Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, "просто" арешт рахунківВідправте їм постанову де є сума арешту
У вас в приваті була вказана сума обмеження?
Приват розблокував рахунок. Прийшла смс, хоча й нікуди не зверталася.Кабінет міністрів розблокував фізичних осіб-боржників, заборгованість яких становить до 100 тисяч гривень.Про це повідомляє платформа для роботи з відкритими даними Опендатабот, посилаючись на постанову Кабміну.
"Під розблокування підпадають рахунки, сума боргу на яких не перевищує 100 тис. гривень. За оцінками Опендатабота, таких боржників більшість. Розпорядження Кабміну діятиме до призупинення або скасування воєнного стану", - йдеться в повідомленні.
У моно уже работает
Перепрошую, підкажіть, будь ласка, у вас теж було от так на карті чи була вказана сума яка мала бути заблокована?Приват розблокував рахунок. Прийшла смс, хоча й нікуди не зверталася.
Я сегодня им писала. Ответили, что пока распоряжений у них нет. Ждут в понедельник новостейНе можу додзвонитись в Отп банк,скажіть комусь зняли арешт,бо пишу їм в вайбер,то відповідь приходить із запізненням в 5-8 годин.
Чому саме в понеділок ? Їм дали вказівку працювати без вихідних...Я сегодня им писала. Ответили, что пока распоряжений у них нет. Ждут в понедельник новостей
Не знаю, может отговорки... Но сейчас хрен к ним дозвонишься, а в чатах отвечают вот так.Чому саме в понеділок ? Їм дали вказівку працювати без вихідних...
Примат примаханий як завжди в своєму репертуарі.Не знаю, может отговорки... Но сейчас хрен к ним дозвонишься, а в чатах отвечают вот так.
К привату я не обращалась, это мне так отписал отп банк. Моно только что звонила, сказали ждать 1-2 дня, они не могут сразу всем снять арестыПримат примаханий як завжди в своєму репертуарі.
Отправил им постанову с суммой они все-равно пишут что у меня арест якобы без указания суммы.Відправте їм постанову де є сума арешту
У вас в приваті була вказана сума обмеження?
Та от жду.. тоже..Кабінет міністрів розблокував фізичних осіб-боржників, заборгованість яких становить до 100 тисяч гривень.Про це повідомляє платформа для роботи з відкритими даними Опендатабот, посилаючись на постанову Кабміну.
"Під розблокування підпадають рахунки, сума боргу на яких не перевищує 100 тис. гривень. За оцінками Опендатабота, таких боржників більшість. Розпорядження Кабміну діятиме до призупинення або скасування воєнного стану", - йдеться в повідомленні.
У моно уже работает
Та же фuгня. В поддержке сказали ждатьВ моно написано мол нет исполнительной надписи, но операции пока ещё не могу совершать, сразу выдаёт ошибку !
Не можу відповісти, бо Приват 24 не користуюся, не можу зайти, бо змінила номер телефону. Тай мені зараз це не потрібно. Соцвиплати оформила в Ощаді. Я в декреті, Пакунок малюка оформила на новий номер в Приваті, прийшло смс про розблокування.Перепрошую, підкажіть, будь ласка, у вас теж було от так на карті чи була вказана сума яка мала бути заблокована?
Вчера вечером райф разблокировал и деньги перевелаЯ только что с райфа скинул скрин, ничего не разблокировал)
Попробуйте обновить приложение.У меня моно ограничения не снялись
Спасибо. Уже разблокировалиПопробуйте обновить приложение.