Щоденник В мене купа боргів в мфо і банках

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 7K
Моя репутація в їхніх очах тепер дорівнює нулю
Боюся що це тільки початок
Может она и раньше была на нуле, а вы про это на знали. Часто наши представления о себе, не совпадают с тем, что думаю про нас другие люди

Я добре не розвела хто дзвонив але сказали що дадуть мені кредит але треба чистий кредитний паспорт і щоб його зробити зверніться до якогось там брокера
Дуже цікаво, навіщо Вам чистий кредитний паспорт?
Нові кредити добрати?
Вам мало старих кредитів?
Розкажіть про свою теперішню кредитну історію рідним. Не беріть від мами ніяких грошей. Постарайтесь сама вирішувати свої проблеми, як доросла людина. Немає тепер грошей, значить включаєте режим сніжинки і чекаєте коли з'являється хороші знижки від МФО, а у Вас гроші на оплату.

Дуже цікаво, навіщо Вам чистий кредитний паспорт?
Нові кредити добрати?
Вам мало старих кредитів?
Розкажіть про свою теперішню кредитну історію рідним. Не беріть від мами ніяких грошей. Постарайтесь сама вирішувати свої проблеми, як доросла людина. Немає тепер грошей, значить включаєте режим сніжинки і чекаєте коли з'являється хороші знижки від МФО, а у Вас гроші на оплату.
Я не хочу нічого доберати бо глибше лізти вже немає куди
Але просто зацікавив той паспорт

Я не хочу нічого доберати бо глибше лізти вже немає куди
Але просто зацікавив той паспорт
Навіщо?
Хто сам пройшов весь довгий кредитний шлях з виконавчими листами, судами, поверненнями боргів друзям і родичам, більше ніколи не буде цікавитись кредитами. А у Вас якись нездоровий інтерес до чистого кредитного паспорту. Ви все ще надієтесь, що викрутитесь і Ваша мама ні про що не дізнається. Мушу Вас розчарувати, поки Ви реально не підете до дна і не ковтаєтесь цього гуано по зав'язку, а Ваші рідні будуть платити за Вас борги, Ви не виберетесь з цього гуано!
Були тут люди котрі по третьому і четвертому разу залазили в кредити. І це все дякуючи "добрим" мамам і родичам.

Останнє редагування:
А смысл бояться, она узнает 100%. Лучше от вас, чем от звонилки, которая нарасказывает там интересного.
Воно то так ,але страх всеодно присутній щоб все розказати рідним
Навіщо?
Хто сам пройшов весь довгий кредитний шлях з виконавчими листами, судами, поверненнями боргів друзям і родичам, більше ніколи не буде цікавитись кредитами. А у Вас якись нездоровий інтерес до чистого кредитного паспорту. Ви все ще надієтесь, що викрутитесь і Ваша мама ні про що не дізнається. Мушу Вас розчарувати, поки Ви реально не підете до дна і не ковтаєтесь цього гуано по зав'язку, а Ваші рідні будуть платити за Вас борги, Ви не виберетесь з цього гуано!
Були тут люди котрі по третьому і четвертому разу залазили в кредити. І це все дякуючи "добрим" мамам і родичам.
Я вже себе картаю за ті кредити
Але тепер почнеться все саме гірше бо ті постійні дзвінки це кашмар
А що то за новий розвод?А чистий рнокпп не пропонують?
Незнаю просто подзвонили запропонували кредит ,але перше зробити кредитний паспорт

Віра13, Ви з мамою живете разом?
Ні вона закордоном
І так все по новому
Вже перші просрочки пішли від вчорашнього дня , а дві ві сьогодні а завтра ще дві і з понеділка майже кожен день по одні
Я вже з тим всім скоро зрозуму зійду
Вже спати негодин і їсти і робити щось це просто кашмар
Підкажіть через який час починають дзвонити родичам особливо єгроші чи в мене є ще хоч ці вихідні щоб вдихнути трохи

Останнє редагування:
Ні вона закордоном
І так все по новому
Вже перші просрочки пішли від вчорашнього дня , а дві ві сьогодні а завтра ще дві і з понеділка майже кожен день по одні
Підкажіть через який час починають дзвонити родичам особливо єгроші чи в мене є ще хоч ці вихідні щоб вдихнути трохи
Здавайтесь мамі.
Потім зразу легше стане.

Та хіба ж це вас врятує...
Прийміть все як є і змініть своє ставлення.
Будуть і дзвонити і слати листи грозні.
Але це ж просто "бла-бла" і нічого більше.
З часом підуть на поступки і от тоді вже при потребі і фінансовій спроможності можливо вести якийсь діалог.

Та хіба ж це вас врятує...
Прийміть все як є і змініть своє ставлення.
Будуть і дзвонити і слати листи грозні.
Але це ж просто "бла-бла" і нічого більше.
З часом підуть на поступки і от тоді вже при потребі і фінансовій спроможності можливо вести якийсь діалог.
Я то розумію ,але страшно це все переживати ,а особливо страшно за дітей
А з боргами закордон пускають чи ні

Чому?
Єдине що можуть напаскудити - дозвонитись дітям якщо вони мають вже телефони свої.
Давайте спитаєм в Шушаніка наприклад :rolleyes:

Если вы пополняли номера детей через Приват24, то номера лучше сменить))

Я Ніколи недумала , що можу так вляпатися
Скажіть хто з МФО самі гірші
ЄГроші
Майкредит
Тенго
Швидко гроші
Кредит плюс
Міолан
На Все
Банана кредит
Качай гроші

Я вже сама незнаю що пишу
Я знайшла цей форум трохи почитала і зрозуміла, що мені потрібна підтримка
Тому вирішила тут написати
Та всі МФО не є нормальні,але на мою думку є гроші старайтеся найпершими порішати,вони до рідних,до всіх підряд видзвонюють,в мене так було
Ні вона закордоном
І так все по новому

Чому?
Єдине що можуть напаскудити - дозвонитись дітям якщо вони мають вже телефони свої.

Давайте спитаєм в Шушаніка наприклад :rolleyes:
Старший має телефон
Це шось страшне як я вже себе картаю за то зо наробила тим більше вже в неперший раз і що далі вже навіть незнаю
ДУмаю може то закордон їхати подалі від того всього
Але головне питання чи пустять закордон чи ні

Старший має телефон
Це шось страшне як я вже себе картаю за то зо наробила тим більше вже в неперший раз і що далі вже навіть незнаю
ДУмаю може то закордон їхати подалі від того всього
Але головне питання чи пустять закордон чи ні
Вам уже ответили по поводу пустят или не пустят. Вы под домашним арестом или на вас открыто уголовное дело?) С чего вы взяли, что вас не выпустят

Вам уже ответили по поводу пустят или не пустят. Вы под домашним арестом или на вас открыто уголовное дело?) С чего вы взяли, что вас не выпустят
Хто їх зна що вони можуть зробити

Назад
Угорі