Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Га?Ей, текст прихований
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Га?Ей, текст прихований
Навіщо взагалі той прихований текст????
Щоб обмінюватись матюкамиНавіщо взагалі той прихований текст????
А що тут просто пропустити одну букву і написати так щоб всі це побачили неможнаЩоб обмінюватись матюками
Можно но не нужноА що тут просто пропустити одну букву і написати так щоб всі це побачили неможна
ЗрозумілоМожно но не нужно
Я ж чемнийА що тут просто пропустити одну букву і написати так щоб всі це побачили неможна
І що Ви зовсім нічого неплатите?У мене також кредитів на 180 000. Сплачувати не можу. Погрози йдуть, теж дуже переживав. Потім забив і все. Нерви дорожче. Про це не думаю і життя прошки легчше. У мене офіційно немає ніякого майна, забрати немає шо.
Сповідатись ходив?Я ж чемний
Я не платила и не собираюсь. Это ихІ що Ви зовсім нічого неплатите?
Кому? Дяку,якого сам і затримав?Сповідатись ходив?
Ні. Готуюсь до банкрутстваІ що Ви зовсім нічого неплатите?
І яка вартість що визнати себе банкрутом?Ні. Готуюсь до банкрутства
А як дзвінки до рідних і знайомих?Я не платила и не собираюсь. Это их
плата мне за моральный ущерб
Віра13, ?І яка вартість що визнати себе банкрутом?
Я починав все ще в 2020, тому всі судові витрати були менші, офіційно в касу я сплатив 54 тисячі, плюс адвокату 1000 $
Дякую)
Платить им из-за звонков не собирабсь. Если им звонят, Я то тут причем. Не я же им звоню, номера их я не давала. Тех кто не общался с ними, они не задалбивали, но а те кто брал трубку сами виноваты.І яка вартість що визнати себе банкрутом?
А як дзвінки до рідних і знайомих?
Якщо кредитний ліміт недоступний то нічого невийдеЯкби не було можливо, вам би не писали.
В мене особисто заганяли дебетову карту на якій не було коштів.
Ви мені, людині в якої особисто зняли кошти з карти для виплат, без жодних лімітів, причому на якій не було достатньої суми на рахунку і тим самим загнавши її в мінус говорити про "неможливо"Якщо кредитний ліміт недоступний то нічого невийде
11 К злямзилиЯкщо кредитний ліміт недоступний то нічого невийде