В октябре выхожу в просрочку, 14 МФО с общим телом больше 50кк.

• Автор теми Автор теми Vampire
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 137
  • Перегляди Перегляди 4K
Нет, не выслушаете. Потому, что я не собираюсь с вами общаться. Не о чем. Ваше чувство юмора ещё ниже, чем ваш IQ. И ещё я заметила, что вы с удовольствием хамите форумчанам. Это зря.
Тоесть иметь отдельную точку зрения это хамство?) IQ? Вы удивитесь) Юмор юмору рознь! А теперь обоснуйте!
Так розслабтесь.Як би я жарила шашлик і пила пиво,то точно не чіплялася б до людей.Хіба ви тільки один це робите.....І вас сумно.
Нас багато!) Процес довгий, м'ясо 4 різних маринувать, гриби, кабачки, перець, баклажани) от до кого я чіплявся?)

Останнє редагування:
Тоесть иметь отдельную точку зрения это хамство?) IQ? Вы удивитесь) Юмор юмору рознь! А теперь обоснуйте!

Нас багато!) Процес довгий, м'ясо 4 різних маринувать, гриби, кабачки, перець, баклажани) от до кого я чіплявся?)
Все,відпочивайте.Гарного вечора.

ПАННОЧКА , чим насмішила? ?жабою? ?якби справді раніше форум знайшла, як ТС, то взяла б ще, хоч шубу купила б, не було б обідно, що й в руках не тримала))?
????и я бы больше взяла.Предлагают,может взять???на аренду не хватает ????

Миколка, а чому Ви злий такий?
Ви прийшли на форум,щоб отримати підтримку від таких як сам?Чи щоб злість свою на форумчанах зганяти?
Вам нормально відповідають,а у Вас в кожному повідомленні злість і ненависть...
Якщо Вам щось не подобається Вас сюди ніхто не звав...І відсутність Вашу якось переживемо...
А грубити форумчанам не потрібно?

Що ще м'ясо не приготовилось???Чи його готує ваша уява?Тоді до психолога.
Яка ви добра) Вже їмо, п'ємо) Для довідки: я завжди працюю коли не сплю, або коли стан не дозволяє) Ще дозволяє і у мене ж зайва секунда зайти сюди моя люба і вам відповісти!)
Миколка, а чому Ви злий такий?
Ви прийшли на форум,щоб отримати підтримку від таких як сам?Чи щоб злість свою на форумчанах зганяти?
Вам нормально відповідають,а у Вас в кожному повідомленні злість і ненависть...
Якщо Вам щось не подобається Вас сюди ніхто не звав...І відсутність Вашу якось переживемо...
А грубити форумчанам не потрібно?
Кому??? Факти!!!))))

Яка ви добра) Вже їмо, п'ємо) Для довідки: я завжди працюю коли не сплю, або коли стан не дозволяє) Ще дозволяє і у мене ж зайва секунда зайти сюди моя люба і вам відповісти!)

Кому??? Факти!!!))))
Мені імпонує вага увага.Ще б ви трішки добріший були,вам би ціни не було в базарний день.

Пепи, Мне любопытно, Миколка наш что, шашлыки в одиночестве жарит? Поговорить не с кем там походу, раз на форуме изрекается через каждый оборот шампура.

Кому??? Факти!!!))))
Как минимум парочке вы нагрубили!

Назад
Угорі