В нас з чоловіком 6-7 банків

• Автор теми Автор теми AnastasiaBez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AnastasiaBez

Форумчанин
Дописи
352
Реакції
127
Бали
913
AnastasiaBez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) Таке запитання? В кого є банки і чи багато + скільки просторочки ! І як з цим боритесь . В нас з чоловіком 6-7 банків так ось прострочка по 5 місяців в кожному в суд іти не хочуть . Чи можуть бути якісь проблеми через таку просторочку . Все вже прочитала і на форумі і в інтернеті що максимум можуть забрати якщо та тобі щось є , а бо 20% від офіційного доходу. Дякую за відповідь

У меня альфа и приват. Просрочки уже полгода. В суд тоже не хотят, только пугают. Альфа предлагает реструктуризацию раз в 2 месяца, приват только звонил угрожал вынести имущество (я ржала с этого как лошадь))) и проценты все считает свои)))

У меня тоже куча банков и к мтати по банкам меня судили дважды,так как бвл креминал уплатил только тело и мин.проуенов уже не помню.С приватом были ковалки не платил два года но потом все же заплатил с 300 грн. 4500.
Сори и к стати меня судили.

У меня тоже куча банков и к мтати по банкам меня судили дважды,так как бвл креминал уплатил только тело и мин.проуенов уже не помню.С приватом были ковалки не платил два года но потом все же заплатил с 300 грн. 4500.
Серйозно??? За що вас судили???

Всім привіт) Таке запитання? В кого є банки і чи багато + скільки просторочки ! І як з цим боритесь . В нас з чоловіком 6-7 банків так ось прострочка по 5 місяців в кожному в суд іти не хочуть . Чи можуть бути якісь проблеми через таку просторочку . Все вже прочитала і на форумі і в інтернеті що максимум можуть забрати якщо та тобі щось є , а бо 20% від офіційного доходу. Дякую за відповідь
То 6 чи 7 банкiв? Чому так вагаетесь?)

То 6 чи 7 банкiв? Чому так вагаетесь?)
Приват, альфа ну там вже рекстурізація, ідея, ПУМБ, ощад, Дніпро, кредіт маркет
Капець, а за що судили за банки чи що?) Ви так не лякайте , мене аж мандраж взяв
А
З якими у вас був суд ?)

Останнє редагування:
killerforsa, нічого не зрозуміло,судимість ваша зв'язана з фінансовими установами чи це ви так більш обширніше про себе біографію розповідаєте?

Приват, альфа ну там вже рекстурізація, ідея, ПУМБ, ощад, Дніпро, кредіт маркет

Капець, а за що судили за банки чи що?) Ви так не лякайте , мене аж мандраж взяв
Все таки 7...Як банки стiльки погоджують..Хоча,це на двох я так розумiю..В мене на одну 2 банки.Тiла малюсiнькi ,в цьому мiсяцi планую iх закрити. Я так зрозумiла банки теж до суду не охоче йдуть,але якщо пiдуть,з ними в судi дещо складнiше нiж з мфо.Хоча в цьому теж нiчого страшного немае.

Все таки 7...Як банки стiльки погоджують..Хоча,це на двох я так розумiю..В мене на одну 2 банки.Тiла малюсiнькi ,в цьому мiсяцi планую iх закрити. Я так зрозумiла банки теж до суду не охоче йдуть,але якщо пiдуть,з ними в судi дещо складнiше нiж з мфо.Хоча в цьому теж нiчого страшного немае.
Так, ви праві 7 банків в суд іти зовсім не хочуть, але б краще б суд але скоро плануємо вирівняти платіжні так по троху закривати , так дають точніше давали бо в нас на той час не було МФО , а потім пішло поїхало просто жесть мене МФО зовсім не хвилюйє ті попрошайки а ось банки то цікавлять як з ними , ну в в'язницю не посадять хах , майна на нас немає ну тільки що офіційна робота і все

190,191,192 шахрайство в зговоре с группой лиц даже опг рришили
killerforsa, нічого не зрозуміло,судимість ваша зв'язана з фінансовими установами чи це ви так більш обширніше про себе біографію розповідаєте?
Это связано с банками
Но факт мошеничества тяжело доказать когда идешь в отказ
С ощадом было проще проплатил только тело и закрыл полностью и все,а вот с Правекс Банком все по взрослому следствие два месяца и суд.

killerforsa, скажіть тоді будь-ласка при яких моментах у вас дійшло до криміналу?Через МФО чи через банки?умудритись же ж треба

killerforsa, скажіть тоді будь-ласка при яких моментах у вас дійшло до криміналу?Через МФО чи через банки?умудритись же ж треба
Это было лет 13 назад тогда мфо еще не было жизнь была такая но если бы они были тогда то я наверное взял бы пару лямов на 200-300 человек повесил долгов молодым дураком был.

190,191,192 шахрайство в зговоре с группой лиц даже опг рришили

Это связано с банками
Но факт мошеничества тяжело доказать когда идешь в отказ
С ощадом было проще проплатил только тело и закрыл полностью и все,а вот с Правекс Банком все по взрослому следствие два месяца и суд.
А я зрозуміла , тобто це не зв'язано те що ви на себе брали , а то злякалась

На мне тоже было два кредита их только тела заплатил,а остальное не доказали но нервов и здоровья пошло не мало.

:письмо: было весело,но не так как сейчас.Сейчас грусно 12 мфо и просрочки везде плюс куча банков.

Ну тут смотря какие банки. Если у Вас есть "Зеленая Помойка", то они могут подать иск в суд. Но сразу этого делать не будут. Подождут пока сумма долга будет серьезней и тогда могут и подать.

Ну тут смотря какие банки. Если у Вас есть "Зеленая Помойка", то они могут подать иск в суд. Но сразу этого делать не будут. Подождут пока сумма долга будет серьезней и тогда могут и подать.
Ви маєте типу ощад у чоловіка в них зарплатна картка

Если у вас беззалоговые кредиты - то никто и ничего у Вас "забирать" не будет. Если вы работаете официально - то с ЗП будут отчислять 20%.
Ви маєте типу ощад у чоловіка в них зарплатна картка
Зеленая Помойка - это Приват Банк.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі