Щоденник В мене купа боргів в мфо і банках

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 7K
:rolleyes:
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Кінець робочого дня:pardon:
:rolleyes:
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Та й доки не буду спілкуватись, та помилятись, не стану вільно розмовляти. А таке бажання є!

Оффтоп
Та шото з есперанто в мене вчора пішло не так, тож думаю повернутись до ? рідної :mosking:
[POSTS=1000]Якби ви вчились так як треба то й мудрість би була своя... Чи то мудра...[/POSTS]
Кінець робочого дня:pardon:

Та й доки не буду спілкуватись, та помилятись, не стану вільно розмовляти. А таке бажання є!
У нас то тяжко)))

В мене до цього номеру привязано всьо
Навіть банківська карта тата
это как такое возможно? я думал 1 номер=1 человек
Я шукаю кошти що хоч деякі кредити закрити вже на наступний тиждень
Порадьте які краще закривати великі чи малі
закрывать те, на которые хватит денег закрыть. не продлевать, а именно закрыть.
Оффтоп
Та шото з есперанто в мене вчора пішло не так, тож думаю повернутись до ? рідної :mosking:
негодин

Останнє редагування:
Кінець робочого

это как такое возможно? я думал 1 номер=1 человек

закрывать те, на которые хватит денег закрыть. не продлевать, а именно закрыть.

негодин
Коли він оформлював карту то його номер немогли привязати а привязали мій вот так і живемо два роки його карта привязана до мого номеру

Вже пробувала через кабінет але невиходить треба їхати в банк , а тато постійно працює
Мене ще цікавить як хто справлявся з МФО що вдалося домогтися які %нарахували
УкрЕксімБанк

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Стаціонарний ?
Ні мобільний
В нього кнопочний телефон і ніяк невдавалося привязати я була разом з ним вот і вони запропонувпли привязати мій номер через вайбер

Ні мобільний
В нього кнопочний телефон і ніяк невдавалося привязати я була разом з ним вот і вони запропонувпли привязати мій номер через вайбер
Дивний банк... номер при оформлені картки потрібен бо на нього код/пін приходить... тож немає різниці чи це нокіа3310 чи яблуко 14

Дивний банк... номер при оформлені картки потрібен бо на нього код/пін приходить... тож немає різниці чи це нокіа3310 чи яблуко 14
А якщо обов"язково потрібно встановити додаток, як в Монобанку?
Я тоді просто дав кур"єру телефон, він все встановив, дав картку та поїхав. А чий телефон я йому дав, йому було байдуже.

Вот якось так
Вони пробували пару раз но нічого неприходило трж підєднали на мій номер
А якщо обов"язково потрібно встановити додаток, як в Монобанку?
Я тоді просто дав кур"єру телефон, він все встановив, дав картку та поїхав. А чий телефон я йому дав, йому було байдуже.
Додаток необовязковий

Дякую Вам
Така підтримка мені і потрібна

А що вони можуть сами списувати шрощі з карток

Брати було теж страшно
Але коли є гроші себе по іншому почуваєш
Перше я ще з МФО справлялася , а тепер намитіли зі всіх сторін всюди пішли просрочки по декілька днів проценти капають
Я так розумію що пролонговувати смислу немає бо в кінцевому результаті сама лишається така як була
пролонгация єто и есть главная фишка єто можно сказать курица которая несет золотіе яйца для МФО

У Монобанка обов"язковий. Без нього не оформити картку.
Я знаю карту моно тоже маю
Але в тата зарплатна там додатків ніяких нетреба
пролонгация єто и есть главная фишка єто можно сказать курица которая несет золотіе яйца для МФО
Це точно
Жалко що я пізно це зрозуміла
Треба було вчасно спинитися відати один другий і третій а не прологговувати і перекридиторуватися

Назад
Угорі