В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Emlec, у Вас якась дивна уява про мфо. Відсотки у них скажені і багато хто повадився по судах бігати. Суд це не боляче але в деякій мірі лотерея. Знов таки витрати на правовий захист і не факт, що повернуть після суду. МФО також продає колекторським конторам і не всі йдуть на поступки. Особливо упороті роками вимагають не менше двох тіл. Беріть калькулятор і рахуйте чи варто воно того

А в чем проблема просто банкам платить перестать? Некоторые банки тоже со временем предлагают какие-то лояльные условия. Если нет и в суд пойдут, все равно не конец света.

Може це невірно, але хочу кредит банків оплатити, там відсотки.
Погана ідея. Тут вам нарахують ще більші. І методи отримати назад гроші в них трішки дебільніші за банківськи.
У мене з двох банків за місяць знімає від 5 тис грн, за відсотки по кредиту.
Домовлятись з банком, як ні - пускати у протермінування і пізніше або запропонують щось адекватне, або ж в судовому порядку вирішувати спір.
Та й щоб був рейтинг.
:facepalm:
Тут справа така, що мабуть десь рік не буду платити по МФО , і вже очікувати на тіло по черзі, ось тут саме ж буде без відсотків по оплаті МФО, чи хоча б малі відсотки
Тут справа така, що вони можуть через місяць два в суд подати. І виграти.
. , хай перерахують.
Угу, звісно.
Бо передивився на ютубі тай чат інший по телеграму, що мов можно відати тіло, тобто зовсім без відсотків.
Можно. А можно і чотири.
Ви впевнені що у вас буде перший варіант?
Беріть калькулятор і рахуйте чи варто воно того
[POSTS=100]Там не до калькулятора. Стан сумашествія - взяти будь-де за будь-що.[/POSTS]

Emlec, Вас зовсім не лякає, що будуть дзвонити родичам, сусідам, на роботу. Будуть говорити, що Ви ігроман, наркоман, гомосексуаліст, що Ви самі надали дані тих людей котрим дзвонять, що Ви взяли їх в поручителі і Ваші знайомі повинні будуть за Вас гроші віддавати.

Я розумію, що не треба, але що поробиш,гроші треба. І всі кто брав, то не одразу відають, а з роками. Чи правда, що всі кредити по МФО, згодом можно не платити відсотки, тобто згодом за тіло кредит відасти?
Чувак, не лізь в це. За тіло віддати можна, але перед тим МФО так нерви покошмарить, що вже нічого не захочеш

Та й щоб був рейтинг.
Як у вас буде рейтинг, якщо ви збираєтесь брати мфо і не платити?
Ну і погоджусь з коментатором вище. Чому просто не йти в протермінування у банках? Читала, що банки теж можуть запропонувати нормальні умови закриття.
Та і не ясно, яка у вас сума. Може вам доведеться брати у 20-30 мфо, щоб перекрити банки. Тоді судів у вас може бути більше, ніж з двома банками. Ну так зважте всі за і проти. Ідея так собі набратись кучу мфо

Emlec, якщо ви думаєте,що МФО це так чудово....я вас розчарую.Це пекло(
Повірте,методи по поверненню у них такі,що здуріти можна просто.
І нема гарантії,що це не відобразиться на вашій теперішній роботі.
Моя вам порада,нелізьте.
Шукайте допоміжне джерело доходу.Але ні в якому разі не лізьте в МФО.

Автор теми ! Колись у мене була кредитка приват на 4 к. І все. Якщо б мені хоч одна людина сказала,не бери в МФО,і розповіла те, що тут розповідають. Я б послухала. А Вам вже не одна людина і другий день пишуть

Дякую всім за поради! Можете чи сказати. Яка саме може бути сума с відсотками, ну якщо всі МФО на 100 тис взято, там начебто 2%?, якщо рівно рік не платити? Я просто не маю уявлення, який саме може буде сума та відсоток за рік без оплати. Наприклад, я взяв МФО, тобто хочу оплатити,але не одразу, почну рівно через рік по черзі, ну щоб були норм умови. Нема такого, що не буду платити, просто з великою просрочкою.

Дякую всім за поради! Можете чи сказати. Яка саме може бути сума с відсотками, ну якщо всі МФО на 100 тис взято, там начебто 2%?, якщо рівно рік не платити? Я просто не маю уявлення, який саме може буде сума та відсоток за рік без оплати. Наприклад, я взяв МФО, тобто хочу оплатити,але не одразу, почну рівно через рік по черзі, ну щоб були норм умови. Нема такого, що не буду платити, просто з великою просрочкою.
Я брала в єнотів 7.500 через три дні пропущеного платежу я мала повернути 27.500.
Вас не лякають такі цифри?
Це було 2019 році. Що тепер там не уявляю.

Є шанс стати міліонером

У бистрозайм з 8к нарахували 500к . Через рік. Кількість нулів вірна
Є шанс стати міліонером
Наче я...

І це не жарти, це проценти в МФО. Краще не платіть банкові, чим брати кредити в МФО.

От ніяк людина не вгомониться...)))

Я брала в єнотів 7.500 через три дні пропущеного платежу я мала повернути 27.500.
Вас не лякають такі цифри?
Це було 2019 році. Що тепер там не уявляю.
Шкода що явтратив зв"язок з форумчанкою, яка мені показуала смс яке їй надіслали з якогось сараю, де з тіла 9тис нарахували 530тис...

Якщо в сусідній темі Василь лиш скромно розмірковував про економію, то тут у людини уже готовий бізнес-план. ) :письмо:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі