Щоденник В мене купа боргів в мфо і банках

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 7K
Довго
В Мене МФО і Банки
Май кредит 15350
Міолан 14800
Банана 12400
То самі великі ,а ще
Моно банк 18000
Сенсбанк 13000
І ще пару з меншими сумами навіть всі зараз незгадаю

Просто ці постійні дзвінки
Я від них вже дьоргаюся
Змініть номер. Хай вони дьоргаються. ;)

Дякую Вам ?
Ви вмієте підтримати
Підкажіть як швидко МФО починають діяти після просрочки
І з ким реально договоритися
На ранніх стадіях на поступки не йде ніхто. А там як пощастить

Віра13, Все, кто пришел на форум, в свое время "вляпались" в это все. Истории у всех разные, но итог один - нет возможности оплачивать, что и влечет за собой весьма неприятные, но абсолютно, не смертельные последствия.
1. Если не хотите дергаться от звонков - смените сим-карту или же настройте антиспам.
2. В большинстве своем шараги найдут номера телефонов близких. Поэтому, думая, "если вы с ними будете общаться, они не будут звонить окружению" - звонить будут в ЛЮБОМ случае.
3. Предупредите близких, что могут поступать звонки, и отвечать или нет на них - дело каждого.
4. Не пытайтесь "кидать" по 200-300 грн, в надежде, что это возымеет эффект и звонить не будут. Это деньги на ветер. Лучше потратьте на семью.
5. Не покупайтесь на рекламу "Поможем закрыть кредиты" или "Удалим из баз МФО" - это все мошенники и вы только потеряете еще больше денег.
6. Спустя время канторы идут на уступки и предлагают лояльные условия - собирайте деньги на тело.

Это все обобщено. Поэтому читайте форум по профильным темам и не впадайте в отчаяние. Жизнь на этом не заканчивается

Дякую Вам ?
Ви вмієте підтримати
Підкажіть як швидко МФО починають діяти після просрочки
І з ким реально договоритися
Шо ви маєте на увазі - "діяти"? Нервуватися вони вже починають ;)
Подавати до суду? Коли захочуть. А вам то шо до того?
Коли будуть гроші, тоді повернетеся до цієї теми. Без грошей з ними розмовляти нема про що!!!
Міняйте номер, та забудьте про них!!!
І важливо: Для всіх виплат відкрийте окремий рахунок, тільки для виплат. Не користуйтесь ним в інших цілях. Старі картки позакривайте.

Доброго дня
Мені 29 років
Я за остані два роки набрала дуже багато кредитів одним перекливала другий
На сьогоднішній день сума боргів перевалила за 150 тис грн
Мені страшно
Я пів року назат стала вдовою в мене двоє дітей що мені робити
До певного часу все йшло добре не було просрочок ,а тепер в мене вже пару просрочок в мфо і в банках
Я непрацюю тому що в декреті
Мені дуже страшно
Порадьте хоч щось
брать було не страшно , в мене за 6 мисяцив стало 32 МФО , не було не единого , суммарно 350000+- но это с накрутками и всякой чернухой , прошло три года , что то платив щось десь у колекторив , клянчать периодично , нету ни ВП за это время не единого , но может только из за того что на мне ничого не зарегистрированно , але е спадчина паи и квартира , вони ще не дооформлении, страшновато оформлять повнистю , можуть потим ВП полетять , а так все в норме

Віра13, Все, кто пришел на форум, в свое время "вляпались" в это все. Истории у всех разные, но итог один - нет возможности оплачивать, что и влечет за собой весьма неприятные, но абсолютно, не смертельные последствия.
1. Если не хотите дергаться от звонков - смените сим-карту или же настройте антиспам.
2. В большинстве своем шараги найдут номера телефонов близких. Поэтому, думая, "если вы с ними будете общаться, они не будут звонить окружению" - звонить будут в ЛЮБОМ случае.
3. Предупредите близких, что могут поступать звонки, и отвечать или нет на них - дело каждого.
4. Не пытайтесь "кидать" по 200-300 грн, в надежде, что это возымеет эффект и звонить не будут. Это деньги на ветер. Лучше потратьте на семью.
5. Не покупайтесь на рекламу "Поможем закрыть кредиты" или "Удалим из баз МФО" - это все мошенники и вы только потеряете еще больше денег.
6. Спустя время канторы идут на уступки и предлагают лояльные условия - собирайте деньги на тело.

Это все обобщено. Поэтому читайте форум по профильным темам и не впадайте в отчаяние. Жизнь на этом не заканчивается
Дякую Вам
Така підтримка мені і потрібна
Шо ви маєте на увазі - "діяти"? Нервуватися вони вже починають ;)
Подавати до суду? Коли захочуть. А вам то шо до того?
Коли будуть гроші, тоді повернетеся до цієї теми. Без грошей з ними розмовляти нема про що!!!
Міняйте номер, та забудьте про них!!!
І важливо: Для всіх виплат відкрийте окремий рахунок, тільки для виплат. Не користуйтесь ним в інших цілях. Старі картки позакривайте.
А що вони можуть сами списувати шрощі з карток
брать було не страшно , в мене за 6 мисяцив стало 32 МФО , не було не единого , суммарно 350000+- но это с накрутками и всякой чернухой , прошло три года , что то платив щось десь у колекторив , клянчать периодично , нету ни ВП за это время не единого , но может только из за того что на мне ничого не зарегистрированно , але е спадчина паи и квартира , вони ще не дооформлении, страшновато оформлять повнистю , можуть потим ВП полетять , а так все в норме
Брати було теж страшно
Але коли є гроші себе по іншому почуваєш
Перше я ще з МФО справлялася , а тепер намитіли зі всіх сторін всюди пішли просрочки по декілька днів проценти капають
Я так розумію що пролонговувати смислу немає бо в кінцевому результаті сама лишається така як була

Останнє редагування:
Дякую Вам
Така підтримка мені і потрібна

А що вони можуть сами списувати шрощі з карток

Брати було теж страшно
Але коли є гроші себе по іншому почуваєш
Перше я ще з МФО справлялася , а тепер намитіли зі всіх сторін всюди пішли просрочки по декілька днів проценти капають
Я так розумію що пролонговувати смислу немає бо в кінцевому результаті сама лишається така як була
Як Ви три роки неплатили

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Я навіть уявити собі не можу, що відчуває людина, якій приходить зарплата, та зникає з картки...:fffuuu:
А в мене дуже багата фантазія (навіть без грибів):mosking:

Я навіть уявити собі не можу, що відчуває людина, якій приходить зарплата, та зникає з картки...:fffuuu:
А в мене дуже багата фантазія (навіть без грибів):mosking:
Я ще просто з таким нестикалася
Тай зарплати не получаю тільки виплати на дітей

Я ще просто з таким нестикалася
Тай зарплати не получаю тільки виплати на дітей
То про які домовленості з МФО може бути мова,якщо у вас грошей,на найнеобхідне ледве вистачає??

Я пів року назат стала вдовою в мене двоє дітей що мені робити
До певного часу все йшло добре не було просрочок ,а тепер в мене вже пару просрочок в мфо і в банках
Я непрацюю тому що в декреті
Мені дуже страшно
Порадьте хоч щось
я би порадив витрачати кошти на дітей, а не на мфо. але ж для вас, напевно, мфо більш в пріорітеті ніж діти. не працюючи де ви брали гроші на сплату мфо, у дітей відбирали?

Назад
Угорі