Прийшло повідомлення в чат боті про суд

• Автор теми Автор теми Соня154
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K
если там так же как в "моем деле", то подозреваю, что информация от банков все портит
нормальный судья эту инфу как правило во внимание не берет. но похоже учатся на ошибках других.
с другой стороны на 100 дел 3-4 выигрыша это стандарт. так что... держим кулачки:попкорн:

какую? выписку по счету?
первичку, типо)
просто что они такого могут подать по тому же кредит7 например, что помогло бы выиграть в то время как другим факторам которые покупали у кредит7, не помогает?..

первичку, типо)
просто что они такого могут подать по тому же кредит7 например, что помогло бы выиграть в то время как другим факторам которые покупали у кредит7, не помогает?..
в смысле не берет?
затребует своей ухвалой из банка выписку, и берет аж вперед((((
и пофиг на назначение платежа

ну или такое "чудо" попадается
1705083776802.webp

Лучше бы, я не лез в реестр, на ночь глядя)))

в смысле не берет?
затребует своей ухвалой из банка выписку, и берет аж вперед((((
ну , вот то что пофиг, в том и проблема... эти чудеса могут в апелляции делов наделать.
Лучше бы, я не лез в реестр, на ночь глядя)))
)))

ну , вот то что пофиг, в том и проблема... эти чудеса могут в апелляции делов наделать.
ну..если договоримся с человеком о работе, будем посмотреть, как по этим дело обстоит.
пока, в реестре, увидел порядка 25 решений по ним..из них, аж два с отзывами....одним отзывом человек признал долг, второе скрин из решения выше(((
милота

увидел порядка 25 решений по ним
чуть больше, но не отсекал те где только резолютивка, если и такие есть, то да... до тридцатки.
интересно что они по слонам предложат.
Tarass, особенно бесит в резолютивке частково, где проценты в пару раз больше тела. типо что то срезали, но легче не стало

чуть больше, но не отсекал те где только резолютивка, если и такие есть, то да... до тридцатки.
интересно что они по слонам предложат.
Tarass, особенно бесит в резолютивке частково, где проценты в пару раз больше тела. типо что то срезали, но легче не стало
это давняя практика(( и вашим и нашим.
вдруг решение всех устроит, и не пойдут в апелляцию))
особенно улыбает по банкам аля приват, моно и тд...проценты из тела уберем, но оплату процентов забудем увидеть.

А якщо вже пройшло 4 роки може трохи більше з того дня як я внесла останній платіж, і більше не платила. Можуть подати до суду?

можу)))
отримаєте позовну заяву з додатками, присилайте мені на емеіл, ознайомлюсь зі справою і розповім про перспективи, і що можна зробити))

отримати можна в електронному суді, або поїхавши до суду.
я б, на вашому місці, з'їздив, якщо, як ви пишете це не далеко
Вітаю.
Якщо мене немає не тільки в місті ,а й в країні й прийшло сповіщення про судова справу, про стягнення ,що в такому разі робити?

Вітаю.
Якщо мене немає не тільки в місті ,а й в країні й прийшло сповіщення про судова справу, про стягнення ,що в такому разі робити?
доброго дня.
якщо плануєте захищатись, зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи по справі.
якщо не буде, то там же, можна написати заяву про дистанційне ознайомлення зі справою

доброго дня.
якщо плануєте захищатись, зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть документи по справі.
якщо не буде, то там же, можна написати заяву про дистанційне ознайомлення зі справою
Ще питання.
Чи є сенс зв'язатись з позивачем (юніт-капітал),щоб вирішити питання?дякую за відповідь
І якщо не сплатити цей борг ,які наслідки?

Ще питання.
Чи є сенс зв'язатись з позивачем (юніт-капітал),щоб вирішити питання?дякую за відповідь

І якщо не сплатити цей борг ,які наслідки?
не займаюсь перемовинами, то ж не може надати достовірну інформацію, чи погоджуються вони відкликати позов, при певних домовленостях, та чи відкликають його.
але, звертаю вашу увагу, що з юніт капітал доволі не погана судова практика.

арешт рахунків/майна.
можлива реалізація майна.
стягнення із заробітної плати

не займаюсь перемовинами, то ж не може надати достовірну інформацію, чи погоджуються вони відкликати позов, при певних домовленостях, та чи відкликають його.
але, звертаю вашу увагу, що з юніт капітал доволі не погана судова практика.

арешт рахунків/майна.
можлива реалізація майна.
стягнення із заробітної плати
В Україні в мене немає нічого від слова зовсім.
З чого тоді стягувати?

Назад
Угорі