В мене запитують: хто знає випадки ,щоб були наказав мфошники чи колектори ?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Бью челом. Только где вы хамство узрели? Начал садится телефон в 12 ночи, после чего ещё 40 минут вы отправляли всех гуглить, вместо того что бы просто разрешить спор ссылкой. И вот теперь прошло ещё часов 10, а ссылки так и нет, вместо нее фантазии о криминальном опыте
Я еще 20 минут писал вам с зарядки...Никогда никому не давал никаких ссилок и не собираюсь,есть еще вопрос?

А мені у вас кожного разу потрібно запитувати,що мені писати?Залишаю за собою право писати все,що я сам хочу і вважаю за потрібне,можна?

Повторюсь еще раз,я обещал вам представить информацию бесплатно?
Прокоментируйте
12.webp

прочла, тема о коллекторах
каким боком суды с приватом по кредитам, все ещё непонятно

удачи Вам
покидаю тему
Всего доброго
Прокоментируйте
12.jpg
С телефона не видно и при увеличении,,что я должен вам комментирлвать?

Думаю, тему можно закрывать, а автору - менять штаны, а не обувьXD
Десятки колекторів відбувають тюремні строки
За останні 5 років
В Україні,,саме так
Ви стверджували,що немає випадків покарання колекторів у правовому полі,так?Вам зачитувати які саме суди і прізвища?
Вінницький суд засудив колектора ЗА ДВІНКИ на протязі року,та призначив заплатити 50000 грн...
Хто шукає-той знайде

Всего доброго

С телефона не видно и при увеличении,,что я должен вам комментирлвать?
Пост №8 в этой теме
Не ну это серьёзные агрументы. против таких доказательств увы не попрёшь

Ви такі позитивні,щиро дякую.. Поради дуже доречні й веселі...Яке кому діло-до моїх тем?Не подобається?Що ви тут робите?
Пост №8 в этой теме

Не ну это серьёзные агрументы. против таких доказательств увы не попрёшь
Ви ж казали,що не будете спілкуватися,шановний?Забуваєте?

Ви такі позитивні,щиро дякую.. Поради дуже доречні й веселі...Яке кому діло-до моїх тем?Не подобається?Що ви тут робите?
Я тут очікую відповідь від чоловіка, який стверджував, що за останні 5 років десятки колекторів відбувають терміни, та в цього чоловіка навіть є призвіща. Хочу упевнитися, що цей чоловік за свої слова відповідає, або ж навпаки.

Ви ж казали,що не будете спілкуватися,шановний?Забуваєте?
Снова здарова. Покажите мне где я писал что я не буду с вами общаться. по моему это вы мне такое писали

Я тут очікую відповідь від чоловіка, який стверджував, що за останні 5 років десятки колекторів відбувають терміни, та в цього чоловіка навіть є призвіща. Хочу упевнитися, що цей чоловік за свої слова відповідає, або ж навпаки.

Шановна,наведіть мою цитату,де я писав про відбувають термін?Мені цікаво,з якою метою перекручуєте мої слова?Я писав про десятки справ,які виграли люди у колекторів...

Снова здарова. Покажите мне где я писал что я не буду с вами общаться. по моему это вы мне такое писали
И опять же таки я не увидел и приведенных вами доказательств того что я нарушил какую то там договоренность с вами. А во вторых покажите мне пост где мы с вами заключали какую либо договоренность. хотя бы даже на словах

Шановна,наведіть мою цитату,де я писав про відбувають термін?Мені цікаво,з якою метою перекручуєте мої слова?Я писав про десятки справ,які виграли люди у колекторів...
Вже навів, прямо перше ж твердження:

И опять же таки я не увидел и приведенных вами доказательств того что я нарушил какую то там договоренность с вами. А во вторых покажите мне пост где мы с вами заключали какую либо договоренность. хотя бы даже на словах
И прикол о договоре тоже не понял,веселуха..

Вот вам аргумент
Александр25 написал(а):
Десятки колекторів відбувають тюремні строки

И прикол о договоре тоже не понял,веселуха..
Это ваш пост
cheshire написал(а):
так Вы же изначально писали о судах над коллекторами.. при чем здесь суды с приватом по поводу задолженности?
такие случаи есть, и даже наши форумчане не раз уделывали их в судах
Прочитайте назву теми,де я щось комусь обіцяв,крім Віталія? Так,як Віталій не виконав умови нашої домовленості,договір втратив силу.. Весело...

Оооо понеслась. Переходы на личности. Я если шо агент Абвера

Недостойное поведение
Дуже чудова підтримка від декого,,,Повіяло ментами,стукачами ітд...
Останній раз запитую,що роблять в моїй темі люди,які обгижують та шукають любі промахи?
Оооо понеслась. Переходы на личности. Я если шо агент Абвера
Попустись...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі