь МФО відказали, деякі свою суму запропонували дуже малу та збільшили чи зменшили дні кредитування, та й 2% чи 1, не те що було. В деякі зараз смс шлють, що 15 тис дадуть, якщо скину селфі, але це МФО на сайті пише що може дати такий кредит, а мені запропонувало 1000, і потім закидали смс про селфі, що мов більше дадуть. Мені дуже потрібні гроші. В анкетах писав, що працюю, та зп 12 тис. Може не треба було це писати чи треба було писати про малу зп? Не можу зрозуміти, чому всі МФО пропонують до 2 тис, хоча там вибирав від 10 тис та більше. Може хтось підкаже де дають нормальну суму? В МФО чи щось інше. Прочитав теми тут, що багато у кого борги від 100 тис, і не ввідают. Де саме брали такі гроші? Бо і мені треба, хоч буде і багато у мене МФО,....
Вот смотрите. Не учитывая все мои МФО,у меня есть и банковские кредиты. Альфа банк кредит и кредитки на почти 90 т,таскомбанк, банк идея, банк Днепр . Я перестала платить всем. Прошло 3 года,какие то банки продали,какие то аннулировались, кто то предлагает лояльные условия. Я с помощью банков пыталась закрыть все МФО. В итоге осталась должна всем. Подумайте 1000 раз. Хотя в душе я рада,что вам МФО не дают бабло. Может хоть вам повезет.

Може це невірно, але хочу кредит банків оплатити, там відсотки. У мене з двох банків за місяць знімає від 5 тис грн, за відсотки по кредиту. Та й щоб був рейтинг.

Працюю,але зп мала, важко знайти іншу роботу. Була норм робота, але з часом, там втратив працю, ну і довго шукав, ну не добре зараз.

То що будут дзвонити та писати, вже не лякає ,бо подивися на ютубі, що це така робота колекторів , тобто не треба хвилюватися, і одразу на спам. Тут справа така, що мабуть десь рік не буду платити по МФО , і вже очікувати на тіло по черзі, ось тут саме ж буде без відсотків по оплаті МФО, чи хоча б малі відсотки . , хай перерахують. Бо передивився на ютубі тай чат інший по телеграму, що мов можно відати тіло, тобто зовсім без відсотків.
Так себе план у вас

Може, Ви і згодні, з тим, що Вам кажуть... Але щось мені здасться, що Ви нічого не зрозуміли...)

Выйдите на просрочки .. ничего смертельного нет.

Чоловіче , зрозумій нарешті. З МФО не так легко. Вони перед тим , як запропонувати тіло так покошмарить твоє оточення. Можуть дзвонити і до тих, кого ти останній раз в школі бачив. Зараз ті грьобані шараги почали в суди ходити. Не лізь в це лайно!
І на що треба 100 000?

мені треба 100 тис, але меньше 10 МФО
У вас так навіть не вийде.
Не знайдете аж 10 мфо, які дадуть по 10к🤷‍♀️
з допомогою адвоката, щоб розбити суму.
Так теж не вийде. Якщо ви читали форум, то маєте знати, що адвокат допомагає тільки у разі суду. Всі, хто обіцяє «порішати» - шахраї. Беруть гроші, нічого не роблять, а коли шарага сама пропонує нормальні умови, приписують ці заслуги собі.

Мені досить взяти 100 тис, більше не треба.Тут може бути від 7 до 10 МФО Ви можете дати хоча б відповідь, Бо, я насправді не маю уявлення, у тому яка може бути сума боргу, ну хоча б півроку не платити, а потім вже почну платити по частинам, тобто оплачувати з декільками МФО, чи з одним, всю суму цілком за місяць?
Після отримання відповіді, про розбіжність суми від взятого тіла, ну с відсотками... Я краще, перечитаю детальніше цей форум, а також про МФО, всякі історії.

Мені досить взяти 100 тис, більше не треба.Тут може бути від 7 до 10 МФО Ви можете дати хоча б відповідь, Бо, я насправді не маю уявлення, у тому яка може бути сума боргу, ну хоча б півроку не платити, а потім вже почну платити по частинам, тобто оплачувати з декільками МФО, чи з одним, всю суму цілком за місяць?
Ви взагалі читаєте, що Вам пишуть? Не лізьте в мфо!!!!!!!!!!!!

Мені досить взяти 100 тис, більше не треба.
Заробіть.
Тут може бути від 7 до 10 МФО Ви можете дати хоча б відповідь
Вам вже дали. Неоднократно. Але ви не хочете просто вдумуватись що вам пишуть люди, які це все пройшли.
У вас маніакальне прагнення затягнути зашморг на шиї так аби вже край.
Ознайомтесь з правилами форуму : ми категорично не рекомендуємо брати мікрозайми! Ніхто вам радити такого тут не буде. Це я вам гарантую.
Тож або ви все ж таки вдумаєтесь в поради і передивитесь своє намагання зануритись ще глибше в це багно, або ж вам з форумом не по дорозі.

Після отримання відповіді, про розбіжність суми від взятого тіла, ну с відсотками... Я краще, перечитаю детальніше цей форум, а також про МФО, всякі історії.
Сейчас у вас будут проблемы всего лишь с двумя банками,с которыми вы в дальнейшем сможете договориться. Если вы влезете в 20+ МФО ,то терроризировать вас и все ваше окружение будут все эти шараги. И должны вы будете в десятки раз больше чем сейчас. Неужели вы этого не можете понять?

Ну чисто теоретически. Как вы себе это представляете? Чтоб 10 МФО дали по 10000? Не будет такого. Если раньше в МФО не брали, будут давать по 1000-3000 под огромные проценты. Чтоб взять 100000.вас нужно больше 20 МФО. Это просто абсурд. Брать это все, чтоб закрыть банки.

слухайте, видно людина хоче перекредитуватися, видно налякана, як i ми всi колись шукали вихiд , але краще в це гимно не лiзти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі