В день засідання суд не вийшов на зв'язок

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго вечора. Сьогодні мало відбутися судове засідання, еапб подало до суду по 5-ти договорам, на загальну суму 270 000грн. Мої інтереси в суді представляє адвокат, в онлай режимі, але суд на зв'язок так і не вийшов в призначений час, на судовій владі ніякої інформації про перенесення слухання на іншу дату немає, в електронному суді також, відсутня будь-яка інфа, окрім матеріалів справи, та й то не всі, відзив який подавався ще 06.04 я там не побачила. Підкажіть, будь-ласка, хтось стикався з таким? Взагалі нічого не зрозуміло.
Певно в суді вже почали святкувати. Суддя міг бути в нарадчий, або занятий по іншій справі. Я зазвичай перед початком засідання телефоную секретарю.

Телефонуйте в суд. Це єдиний дієвий спосіб точно перевірити актуальну інформацію. Телефонуєте по загальному номеру і говорите "Чи можу я поговорити з секретарем судді *прізвище вашого судді*" і вас мають або з"єднати, або дати інший номер по якому вже можна зв'язатись безпосередньо з секретарем

Телефонуйте в суд. Це єдиний дієвий спосіб точно перевірити актуальну інформацію. Телефонуєте по загальному номеру і говорите "Чи можу я поговорити з секретарем судді *прізвище вашого судді*" і вас мають або з"єднати, або дати інший номер по якому вже можна зв'язатись безпосередньо з секретарем
Дякую за підказку. Зв'язалась з помічником судді, сказали, що справа вчора не розглядалася, до неї суд не дійшов, буде назначено нову дату засідання. Мені тепер цікаво, це знову місяць чекати чи як?

Та звідки... на маркі грошей не вистачає
дивлячись де. насправді не все так погано, і може виявитись так, що коли якийсь суд каже, що немає грошей на марки, то каже напівправду, бо фінансування відбулось)))

Дякую за підказку. Зв'язалась з помічником судді, сказали, що справа вчора не розглядалася, до неї суд не дійшов, буде назначено нову дату засідання. Мені тепер цікаво, це знову місяць чекати чи як?
саме так, мають призначити нову дату засідання, яка залежить від рівня завантаження судді, але зазвичай це близько місяця. Перевірте ще раз Електронний суд, має зявитись дата

Підкажіть як на форумі знайти тему по ЄАПБ?
На головній сторінці внизу розділ по колекторським компаніям

Назад
Угорі